Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/04

 

Trevignano Romano 3. apríla 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe.

Moji milovaní, vaše modlitebné zjednotenia vystupujú do neba ako spevy anjelov.

Milované deti, koľko sĺz som preliala pre toto ľudstvo. Pamätajte, že môj Syn v tomto období, predtým, ako bol ukrižovaný, bol ponížený, zaobchádzali s ním ako s heretikom, bol očierňovaný, a rovnako aj proroci, ktorí boli prenasledovaní v mene Ježiša a pre lásku k Ježišovi. Nebuďte teda prekvapení, ak sa to všetko deje aj dnes s mojimi deťmi, to je história. Ja vás vždy budem chrániť, ale pamätajte: všetko, čo príde, bude zmiernené vašimi modlitbami, ale nemôže to byť zrušené, lebo to, čo je napísané, sa musí vyplniť.

Moji milovaní, Ja, vaša Matka, sa modlím, aby sa moji synovia povolaní ku kňazstvu vrátili v pravej viere a k pravému učeniu Cirkvi, kde prebieha očistenie. Deti moje, pomôžte mi v tomto bolestnom volaní.

Modlite sa za Taliansko, kde sa zem bude silno triasť.

Modlite sa za Indiu.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. apríla 2020

Posolstvo Ježiša o 17:50

Dnes (streda Veľkého týždňa) je deň, v ktorom som bol zradený Judášom prostredníctvom bozku. Keď som kráčal mestom, farizeji sa na mňa pozerali zhora dole s pýchou, aroganciou. Tak aj dnes moja cirkev ma zrádza, pozerajúc na mňa s povrchnosťou; dokonca veľkí teológovia na závoru zatvárajú kostoly a rozháňajú moje stádo.

Dcéra moja, toto je história stredy Veľkého týždňa a týchto čias. Čoskoro príde na vás Varovanie a dá vám na výber milovať Mňa alebo satana. Potom zostúpia na zem ohnivé gule a to bude pre vás najťažšie obdobie, pretože nastanú katastrofy všetkých druhov. Moja Matka vás ochráni tak, že vás dá pod svoj Požehnaný plášť, nebojte sa.

Žehnám vás v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 11. apríla 2020

Milované deti, drahé môjmu srdcu Matky, ďakujem, že ste tu zídení v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Moji milovaní, žiadam vás, aby ste milovali a objali kríž, tak ako to urobil môj Syn.

Moji maličkí, pri jeho vzkriesení vám dám dobrú správu: mnohí z vás budú vzkriesení z mŕtvych na tejto zemi. Čoskoro sa nebo otvorí a Boží Syn, môj Pán príde a urobí nové nebo a novú zem. Otvorte svoje srdcia pre toho, ktorý zomrel za spásu ľudstva, a môj Syn vám všetko odpustí, ak ho o to budete prosiť so srdcom plným lásky.

Deti, dnes na vás zostúpi veľa milostí a budete plní Ducha Svätého.

Modlite sa, deti, modlite sa, aby modlitby prišli do neba; už veľa udalostí bolo zmiernených.

Teraz vás žehnám ako Matka vás všetkých, v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 14. apríla 2020

Moje milované deti, ďakujem, že ste tu zjednotení v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, žiadam vás, aby ste v tejto špeciálnej chvíli boli zjednotení, aj keby len v duchu; čoskoro budete potrebovať jeden druhého. Toho, kto má zranené srdce, žiadam, aby odpustil a zmieril sa, inak bude démon silnejší a nenechá vás na pokoji.

Drahé deti, moje malé deti, satan vás donútil vyjsť z kostolov a zakázal vám Prijímanie, a preto verí, že už vyhral, ale vedzte, že on nezvíťazí. Pán vám dá do srdca lásku, takže vy, moje deti, sa nestratíte.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 18. apríla 2020

Milované deti, ďakujem, že ste v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, bojujte za svoju slobodu; zlí diktátori sa chystajú zotročiť vás. Pozor na vakcíny a na všetko nútenie, pretože neprídu od Boha, ale od satana, ktorý chce ovládať vaše životy a vaše mysle.

Moji milovaní, v každej časti sveta bude počuť zemetrasenia. Ja som sa dotkla zeme, aby som varovala moje deti, aby mohli byť pripravené v ťažkých časoch, ktoré prídu.

Deti, rozlišujte, pretože toto je čas, kedy mnohí budú falošnými prorokmi. Veľa a neprestajne sa modlite, len verte Bohu a pokračujte v čítaní Božieho Slova.

Milované deti, iba viera vás bude môcť zachrániť; nikdy na to nezabudnite. Moji anjeli a archanjeli vám budú vždy nablízku; nebuďte vlažní.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 21. apríla 2020

Milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Dcéra moja, tak ako v prvý deň, ešte raz ťa žiadam, aby si otvorila dvere a náruč; deťom, ktoré ti pošlem, rozdávaj lásku, istotu a silu. Priprav bezpečné útočištia na časy, ktoré prídu. Prenasledovanie už prebieha; buďte vždy opatrní.

Deti moje, žiadam vás o silu a odvahu. Modlite sa za mŕtvych, ktorí sú a ktorí budú. Epidémie budú pokračovať, kým moje deti neuvidia svetlo Boha vo svojich srdciach. Čoskoro kríž osvetlí nebo a to bude posledný akt milosrdenstva. Čoskoro, veľmi skoro sa všetko udeje veľmi rýchlo, až sa vám bude zdať, že už neznesiete všetku tú bolesť, ale všetko zverte svojmu Spasiteľovi, lebo je už pripravený všetko obnoviť a váš život bude plný radosti a lásky. Nebojte sa, pretože Ja budem po vašom boku a čoskoro moje Nepoškvrnené Srdce spolu s vami zvíťazí. Celý váš život bude premenený. Hľa, Duch Svätý naďalej koná. Nebojte sa, majte silu a odvahu, deti.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Komentár: V dnešnom posolstve nás Panna Mária žiada pripraviť bezpečné útočištia, ktorými sú miesta, kde ľudia žijú modlitbou, čiže kde sa konajú večeradlá, pretože tam, kde bude pravá modlitba, prežívaná srdcom, tam zlo nebude môcť vstúpiť. Najväčšími útočišťami sú Nepoškvrnené Srdce Márie a Ježiša, preto je potrebné skutočné obrátenie, aby sme boli ich súčasťou.

 

Trevignano Romano 25. apríla 2020

Posolstvo Ježiša

Dcéra a sestra moja, ďakujem, že si tu v modlitbe.

Bratia moji, potešte moje boľavé a krvácajúce srdce. Veľa sa modlite, lebo to, čo príde, bude veľmi bolestivé pre svet; ale vy nie ste svet, vy ste moji vyvolení, ktorí tak ako deti prichádzajú ku mne s úprimným pohľadom a prosia o pomoc a milosrdenstvo.

Bratia moji, ja budem sledovať vaše mysle a iba ja vás povediem po správnych cestách, len mi dajte svoje ruky.

Bratia, odpustite a začnite kázať po svete, aby ma všetci mohli poznať. Otvorte svoje srdcia a ja budem milosrdný; avšak nad tými, ktorí sa napriek znameniam čias budú stále rúhať, sa nezľutujem.

Bratia, pozor na diktatúry a na to, k čomu vás budú nútiť, pretože nepochádzajú od Môjho Otca. Hľa, vojna sa už začala.

Bratia, nikdy nepochybujte o mojej pomoci, o mojej blízkosti a o mojej láske.

Modlite sa za kňazov.

Všetkých vás žehnám v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 28. apríla 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste zjednotení v modlitbe a že ste prijali moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, mocní naplánovali všetky veci, neberúc do úvahy Boha. Je zbytočné plánovať ich útek pred tým, čo sa stane, pretože mojimi bezpečnými útočišťami budú modlitba, obety, pokánie a to, čo Boh už pripravil pre vás. Radujte sa, deti, pretože vy uvidíte zostúpiť Ježiša tak, ako odišiel.

Milované deti, môj Pán veľmi trpí, pretože On zomrel za vás a za vaše hriechy, ale svet ešte stále koná bezbožne. Pastieri sa nestarajú o veriacich; zatvárajú kostoly a čoskoro vám znova vezmú aj Eucharistiu. To, čo príde, spôsobí smrť. Ešte stále nechápete! Ja som bola poslaná, aby som vás varovala, ale mnohí si necenia ani moju prítomnosť.

Modlite sa, deti! Modlite sa pod Krížom môjho Syna, pretože zem je plná démonov. Človek sa vrhne na človeka a odtiaľ začne vojna.

Moji milovaní, všetko zverte môjmu Pánovi.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.