Choď na obsah Choď na menu
 


Krtíšska tenisová liga 2017

19. 10. 2017

Krtíšska tenisová liga 2017

Muži

1.liga

4.liga 

kontakty

2.liga 

1.liga štvorhra 

zoznam hráčov

3.liga 

2.liga štvorhra 

 

 

liga žien 

štvorhra 

zoznam hráčok

liga senioriek 

kontakty

 

Pravidlá KTL 2017

 

16.10.

Š1 - Finále bolo v 1.sete vyrovnané, ale trochu navrch mali predsa len Jaro s Jančim, čo využili na potvrdenie brejku ku koncu a výhru 6:4. Druhý set zvládli hlavne psychicky a s prehľadom obhájili titul z minulého roku.yes

2.10.

Š1 - Druhé semi začalo lepšie pre Miša G so starostom, ktorý s prehľadom viedli 5:0 a robili si čo chceli. Potom trochu povolili Jaro so starostom využili svoju šancu a znížili na 3:5, no na viac nemali síl - 3:6. Druhý set bol vyrovnanejší, súperi sa držali až do 2:2, no tam sa dvoma dobrými gemami Mišo s Jančim trhli na 4:2 a už klopali na brány finále. Nevyužili však slabšiu chvíľku súpera, ten získal istotu a otočil dramatický set na 7:5. Supertajbrejk mali už pod kontrolou Jaro s Jančim a po výhre 10:7 sú vo finále.

29.9.

Š1 - prvé semi prinieslo obrovské prekvapenie, keď vysoko favorizovaný Fiťo s Mišom Komadom síce vyhrali prvý set 6:2, ale potom povolili a Dušan s Daliborom ťažko vybojovaným brejkom išli na 4:1a set vyhrali nakoniec 6:4. V rozhodujúcom tajbrejku boli nečakane agresívnejši D/D, viedli 4:2,5:3,7:5,9:7, 9:9 a využili druhý mečbol na 11:9.

Ž - Finále bolo ozdobou ženského tenisu, keď najprv bola lepšia Mimka - 4:0, no potom v dlhých a kvalitných výmenách získavala viac loptičiek juniorka Taminka a otočila na 6:4. Druhý set si obe držali podanie do 3:3, ale odvtedy mala viac trpezlivosti opäť Taminka a získala titul pre seba.yes

28.9.

1 - Suli zahral ako vymenený, držal s mladým Fiťom krok a víťaznými forhendami prekvapujúco vyhral prvý set v tajbrejku a aj záverečný tajbrejk tesne 11:9.surprise

   - Jaro hral trpezlivo a v dobrom zápase mal za stavu 5:4 setbol, ktorý ale Vršo dokázal odvrátiť, vyhral set v tajbrejku a rozhodujúci supertajbrejk v polotme vyhral len vďaka lepším očiam 10:7.cool

3 - V zápase sezóny mal pevnejšiu ruku a viacej šťastia na rakete Vlado a výsledok 6:4,7:6 mu vyniesol víťazstvo v celej lige a Janči Šimun ako prvý náhradník musí čakať na svoju príležitosť.

   - v priamom súboji o záchranu rozhodli posledné dve lopty v supertajbrejku, ktoré získal Marian Nôta a Štefana Jámbora odsunul nižšie.

Š1 - posledný zápas základnej časti bol urputným bojom, kde 1. set brali tesne 7:5 Dušan/Dalibor, druhý zase tesne Mišo/Janči a takisto rozhodujúci tajbrejk zaslúžene 10:7, čo im zaručilo ako posledným aj semifinále.

25.9.

1 - Sulimu po nedelnej akcii nefungoval bekhend, čo Vršo patrične využil a zošrotoval ho 6:3,6:1crying.

2 - Sveťo porazil v dvoch setoch Ľuba aj Jančiho a skončí na peknom štvrtom miesteyes.

3 - Vlado st vyhral pomerne hladko s Robom a rozhodujúci zápas o postup ho čaká proti Jančimu.

Š2 - Tomáš s Julom po trojseťáku nakoniec tesne zdolali Makovníkovcov, čím obsadili 1.miesto a postupujú medzi elitu.

Ž - Mimka začala oveľa lepšie, držala loptu v kurte a až do 6:1,4:1 to s Monikou ml vyzeralo zle. Odvtedy sa začala lepšie hýbať, hrala viac na istotu a zrazu sa set dostal do tajbrejku. Ten bol úplne vyrovnaný, za stavu 6:5 mala prvý setbol Monika, no nevyužila a Mimka troma vydretými loptami vyhrala 8:6.

S- Zlatka vystihla vo finále svoj veľký deň a všetko do čoho buchla spadlo do dvorca. Pavla nenašla protizbraň a za hodinu bolo hladko po zápase.

ŠŽ - finále prinieslo veľmi dobrý tenis s dlhými výmenami, ale aj útoky na sieť z oboch strán. Prvý set vyhrali o jeden brejk Mimka s Pavlou, v druhom rozhodoval až dramatický tajbrejk, ktorý o dve lopty prehrali Taminka s Monikou a preto ich súperky Mimka/Pavla obhájili prvenstvo v lige.yes

23.9.

Š1 - Jaro/Janči nedovolili Sulimu s Milošom chodiť na sieť a zo zadu boli lepší 6:3. V 2.sete súper pritlačil, padli mu tri zázračné lopty a za stavu 0:4 a 3:5 to vyzeralo na tajbrejk. Lenže J+J riskli pár úderov, tie padli a tajbrejk s trochou šťastia vyhrali o dve lopty 8:6.

21.9.

Š1 - Maňo/Stano začali veľmi opatrne, pokazili viac volejov, čo Mišo s Jančim využili a vyhrali 1.set 6:3. V druhom po nátlakovej hre súper otočil jasne 6:1. Tajbrejk bol veľmi vyrovnaný, no záver patril Mišovi s Jančim, využili hneď 1. mečbol a semi je na dohľad.

19.9.

Š1 - Veľmi kvalitný a dramatický zápas vyhrali Ľubo s Vršom 11:9 proti Maňo/Stano, keď súper bol lepší v 1.sete a viedol 5:4,6:5, no nevyužil šance. Tajbrejk bola tiež lotéria, M/S viedli 4:2,7:5,8:5, no silná vôľa súpera slávila úspech.

18.9.

4 - Peťo Horváth bol úspešnejší v zápase o postup vs Z.Rusznyák a najtesnejšia výhra 10:7 v tajbrejku mu vyniesla 3.ligu.yes

Š1 - Miloš so Sulim boli v 1.sete  lepší a istejšími údermi ťažili z chýb páru Ľubo/Vršo. Druhý set súper pritvrdil a viacej získaných lôpt na sieti posunulo zápas do tajbrejku. V absolútne vyrovnanom tajbrejku mali prvý mečbol Miloš so Sulim, ale Ľubo ukázal na site pevné nervy a nakoniec aj s Vršom využili svoj druhý mečbol a vyhrali 12:10.

14.9.

Š1 - Jaro/Janči zapli naplno od začiatku a kedže Stano/Maňo nenašli žiadnu zbraň na poloprudké lopty dozadu, prehrali hladko v dvoch setoch.

12.9.

Š1 - Jaro/Janči odohrali celý prvý set veľmi dobre a voľnými loptami držali Ľuba s Vršom vzadu a vyhrali 6:2. Potom sa Ľubo po spornej lopte reštartoval, do konca položil všetko čo chcel do dvorca a spolu s Vršom zápas otočili a tajbrejk vyhrali jasne 10:2.

7.9.

1 - Obhajca prvenstva Jaro nestačil na Miša a v tejto lige už nikto nič negarantuje.surprise

2 - Julo Matúška v zápase sezóny s pevnejšou rukou a šťastíčkom na svojej strane, lebo 10:7 vs Vlado ho posunulo jednou nohou do 1.ligy.

   - Ľubo nestačil v derby na starostu dvakrát 4:6 a ešte si záchranu musí zaslúžiť.

4 - V Bratislavskom derby si v NTC Dušan poradil s Ticom jr a postup mu už asi neujde

2 - Makovníkovci prvý set hladko, druhý 7:5 vs Igor/Pišta, čo znamená stále reálnu šancu na postup.

 

Náhľad fotografií zo zložky 2017 Krtíšska tenisová liga