Choď na obsah Choď na menu
 


Čo robiť doma vo voľnom čase? Niekto kreslí, iný zapletá a niekto zasa rád sleduje filmy alebo seriály online.

Výber zaujímavých seriálov na sledovanie:


stranger-things-banner.jpg

 

 

 

 

 

Stranger Things

Stranger Things je americký sci-fi seriál na Netflixe. Prvá séria bola vydaná 15. júla 2016, druhá séria 27. októbra 2017 a tretia 4. júla 2019. Stranger Things obsahuje veľa odkazov na populárnu kultúru 80. rokov 20. storočia, ako aj na filmy Stevena Spielberga, Johna Carpentera, Stephena Kinga, Georga Lucasa, ktorými je seriál inšpirovaný. Je odporúčaný pre divákov od 13 rokov.

Seriál Stranger Things online si môžete pozrieť na filmyaserialy.com.

zdroj wikipedia

 

The Mandalorian

The Mandalorian je americký webový televízny space western seriál. Premiéru mal 12. novembra 2019 na novospustenej službe Disney+. Odohráva sa v univerze Star Wars, päť rokov po udalostiach filmu Star Wars: Návrat Jediho a sleduje mandalorianského lovca odmien. Prvá séria má osem častí. Tesne po premiére prvej časti bola potvrdená aj druhá séria. Tá mala premiéru 30. októbra 2020. Seriál The Mandalorian nájdete online na internete, napríklad na stránke filmyaserialy.com

zdroj wikipedia

 

Na stránke filmyaserialy.com takisto môžete sledovať kopec ostatných seriálov a to online a bezplatne. V prípade, že ci chcete pozrieť nejaký onlien seriál, stačí ho zadať do vyhľadávacieho pola a daný seriál si nájsť.

 

Náš partnerský blog

Na našom partnerskom blogu o zvieratách nájdete takisto kopec informácií, ktoré vám pomôžu pri začiatkoch chovania ako aj počas výcviku vášho plemena. Na tomto blogu nájdete informácie aj o plemene nemeckého ovčiaka alebo napríklad aj zopár informácií a tipov k výžive a výcviku dobermana.

 

Želáme vám veľa zdaru pri sledovaní rôznych online seriálov.