Choď na obsah Choď na menu

AC Milan nousi Serie A -taulukon kärkeen voittamalla Sampdorian 1-0

AC Milan nousi Serie A -taulukon kärkeen voittaessaan Sampdorian 1-0 sunnuntaina, kun hyvässä kunnossa olevan laitahyökkääjän Rafael Leaon varhainen isku osoittautui ratkaisevaksi San Sirossa. Jalkapallo pelipaita pukeutuvat fanit ovat iloisia kuullessaan sen. Voitettuaan kaupunkikilpailijan Inter Milanin edellisellä kierroksella 2-1, Milan oli kolmas Sampdoriaa vastaan pelatussa ottelussaan ja jäi kärjessä olevaa Interiä kahdella pisteellä. Interillä on yksi piste vähemmän ja myös yksi ottelu Bolognaa vastaan vieraissa.
Portugalin hyökkääjä Rafael Leao löysi alakulman tiukasta kulmasta ensimmäisellä puoliajalla kauden 10. maalillaan. Hän saattoi juhlia voittoa AC Milan pelipaita. Todellisuudessa se olisi voinut olla suurempi voittomarginaali Rossonerille, kun he käyttivät tauolla useita mahdollisuuksia tuplata etunsa. Leao avasi maalin, kun Maignan antoi pitkän pallon yläpuolelle ja löysi portugalilaisen laitahyökkääjän vasemmalla laidalla vain kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Jalkapallo pelipaita pukeutuvat väkijoukot purskahtivat hurrauksiin.
Valmentaja Stefano Pioli ilahdutti Milanin kolme voittoa viikossa, mukaan lukien Lazion 4-0-voitto Coppa Italiassa. Lisäksi Simone Inzaghia saa kiittää maalivahtia siitä, että hän onnistui auttamaan Nerazzurria välttämään tappion yöllä, sillä tappion seurauksena mestari olisi voinut päättää viikonlopun jopa kolmanneksi. AC Milan pelipaita pukeutuvat fanit eivät siedä sitä. Serie A:n mestaruuskilpailu on avoimempi kuin koskaan, ja Napoli on myös mukana, vain kaksi pistettä jäljessä AC Milanista.