Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences Materská škola Duk. hrdinov Snina
Choď na obsah Choď na menu
 


Oznam

Vážení rodičia, oznamujeme Vám, že v priebehu tohto týždňa bude  v materskej škole prebiehať vozenie materiálu na rekonštrukciu strechy a  zateplenia budovy. Prosíme Vás, aby ste dávali dostatočný pozor po príchode do areálu materskej školy a dbali na bezpečnosť, aby nedošlo k úrazu.

Prosíme rodičov, aby nedávali deťom do materskej školy bicykle, kolobežky a odrážadlá, nakoľko z horeuvedeného dôvodu bude terasa a školský dvor mimo prevádzky.

Ďakujeme za pochopenie.  

 

Malé žlté kuriatka slávia sviatok jari, veľkonočným šibačom nech sa dobre darí. Pekné sviatky, dobrú zhodu, ženám čerstvú, sviežu vodu, mužom tiež nech sladko je, nech si prídu na svoje. Požehnané veľkonočné sviatky praje kolektív MŠ.

Veľká noc - pozdrav ;-) - YouTube

Vážení rodičia a priatelia našej materskej školy,

využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2% z daní a pomôžte tak ešte viac skvalitniť výchovno-vzdelávací proces v našej materskej škole! Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj Občianske združenie "Šťastné dieťa".. Cieľom nášho združenia je podpora a rozvíjanie aktivít na regionálnej úrovni v oblasti vzdelávania, výchovy, kultúrno-spoločenských a športových činnosti pre rodiny s deťmi. Tento dar Vás pritom nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Papiere nájdete v príspevkoch 2% tlačivá, ale stačí ak doklad donesiete do MŠ, a my ho za Vás vyplníme. Ďakujeme.

 

 

Fotoalbum

Školský rok 2023/2024

Datum: 23. 7. 2023
Fotografií: 1180
Zložiek: 29

Školský rok 2022/2023

Datum: 13. 9. 2022
Fotografií: 1645
Zložiek: 41

Školský rok 2021/2022

Datum: 13. 9. 2021
Fotografií: 866
Zložiek: 44

Interiér a exteriér našej MŠ

Datum: 29. 12. 2011
Fotografií: 88
Zložiek: 7