Choď na obsah Choď na menu

Pandémia v Nitre?!

11. 1. 2021
 
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/01/08/sv-florian-v-nitre-so-sv-koronou-mig/?fbclid=IwAR3Fp2p16qTYaOrchbwZzopCfWmOslPjEFuQiZ80X2xO7rtTh_jf7vQidrs
 
 
8.1.2021
 
 

SV. FLORIÁN V NITRE SO SV. KORONOU – MIG

Sv. Florián je v poslednej dobe na roztrhanie. Ešte ani dobre neutíchlo testovanie v Trenčíne a už musí riešiť Nitru. Z médií sa dozvedel, že v Nitre zúri hrozná epidémia a kolabuje nemocnica. Ľahostajný mu nebol ani osud veľkého závodu Land Roveru. Našťastie si spomenul na svoju kamarátku sv. Koronu, ktorá má riešenie takýchto peripetií priamo v náplni práce. Sv. Korona je patrónkou a ochrankyňou pred epidémiami, patrónkou dobrej investície, resp. patrónkou podnikateľov. Mince razené rakúskou mincovňou v rokoch 1892-1924 sa nazývali „korunami“ na pamiatku tejto svätice. Až do zavedenia eura sme u nás platili korunami. A takéto ľudové pomenovanie peňazí/platidiel stále ostalo. Ani sme netušili ako veľa má s nami táto svätica spoločného. Sv. Florián sa so sv. Koronou stretol v Komárňanskej nemocnici. Spolu zisťovali ako to tam je s tou epidémiou. Zistili, že Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou zrušil pitvanie zomrelých v tejto nemocnici. Nariadil aby všetci zomrelí s podozrením na COVID z tejto nemocnice boli prevážaní do Nitry. Cestou na Nitru sa zastavili aj v Novozámockej nemocnici. A tam zistili to isté. Úrad zrušil pitvy a nariadil zosnulých prevážať do Nitry. V Nitre ohúril sv. Floriána a sv. Koronu obrovský mraziaci box. A tento bol určený práve pre zosnulých z okresov Komárno a Nových Zámkov, čiže v podstate z celého južného Slovenska. A záhada hromadenia zosnulých v Nitre je týmto vyriešená.

V nemocnici v Nitre svätých zaskočilo ako málo zdravotníckeho personálu je v práci. Išli za riaditeľom a tam sa dozvedeli, že viac ako 200 zdravotníckych zamestnancov je na PN-ke. Zdravotnícki pracovníci mali už koncom roka veľa nadčasov a nikto im ich nechcel preplatiť. Riaditeľa nenapadlo nič geniálnejšie ako ich poslať na čerpanie náhradného voľna. No a nemocnica kľakla. Tým je záhada Nitrianskej nemocnice vyriešená.

Veľkú pozornosť venovali svätí možnému plošnému testovaniu, ktoré by malo pomôcť zvládnuť katastrofálnu epidémiu. A bola to ženská intuícia sv. Korony – patrónky podnikateľov, ktorá upozornila sv. Floriána, ako je prepojené testovanie s ekonomikou.

Predaj automobilov dramaticky klesá. Je jasné, že sa bude ukončovať výroba a prepúšťať. A nielen v Land Rover. Slovensko ekonomicky kľakne. Začína sa fáza HLAD a CHLAD.

Vôbec nie je jedno na čí podnet bude výroba prerušená alebo ukončená.

a) Ak ukončí výrobu zamestnávateľ a začne prepúšťať, musí znášať sám všetky náklady.

b) Ak sa preruší výroba následkom rozhodnutia hygienika alebo iného štátneho orgánu, má zamestnávateľ právo požadovať plnú náhradu od štátu.

c) Ak sa výroba preruší pre ochorenie alebo podozrenie z ochorenia ľudí, následkom toho, že vyšli na testoch pozitívni, tak je to niečo ako chrípková epidémia. Náklady znáša zamestnávateľ a sociálna poisťovňa.

Ako na záver poznamenala sv. Korona, podľa nej celé to lavírovanie medzi testovaním – netestovaním, bezpečnými – nebezpečnými testami a celá mediálne zrežírovaná epidémia v Nitre, je handrkovaním sa o to, koľko straty kto bude znášať. Štát, zamestnávatelia, sociálna poisťovňa, občania. A týmto môžeme považovať Nitriansku záhadu aspoň za čiastočne vysvetlenú.

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/571006-predaj-aut-pada-pridu-o-pracu-desattisice-ludi/

V Nitre, 08.01.2021 , MIG.

 
 
 
https://cz24.news/zahada-preplnenych-nemocnic-na-slovensku-vyriesena-lozka-su-zabrane-zdravymi-ludmi-zdravotnici-sa-staraju-o-uplne-zdravych-akoze-covidovych-pacientov-skutocne-chori-ludia-trpiaci-na-st/?fbclid=IwAR06qH8fLXuJscJ4klaZKxVyfwZ0QNtSknr1cpN4SlSEGamXNOhMoAUzTEE

ZÁHADA PREPLNENÝCH NEMOCNÍC NA SLOVENSKU VYRIEŠENÁ!

10.1.2021 Lôžka sú zabrané zdravými  ľuďmi, zdravotníci sa starajú o úplne zdravých, „akože covidových“ pacientov. Skutočne chorí „necovidoví“ pacienti – trpiaci na stovky oveľa horších chorôb, zatiaľ bez pomoci zomierajú doma. Vinníci udržiavajúci v chode podvodnú „Plandémiu“, falošne vyrobené covidové štatistiky a páchatelia tisícov zbytočných a úmyselne zapríčinených úmrtí sú dobre známy: Mikas, Matovič, Krajčí a celá zločinecká „vláda“.

SLOVENSKO: Televízia Markíza nečakane priniesla v Televíznych novinách (9.1.2021) informáciu o pacientoch, ktorých si po vyliečení z covidu, príbuzní nechcú zobrať domov a lekári nevedia, čo s nimi. Obsadzujú tak zbytočne lôžka v nemocnici. Preto mnohé z nich avizujú, že sa blížia k naplneniu svojich kapacít. „Sú pacienti, ktorí by vedeli ísť domov, mohli by sa vrátiť, ale doma sa ich boja, lebo mali covid, hoci už nie sú infekční,“ povedal pre Markízu Juraj Payer, viceprezident Slovenskej lekárskej spoločnosti. „Berú nám nielen postele, ale berú nám aj zdravotníckych pracovníkov,“ informoval MUDr. Marián Kollár, prezident Slovenskej lekárskej komory. Taký pacient odčerpáva sily zdravotníkov a zaberá miesto niekomu inému.

MUDr. Peter Visolajský z nemocnice Nitra povedal, ze nemocnica to nevie inak riešiť. Všetci sú už na pokraji svojich síl. Zdravotníci sú vyčerpaní, lebo sa v nemocnici starajú o úplne zdravých ľudí, prípadne tých, ktorí by sa doma mohli vyliečiť paralenom a čajom.

Ale nikto sa nezamýšľa nad tým, prečo asi takého príbuzného doma nechcú? Lebo médiá urobili z respiračného ochorenia strašiaka gigantických rozmerov a všetky iné informácie, zo štúdií z celého sveta, ktoré covid prirovnávajú iným, podobným respiračným ochoreniam cenzurujú a lekárov a vedcov s iným názorom zosmiešňujú a ponižujú. V správach, aj v Televízii Markíza, už 10 mesiacov nič iné ani nevysielajú, len katastrofické scenáre a rastúce čísla. To sa potom nemožno čudovať, že niektorí ľudia tejto mediálnej masáži a propagácii uverili a úplne stratili zdravý úsudok. Akoby už iné choroby neexistovali. ....  Celý článok tu.

 
 
 
https://www.eurorespekt.sk/pandemia-v-nitre/?fbclid=IwAR3mz871Z6OsvM-K2owWQn09QflevwG8z0KJh5Xu6IT7BIaB_1cx1KWMeyc

Pandémia v Nitre?!

Paradoxne tí najzodpovednejší budú práve tí, ktorí na testovanie nepôjdu…..

Okres Nitra spustil povinne-dobrovoľné testovanie. Dovolím si napísať povinné, odvolávam sa na tvrdenie p. Matoviča z jeho tlačovky zo dňa 5.1.2021 v Nitre.

Nespochybňujem počet ľudí v nemocniciach, ani doktorov a sestry. Verím a aj z blízkeho zdroja viem, že pracujú na plné obrátky. Zároveň im ďakujem. Avšak jedno, čo by som k tomu dodal je ako táto nitrianska pandémia vznikla. Ako je možné, že aj napriek tvrdým opatreniam sa mesto, ktoré bolo doposiaľ v zelenej zóne, stalo podľa slov Matoviča, Hattasa a Dubaja kritické? Čo sa zmenilo? Takmer všetky podniky sú už niekoľko týždňov zatvorené a okrem množstva ľudí v supermarketoch sa život v Nitre prakticky zastavil. Pohyb ľudí je rovnako už vyše štyri týždne výrazne obmedzený, ale stav sa stále nezlepšuje. Jedno čo sa však zmenilo, bolo nie len podľa môjho názoru ale aj podľa informácií z blízkeho zdroja, údajne zlé rozhodnutie riaditeľa FN NR, p. Dubaja. Toto rozhodnutie sa teraz zakrýva tvrdením, že nitrianska nemocnica je krajská, a tak je prirodzené, že sem zvážajú pacientov takmer z celého kraja.

Pravda je taká, že zahltiť Covid oddelenie fakultnej nemocnice v Nitre zvážaním chorých zo širokého okolia, bolo fatálne rozhodnutie, ktoré mohlo výrazne prispieť ku kolapsu zdravotníctva. Je to prirodzené, keď lekárom a zdravotnému personálu naložíte viac, ako sú vôbec schopní zvládnuť. Týmto rozhodnutím bolo zároveň obmedzené až absolútne znemožnené poskytnutie lekárskej starostlivosti na iné, donedávna aj bežné, ochorenia. Tento fakt má podľa slov majiteľa nemenovanej pohrebnej služby za následok nárast úmrtí ľudí, ktorí by za normálnych podmienok mohli žiť, keby im bola včas poskytnutá zdravotná starostlivosť.

Veľkou otázkou je tiež počet mŕtvych. K tomuto sa v komente vyjadrila aj šéfredaktorka internetového spravodajstva Eurorešpekt, Jana Teleki: “v Nitre nikto nechápe, prečo p. Krajčí zatvoril patológiu v Komárne a v Nových Zámkoch a ani nechápe, prečo sú mŕtvi vození do Nitry a potom späť…”

Týmito krokmi vznikol v Nitre akýsi “dôvod” na celoplošné nedobrovoľné testovanie, v ktorom vláda vidí doslova jedinú záchranu. Teda človek má na výber, buď sa dá testovať alebo 3 týždne nepôjde ani na ulicu pred dom.

A čo sa udeje po testovaní? Na výber sa núka viac možností.

Prvou možnosťou je, že v krátkej dobe klesnú čísla pozitívnych a hospitalizovaných, avšak ani nie tak v dôsledku testovania, ako v dôsledku toho, že si páni kompetentní uvedomili svoje počínanie a začali pacientov “tých, ktorých pred tým doviezli” odvážať do iných nemocníc.

 Druhým možným scenárom je to, na čo poukazoval aj MUDr. Jozef Marec, ktorý tvrdí, “som presvedčený absolútne, že prudký nárast nových pozitívnych prípadov má na svedomí antigénové tzv. testovanie a hlavne spôsob akým sa vykonávalo”.(zdroj)
 

Foto: infovojna.sk