Choď na obsah Choď na menu

Manipulácia s údajmi covid na Slovensku

12. 2. 2021
  • Dezinformácie o covid zo strany štátu
  •  16.2.2021 Totálny chaos v evidencii, NEVEDIA NIČ !!!   video- Čaputová sa stretla s odborníkmi
  • Chaos v číslach, svetová blamáž. Máme viac vyliečených ako chorých?
    "Kombináciu antigénových a PCR testov nevieme spracovať. Môžu byť medzi nimi aj duplicitne otestovaní ľudia, nevieme ani, či sú počty antigénových testov kompletné," vraví analytik.  (fcb M.Uhrik: Kto za to môže? Odpoveď je jasná! Nie je to ani opozícia, ani celý okolitý svet. Je to len a len vláda "komandéra" Matoviča a ministra Krajčího, ktorý dosadzuje svojich sektárov do funkcií.)
     
  • Na Slovensku sa s tým ministerstvo zdravotníctva nepára, každého dôchodcu vo veku 65+ s pozitívnym testom započítava do Covidového automatu 4x ako 4 rôzne pozitívne osoby Takto sa robia štatistiky, za bieleho dňa, priamo oficiálne v dokumentácii ministerstva zdravotníctva, bez známky hanby a hanby, natvrdo sa falšujú a nafukujú čísla Covidového automatu.

 

stv-graf.png

 

 

Kým v roku 2019 podľa dát NCZI na Slovensku na onkologické ochorenia zomrelo dovedna 13 519 ľudí, tak podľa hrubých odhadov zverejnených na stránke ECIS to za minulý rok mohlo byť až 16 192 úmrtí. To znamená, že kým pred dvomi rokmi pripravila rakovina na Slovensku o život približne 248 ľudí na 100-tisíc obyvateľov, tak vlani to bolo podľa hrubých odhadov takmer 300 úmrtí na onkologické ochorenia na 100-tisíc obyvateľov. Ide tak o medziročný nárast úmrtí na rakovinu o 20 percent, čo je alarmujúce číslo.