Choď na obsah Choď na menu
 


NAJPODROBNEJŠIA DIAGNOSTIKA KOMPLET CELÉHO TELA NA SLOVENSKU !!! Diagnostika je BEZBOLESTNÁ a klient sa pri vyšetrení nevyzlieka. Dodržte moje pokyny na 100% a ja urobím všetko preto, aby počet Vašich zdravotných problémov klesal z mesiaca na mesiac !!! Spoločne Vy a ja dokážeme "zázraky" !!! Nezáleží na tom ako dlho Vás trápia choroby..záleží na tom, či ste ochotní urobiť dosť preto, aby ste sa ich rýchlo zbavili !!!

eurodiag-oko-video-www-new.gif

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

DARČEKOVÉ POUKÁŽKY

PRE VAŠU RODINU A PRIATEĽOV

V PREDAJI !!!

poukaz-s-buttonom.jpg

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

vysetrenie-zdravia-1.jpg

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Pani dr. Hulda Clark, americká biofyzička a fyziologička, vynašla nový revolučný spôsob liečenia a prevencie chorôb. Po viac ako 20-ročnom nezávislom výskume na viac ako 20.000 pacientov zistila, že práve paraziti sú príčinou väčšiny menších a aj najvážnejších chorôb.

vysetrenie-zdravia-3.jpg

 

Každý živý organizmus vysiela do svojho okolia isté frekvencie podobne ako je tomu napríklad u rádiovej stanice, Slnka alebo hviezd. Kanadská lekárka Hulde Clarková zistila, že toto frekvenčné vysielanie živých organizmov sa pohybuje v oblasti rádiových vĺn. Jednotlivé patogény vysielajú určitý rozsah frekvencií, ktorý nazývame vlnovým pásmom. 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Biorezonančný prístroj tieto patogénmi vysielané frekvencie na základe akustickej rezonancie neinváznou technológiou (to znamená bez zásahu do nášho organizmu) zachytáva a následne ich prítomnosť v jednotlivých orgánoch či v iných častiach tela vyhodnocuje.

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Ak sú navyše naše orgány zaťažené ťažkými kovmi a inými toxickými látkami z ovzdušia, vody, potravín, hygienických prostriedkov a mnoho ďalších výrobkov moderného života, tak potom takéto prostredie doslova priťahuje prítomnosť húb, vírusov, baktérií, parazitov a ďalších patogénov. Preto je veľmi dôležité pri antiparazitnej kúre súčasne detoxikovať telo i od týchto nánosov. Je treba upozorniť na skutočnosť, že i mikroskopickí paraziti sú nebezpeční a môžme ich získať z požitia rafinovaných potravín ako sú biela múka a výrobky z nej, mliečne produkty. Vylučované sekréty všetkých parazitov sú jedovaté a spôsobujú príznaky chorôb ako je astma, bolesť brucha, krv v stolici, bolesť svalov, zvracanie krvi, zlý spánok, problémy s prieduškami, zle fungujúce orgány (slezina, pečeň, srdce, žlčníka) a lymfatický systém atď..

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Príklad vyšetrenia: Pri vyšetrení steny hrubého čreva u klienta s dysbiózou preverujeme mikroflóru hrubého čreva. Zistíme napríklad prítomnosť Lamblie intestinalis, Proteusa vulgarise, Escherichii coli a Askaris. V nasledujúcom kroku určujeme v akom pomere sa jednotlivé patogeny zúčastňujú na formovaní patologického procesu. Získané informácie prekontrolujeme vegetotestom a na záver môže vyplynúť, že vo formovaní dysbiózy u tohto klienta hlavnú úlohu zohrali premnožená Lamblia intestinalis a Proteus vulgaris. Zistené patogeny je následne možné zlikvidovať frekvenčnou terapiou a odporučiť klientovi antiparazitnú liečbu..

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

Každá bunka, orgán, tkanivo vyžaruje nízkofrekvenčné vlny, ktoré mozog vyhodnocuje. Prístroj nelineárnej biorezonančnej diagnostiky sníma tieto vlny, ktoré idú do mozgu, a na základe dlhodobého výskumu porovnáva vzorky, ktoré sú uložené v systému prístroja s vlnami buniek orgánov vyšetrovaného klienta. Vyhodnotené rozdiely sa zobrazia na obrazovke v podobe šiestich geometrických značiek. Prvý stupeň je najbližšie k hodnote stavu mladej zdravej tkaniny, druhý stupeň označuje stav zdravia, tretí stupeň označuje stav nepatrného funkcionálneho napätia, štvrtý stupeň označuje hranicu medzi zdravím a chorobou, piaty stupeň predstavuje klinickú fázu rozvoja patologického procesu a šiesty stupeň označuje zjavný patologický stav. Po zhruba dvadsať minútovom skenovaní vybratých orgánov je treba vyhodnotiť najakútnejšie patologické procesy a navrhnúť klientovi terapiu.  

 

sipka-prava-new.gif

    

 

 

vysetrenie-6.jpg

 

 

 

 

 
 

 

Portrét


Štatistiky

Online: 2
Celkom: 347639
Mesiac: 1917
Deň: 67