Choď na obsah Choď na menu

Edmonton Oilers slo Arizona Coyotes 5-3, Leon Draisaitl setter rekord

Leon Draisaitl og Connor McDavid hadde hver to mål og to målgivende pasninger for å lede Edmonton Oilers forbi Arizona Coyotes 5-3 onsdag kveld. Oilers ga kampens 1. mål for 9. gang på sine siste 10 starter, selv om Arizona kom seg sent og ikke endret sluttresultatet. Med kampen uavgjort og Oilers trenger noen store forbedringer i spillet sitt, visste ikke supporterne i Edmonton Oilers drakt hva de kunne forvente av dem i andre periode.

Positivt, Stuart Skinner gikk inn og spiller veldig bra i kjølvannet av Mike Smiths skade og Mikko Koskinens inkonsekvens. Med et stort hull i forsvaret sørget Oilers for at de ikke utvidet det tapte løpet til to kamper. For fans i hockey drakt er det godt å se Draisaitl leder NHL med 20 mål og 40 poeng, og han ble den andre spilleren i Edmontons historie med 40 poeng før den 20. kampen i en sesong.

Draisaitl fikk sin første assist på en feed til McDavids nettside for 1-1. I en hockey drakt la han til et andre mål (4-1) i den tredje perioden på power play etter at han og McDavid dro av gi-og-gå før Drai rett og slett rev et skudd gjennom Wedgewood. I mellomtiden hadde Kassian, som gikk inn på linjen med Draisaitl og McDavid, også to målgivende pasninger til målet i sin beste kamp for sesongen. En fancy kveld for folk i Edmonton Oilers drakt.