Choď na obsah Choď na menu
 

VÝHODY A ZĽAVY ČLENOV KST

15. 2. 2011

Aké výhody a zľavy majú členovia KST?

Členovia KST na platný členský preukaz majú 50 % zľavu na ubytovaní /s platnosťou od 1.1.2011/ na Chate gen. M.R.Štefánika v Nízkych Tatrách , ktorá je vlastníctvom klubu a na objektoch v spoluvlastníctve sa Slovenským horolezeckým spolkom JAMES - Téryho chata, Chata pri Zelenom plese, Zbojnícka chata, Chata pod Rysmi. Ďalej ide o zľavy na ubytovanie do výšky 50 % v 23 chatách a kempingoch na celom Slovensku, ako aj zľavy na ubytovaní v 1001 chatách a ubytovniach organizácie Medzinárodnej federácie priateľov prírody / NFI / na celom svete a 54 horských chatách Klubu rakúskych turistov / ÖTK / po celom Rakúsku.

Ďalej majú členovia KST zľavu vo vybraných športových predajniach / Trek sport, Ahoj v prírode a Alpinus v Bratislave a v predajni Šport RYSY v Poprade/ a v cestovných kanceláriách / Adren Tour Bratislava/. 10 % zľavu si možno uplatniť na nákup GPS prístrojov vo firme NAVISDAT

Predplatitelia časopisu Krásy Slovenska, ktorí sú členmi KST môžu využiť zľavnené predplatné od 1.1.2011 vo výške 11,74 €. Predplatné prostredníctvom redakcie a do variabilného symbolu treba uviesť číslo platného preukazu KST.