Choď na obsah Choď na menu

sandro Tonali bezorgde AC Milan een cruciale 2-1 comeback

Een dramatische, laatste ademloze winnaar van middenvelder Sandro Tonali die een AC Milan voetbalshirts droeg, bezorgde AC Milan zondag een cruciale 2-1 comeback-overwinning in Lazio, toen de ploeg van Stefano Pioli terug klom naar de top van het Serie A-klassement. Het was inderdaad een dramatische overwinning voor de Rossoneri die in de Scudetto-race blijven.

Met nog vier wedstrijden te gaan, heeft Milan twee punten voorsprong op stadsrivaal Inter Milan, dat een wedstrijd in handen heeft op zijn rivaal.

Ciro Immobile met goedkope voetbalshirts bezorgde Lazio een vroege voorsprong in het Stadio Olimpico in Rome, maar Olivier Giroud kwam kort na de rust op gelijke hoogte voordat Tonali's late heldendaden Milan stevig in de titeljacht hielden.

Milan goedkope voetbalshirts was zonder Ismael Bennacer, die met een licht enkelprobleem uit is, hoewel het goede nieuws voor Pioli is dat hij zowel Zlatan Ibrahimovic als Ante Rebic terugkrijgt, wat betekent dat er een paar meer opties zijn in de aanval vergeleken met de beker derby verlies. Ibrahimovic was de man die aan het einde van de mislukte ontruiming kwam en het in het pad van Tonali knikte, die het na een aanraking langs Strakosha bundelde.

"Het is alleen maar goed om blij en tevreden te zijn met deze game en onze fans, die zichzelf opnieuw fantastisch hebben bewezen", zei Pioli in een goedkope voetbalshirts. “We zijn ons volledig bewust van de reis die we maken en het is de meest opwindende, opwindende en opwindende die we kunnen meemaken. We zijn gemotiveerd en geconcentreerd op de wedstrijd van morgen."

Milan kreeg in de eerste helft genoeg kansen om de gelijkmaker te maken door in de openingsperiode 12 schoten op het doel van Lazio te schieten, maar ze konden er niet één tellen.