Choď na obsah Choď na menu
 


17. 8. 2011

Vyhodnotenie ankety 2011

Takže nakoniec z 29 registrovaných hráčov a štyroch v procese registrácie, a teda potenciálnych adeptov na účasť v ligovom kolotoči, sa ankety zúčastnilo 27 ľudí.

Z registrovaných sa ankety nazúčastnili: Kašák, Novotný, Ohurniaková a Smolková

Z nových adeptov v ankete nefiguruje Jožo Letrich.

Len pár postrehov:

  1. Prakticky nikto nevníma zaradenie do konktrétneho družstva ako kritickú podmienku svojej účasti v lige, až na štyri vyjadrenia o čiastočnom vplyve.
  2. Napriek tomu, v celkovom hodnotení vyjadrení o vlastnom aktívnom pôsobení až 13 hráčov uvádza konkrétny kolektív, či už na prvom, alebo na inom mieste, čo predstihlo aj športový cieľ.
  3. Jednoznačne dominuje predstava o priorite výkonnostného kritéria pri zostavovaní družstiev, ale až 9 hráčov akcentuje rešpektovanie vzájomných vzťahov a kolektívu na druhom a treťom mieste.
  4. Nie len postavenie tretieho družstva, ale aj zostavenie dvoch, bude rébusom viackriteriálnej funkcie postavenej na vôľi a možnostiach našich hráčiek.  

 

Vyhodnotenie ankety 2011

Rebríčková štatistika KBC

Ďalej pripájam link na moje hodnotenie výkonnosti mužskej časti hráčskej základne. Za hodnotením výkonu hráčov, ktorých trénujem si stopercentne stojím, aj keď niektoré pozície sú mimoriadne vyrovnané a číslo pred menom nič neznamená. Treba zároveň upozorniť, že máme ešte nových členov, výkonnosť ktorých z dlhodobého hľadiska posudzovaná byť nemôže, ale neuveriteľne rýchlo stúpa. A všeobecne, výkon mladých ešte len pôjde hore. Niekde som siahol aj na relatívne výsledky. Hnevať sa na mňa nemusíte, ale po roku a pol vedenia tréningov je môj názor takýto:

Výkonnosť muži

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.