Choď na obsah Choď na menu
 


O mne

Čaute kamoši. Som Animátor TOMÁŠ a kľudne mi všetci tykajte.
Som Šéf-Animátor, Detský animátor a Animátor voľného času v jednej osobne. Pracujem s deťmi aj dospelými a špecializujem sa hlavne na Školy v prírode, hotelovú animáciu, voľnočasové aktivity a Minidisko detské párty. 

 

Moja kariéra Animátora začala oficiálne 11.7.2004, kedy som organizoval a aj sám moderoval svoju prvú akciu pod názvom "Hurá leto, konečne prázdniny".
Bola to akcia pre deti v Nitrianskom mestskom parku na Sihoti. 

Animátorstvu som sa aktívne venoval 16 rokov (2004 - 2020).
V podstate som bol k tomu vedený od malička. Už ako 4-ročný som bol prvý krát v detskom tábore a potom každý rok znovu a znovu. Pamätám sa, že som raz v jednom tábore povedal animátorovi (vtedy to bol oddielový vedúci), že takúto prácu by som raz chcel mať. Chodiť zadarmo po výletoch, zabávať sa a ešte mi za to budú aj platiť. Osud to zariadil tak, že sa mi tento detský sen stal skutočnosťou. 

Som rodák z Nitry, preto ste ma mohli stretávať hlavne v Nitre, ale aj na rôznych iných miestach po celom Slovenku a ČR.
Patril som k špičke najlepších Animačných tímov na Slovensku. 
Nikdy som nebral Animátorstvo ako prácu, ale ako poslanie. Bolo to moje hobby, môj koníček, môj životný štýl. Vždy som to robil zo srdca a pre radosť.

Moje začiatky boli v Nitrianskej komunitnej nadácii ako 14 ročný dobrovoľník, neskôr som sa stal členom MNF (Mladí Nitriansky Filantropi). Ako dobrovoľník som v Nitre pracoval aj pre Úsmev ako Dar
Ako Animátor som pokračoval v CVČ Domino (Nitra), kde som dostal možnosť pomáhať v mestských denných táboroch, a po lete som si ako externista otvoril
v CVČ Domino turistický krúžok, ktorý som viedol 4 roky.

V roku 2009 som získal od Agentúry PRO-STAFF s.r.o. svoj prvý CERTIFIKÁT Animátora.
Keďže na Slovensku v tom čase ešte neboli rozbehnuté Animácie vo veľkom, začal som spolupracovať s rôznymi Občianskymi združeniami, Agentúrami a Cestovnými kanceláriami, a získaval som ďalšie Certifikáty a Osvedčenia o zaškolení. 

V rokoch 2012 a 2013 som si zvýšil kvalifikáciu, a spravil som si kurz Zumba Instructor B1, Zumba SENTAO Instructor a tiež Zumba Kids and Kids Jr. Instructor kde som získal ďalšie Certifikáty. Zumbe som sa venoval popri animátorskej práci. Vďaka Soničke Gáborovej som sa mohol stretnúť a spoznať najlepších Zumba inštruktorov na Slovensku aj zo zahraničia a s niektorými som aj spolupracoval a hosťoval na spoločných hodinách.
Fotky s nimi a zo Zumba akcií nájdete vo fotoalbume v priečinku ZUMBA.

Neviazal som sa na nikoho. Preto som vždy bol a stále budem 
"Animátor na voľnej nohe". Špecializoval som sa hlavne na Školy v prírode a hotelovú animáciu, ale robil som aj pre A
quaparky, Thermalparky a Kúpele. Ďalej to boli rôzne denné tábory, školské akcie, školské exkurzie, súkromné akcie, firemné akcie, MDD akcie, detské párty, narodeninové oslavy, súkromné stráženie detí v hoteloch, v rodinách, aj na svadbách a rôzne Zumba akcie. 
Síce ma ľudia poznali hlavne ako detského animátora, pracoval som aj s dospelými a aj so seniormi. 

Vrchol svojej kariéry som dosiahol v lete 2016 v kúpeľoch Dudince spolu
s Animátorkou Marcelkou.
 Dali sme latku tak vysoko, že sa mi ju už nikdy s nikým iným nepodarilo dosiahnuť. 

V roku 2018 som bol členom tanečných maskotov Kamaráti z Trinity, pre ktorých som pomáhal vytvárať aj nové tanečné choreografie. 

Od roku 2014 do roku 2018 som mal vlastnú animátorskú agentúru, ktorú si možno pamätáte ako JADE-agency.
Mal som vytvorený svoj vlastný animačný tím v ktorom boli moji kamaráti animátori z rôznych agentúr a CK, mal som oslovené strediská na spoluprácu ŠvP a mal som aj sponzorov ALBI a Spoločnosť Orava Retail, s.r.o.,
 ktorým som dodnes veľmi vďačný za ich podporu a darčeky, ktoré som mohol rozdávať deťom na rôznych podujatiach či už ako narodeninové darčeky, ceny do tomboly, alebo ako odmeny v ŠvP. 
Keď že náš "sociálny štát" nijako nepomáha živnostníkom, ani ľuďom ktorí si zarábajú sami na seba, a oberá nás aj o to málo čo si dokážeme zarobiť aby sme prežili od výplaty do výplaty, musel som kvôli odvodom zrušiť živnosť.

Animátorstvu som sa ešte chvíľu aktívne venoval bez živnosti, ale definitívnu bodku dala v roku 2020 korona kríza. Zavreli sa hotely, aquaparky, kúpele, skončili Školy v prírode, narodeninové oslavy aj všetky ostatné akcie, animačný tím sa rozpadol, a nakoniec som zostal sám.
Môj sen sa rozplynul, ale zostali mi neoceniteľné skúsenosti a spomienky.


Teraz po 2 rokoch "nútenej pauzy" od 9.2.2022 znovu vstávam z popola ako Fénix. Začínam v podstate od nuly s novým programom Animácie a Atrakcie. 
Staňte sa súčasťou môjho návratu a vyberte si z mojej ponuku služieb, alebo sa môžete stať mojím sponzorom alebo partnerom na spoluprácu.
Teším sa na stretnutie s Vami.

 

Miesta kde som pôsobil ako Animátor a neskôr aj ako Šéf-animátor: 

Nitrianska komunitná nadácia, CVČ Domino Nitra, kúpele Dudince, hotel Residence Donovaly, Grand hotel Permon, hotel Grand Jasná, Wellness Hotel Chopok Jasná, Thermal Corvinus Veľký Meder, Thermalpark Dunajská Streda, AquaCity Poprad, Tatralandia, Aqualand Moravia, Aquapark GINO PARADISE Bešeňová, Zlaté kúpele Turčianske Teplice, hotel Havrania, hotel Átrium, hotel Senec, hotel Sitno,
Kamaráti z Trinity

 


 

 

Viac info, objednávky služieb, alebo záujem o sponzorstvo mi posielajte na mail: jade-agency@centrum.sk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.