Choď na obsah Choď na menu

Dorast, 3. jarné kolo

Lazany - Slávia Chrenovec 2:4

 

Na druhý jarný zápas cestovali dorastenci Slávie do Lazian. Po vytrvalom daždi bol trávnik mokrý a na hranici spôsobilosti. Prvý polčas bol vyrovnaný z obidvoch strán. Domáci začali dobre keď si vypracovali ako prvý vážnu šancu ale nepodarilo sa im skórovať. Potom pohrozili aj hostia keď De Abreu z troch metrov prepálil v jasnej pozícií prázdnu bránu. Po tejto šanci prebrali iniciatívu domáci. Najskôr ešte neuspeli, keď ich dve strely brankár Ľahký zlikvidoval. Ale o chvíľu už nestačil zabrániť gólu, ktorý padol po hrubej chybe rozhodcu ktorý zjavne nepozná pravidlá. O chvíľu už bolo 2:0 keď domáci využili nedôraznú hru obrany hostí a zvýšili svoje vedenie. Do polčasu sa ešte obe mužstvá snažili urobiť niečo s výsledkom, ale to sa nepodarilo ani jednému a tak ostal stav 2:0 pre domácich nezmenený. Po prestávke vybehli hostia na ihrisko ako vymenený, a podarilo sa im hneď z prvej šance skórovať. Pekný  center De Abrea z ľavej strany upravil hlavou do siete Trgiňa. O pár minút už bolo 2:2 keď Vojtko z priameho kopu prestrelil zle postavený múr a vyrovnal. Potom sa hra vyrovnala a obidve mužstvá mohli strhnúť vedenie na svoju stranu. To sa však 15 minút pred koncom podarilo Vojtkovi keď potiahol po pravej strane loptu a povedľa brankára upravil na 3:2 pre hostí. V tomto momente domáci znervózneli a prestali aj zdržovať a snažili sa o vyrovnanie, ale vážnejšiu šancu si nevypracovali. Práve naopak udreli ešte raz hráči Slávie. De Abreu využil peknú prihrávku a vedľa brankára ktorý zjavne nemal svoj deň upravil na konečných 4:2 pre Sláviu. Druhý polčas ukázal aká je vnútorná sila mužstva Slávie.

Slávia Chrenovec: Ľahký P. - Horár - Gilan - Lacko - Dubský - Uličný - De Abreu - Ondrisek (Šovčík) - Trgiňa - Ľahký M. - Vojtko

Povedali po zápase:

Ján Gilan (hráč Slávie): Prvý polčas bol trocha "divoký", útoky z jednej strany na druhú, len škoda že šance využili iba domáci. Do druhé polčasu sme šli s cieľom otočiť priebeh zápasu čo sa nám aj podarilo. Do bodky sme splnili to, čo sme si povedali v cez prestávku v šatni a bolo to aj vidieť na ihrisku. V ktrátkom čase sa nám podarilo vyrovnať a z našej aktivity pramenili aj ďalšie dva góly, ktorými sme pochovali domácim nádeje aj na jeden bod. V celom mužstre po dobrom kolektívnom výkone zavládla dobrá atmosféra, čo sa určite odzrkadlí aj v domácom zápase s Bošanmy.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kilo - šatňa

31. 3. 2008 21:35

aj tak ma najviac povzbudilo ked tréner povedal a to citujem: "boha veď sa nedám" :-D... a nedali sme sa

Peťo - Slávia

31. 3. 2008 21:12

Myslím si,že stabilne výborný výkon, hlavne v druhom polčase predviedol Ivan Vojtko- strelec 2 gólov. Určite cez polčas prehovoril tréner Slávie "do duše", jeho zásluhou sme sa vzomkli. Nepriaznivý vývoj zápasu nás určite posilní do ďalších bojov o titul.Doposiaľ nebolo zvykom odvrátiť 2 gólov manko na ihrisku súpera!!!

Štefan Ondrisek - Bojovali sme a aj sa to viplatilo

31. 3. 2008 20:33

Bol to s môjho pohľadu veľmy slabý zápas,poznačenýmy bolestiamy brucha.Som veľmy rád ze mám takých dobrých spoluhráčov,ktorý bojovali
až do posledných sekúnd tochto nervózneho zápasu,začo im veľmy ďakujem.