Choď na obsah Choď na menu
 

Móda a štýl

    Móda sa väčšinou zobrazuje formou oblečenia. Ale tiež je móda v umení,hudbe a pod. V 20.storočí vznikli rôzne nové a populárne značky oblečenia. Vznikli módne domy, ktoré navrhovali a propagovali nové módne trendy. Sú to napríklad: Chanel, Versace, Gucci, Prada, Armani, Dolce & Gabana, Hermés, Dior.  

 

Štýl obliekania je spôsob akým dávame najavo to čo sa nám na móde páči. Každý jeden človek má rôzny a svoj vlastný originálny štýl. Poobzerajte sa po meste či škole a každý bude mať na sebe niečo iné. Jeden má úžasný značkový outfit, ďalší obyčajný zato pekný a iný nevydarený a škaredý lebo jeho finančná situácia mu to nedovolí- a presne toto je ďalší spôsob štýlu obliekania. Jeden má celý mesiac to isté lebo iné nemá, iný ma každý deň niečo iné a iný ma jednu vec oblečenú len raz . Ja Vám poviem, že najlepšie sa má ten čo si oblečenie strieda každý deň-ale nosí ho viackarát.  

             Takže toľko teórie.... A ak máte záujem inšpirovať sa pozrite fotogalériu s názvom MÓDA.

                                                                                           

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

obliecť

michaela,21. 5. 2013 18:45

zajtra máme fotenie a neviem ako sa obliecť .

Re: obliecť

_Dominica_,9. 12. 2013 20:13

Ahoj Michaela! Na fotkách chce každá z nás vyzerať super, ja som na fotenie zvolila čierne tričko, svetlé rifle a tigrovanú šatku :)

prečo

patricia ,25. 7. 2012 10:36

akos sa mam obliect ???

Re: prečo

_Dominica_,2. 8. 2012 22:06

ahoj Patrícia, sú tu aj ďalšie príspevky s hitmi tohto leta, napríklad námornícka móda je super! Alebo overali :). V horúcivh letných dňoch sú in rifľové kraťasy, originálne tielko a nejaké super topánky....

Re: prečo

michaela,21. 5. 2013 18:47

obleč si čo chceš , alebo daj si to v čom sa cítiš príjemne.