Choď na obsah Choď na menu

Manchester City åpnet scoringen på 93 sekunder

Kevin de Bruyne åpnet scoringen etter bare 93 sekunder i en utrolig kamp i Champions League-semifinalen. Til tross for å ha vært på bakfot hele kampen, og falt to mål bak i løpet av 12 minutter, klarte Madrid å holde underskuddet på kun det ene målet, etter et 4-3-tap.

Kevin De Bruyne med Manchester City fotballdrakter slo først til da vertene kastet bort lite tid på å komme seg i gang før Gabriel Jesus doblet ledelsen med knappe 11 minutter på klokken.

Jesus sitt mål - Citys andre for natten - var avslutningen til en naturlig spiss, da De Bruynes pasning avviste hans vei, før han iført fotball drakter snudde strålende og kjølig forbi Thibaut Courtois.

Karim Benzema i fotball drakter scoret en strålende dobbel på hver side av Vinicius Jrs solomål i en kamp av høy kvalitet mellom lederne i Premier League og La Liga.

"Det var en fantastisk kamp for begge sider. Vi gjorde mange gode ting. Dessverre slapp vi inn mål og vi klarte ikke å score flere. Men det er to kamper og vi har en til om en uke," sa City-manager Pep Guardiola til fotball drakter.

Det kan ha vært en fantastisk City-prestasjon, men Vinicius avslørte deres store svakhet, og det er en av grunnene til at Madrid fortsatt er uavgjort.

Og likevel, til stort sett alle som var vitne til en gullstandardklassiker i en fotballkamp, var Ancelotti på banen etter kampen og smilte, øyenbrynene hevet på varemerkemåte som antydet at han var ganske fornøyd med å komme unna med et 4-3 tap i første omgang. .

Det er fire lag igjen for å konkurrere mot hverandre i årets Champions League-semifinaler - Liverpool. Manchester City. Villarreal. Real Madrid.

En av sesongens mest overbevisende kamper ble avsluttet kort tid etter, med Manchester City som tok hjem den første semifinaleseieren.