Choď na obsah Choď na menu
 


Zdravím Vás,

rada by som sa Vám v krátkosti predstavila a povedala vám môj zámer s týmto blogom. Je to čisto len moja iniciatíva a nejdu mi z toho žiadne peniaze. Budem veľmi rada ak mi napášete nejaké nápady na knihy, poviedky či už dostupné v kníhkupectve, z knižnice alebo aj z wattpadu.

 

Čo je zámer?

Mojím zámerom je podeliť sa s vami o knihy, ktoré som prečítala. Čo vo mne zanechali a aký mám k nim názor. Ku každej knihe vám dám odkaz odkial ju mám, kde som si ju kápila/stiahla, koľko stála a všetky potrebné informácie. Druhým zámerom je mladším čitateľom uľahčiť čitatelský denník a vytvoriť si nejaký vzťah ku knihe. A posledným tretím zámerom je dať do povedomia Wattpad. 

 

Čo je to WATTPAD? 

Niektorý ľudia sa možno pýtaju - čo to je? Odpoveď je prekvapujúco jednoduchá - je to socialna sieť pre spisovateľov. Každý tam môže napásať a pudlikovať hocičo. Teraz si poviete - BOŽE MÔJ TO MUSÍ BYŤ HROZNÉ. Dajú sa tam najsť aj veľmi dobré knihy = takto odpovedám vždy keď si niekto niečo také povie. A presne také knihy budem sem tiež dávať zo všetkými podmienkami ako pri normálnych knihách. 

 

Kto som? 

Som dievča, ktoré volajú Beka. Mám 18 rokov a zameriavam sa na literatúru popri škole. Robím v Panta Rhei a študujem na zdravotnej škole. 

 

No a čo viac dať do úvodu? 

Zaželanie veľa príjemního čítania a veľa úsmevu. Dúfam, že vám táto stránka niečo dá a bude tým kam prídete po inšpiráciu. 

 

8. 12. 2021

Skóre

/ Rubrika: romantika / Komentáre: 0

Je to síce tretia kniha zo série Off - campus od Elle Kennedyovej. V kníhkupectvách ju nájdete v sekcií young adult ale rozhodla som sa ju dať na tejto stránke aj pod romantiku. Táto kniha je 17+ a dej tomu plne odpovedá. 

 
Celý príspevok

27. 11. 2021

Sizyfoz

/ Rubrika: staroveká literatúra / Komentáre: 0

Kto je nastrednej ten vie. Staroveká literatúra prvý okruh, ktorý sa rozoberá ako maturitná téma a čo je najdôležitejšie je tu aj povinná literatúra - Sizyfoz. Preto máte spracovanú knihu v pár vetách s pointou a čo myslíte aká bude hlavná myšlienka tohto príbehu? 

 
Celý príspevok

Fotoalbum