Choď na obsah Choď na menu
 


Tajomstvo pekne postavy ;)

17. 8. 2011

 

 

Máš nejaké kilá navyše, si z toho zúfalá a nevieš sa ich zbaviť? Závdiíš ostatným babám a bola by veľmi rada keby si schudla aspoň 3 kilá? Nezúfaj ale čítaj!

 

Mnoho dievčat, ktoré sú štíhle to majú vrodené. Proste ich rodičia boli vždy chudí. Niekedy je zas dôvodom ich štíhlej postavy rýchly metabolizmus (rýchlo im vytrávi), ktorý sa dá ťažko ovplvniť.

Z toho vyplýva,že musíš hladať dôvod tvojich kíl navyše.

 

Obrázok

 

Ak je za tým...

...tvoje prejedanie musíš začať niečo robiť. Potrebuješ naozaj chcieť. Odstráň zo svojho jedálníčka sladkosti a chipsy. Namiesto sladkostí si daj ovocie. Jedz jogurty,ryby,celozrnné pečivá a  zeleninu. Stanov si že dve hodiny pred spánkom bude tvoje posledné jedlo...

 

... vrodené kilá navyše musíš si naozaj dávať pozor na to čo zješ. Takisto vynechaj sladké a mastné jedlá. Nejaký ten prehrešok si môžeš dopriať ale nie často. Samozrejme športuj,cviš,tancuj, to čo ťa baví.

 

Pamätaj! Predsveč sa či si naozaj "tučná". Môže to byť fakt len klam. Veľa ľudí sa povžuje za tučných aj keď to tak vôbec nie je.

 

Hmm... Už dávno vyšli z módy vrchtlé modelky ktoré vyzerajú fakt ako vešiaky na šaty. Podľa chalanov je plnšia postava oveľa viac sexy. Čo podvrdzuje aj fakt že ich najväčším sexsymbolom je Scarlett Joannson, ktorá teda vešiak nie je. :-D

 

 

 

Tiež ti nemusí vdiť malý "faldík"  na bruchu. Maj sa rada a buď sebavedomá. A VER SI!!

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.