Choď na obsah Choď na menu

Z nemenovaného diskusného fóra

Z nemenovaného diskusného fóra

***

Liečiteľ Mikuláš Štefan - máte na neho kontakt

__________________________
 
 
dogma11   
20. sep 2018
 
 
Prosím, vie mi niekto dať kontakt na liečiteľa Mudr. Mikuláša Štefana? Ďakujem
berry13
20. sep 2018
 
 
skus si ho najst na FB, tam ma o sebe velku propagandu a kontakty, no zazraky necakaj, je strasne drahy a nepomaha... :-( , len robi okolo  seba bublinu uzasnosti...
     
 
     
 
modrava
20. sep 2018
 
 
jedine cez fb a pokial viem, cakalo sa niekolko mesiacov (5-6) na termin
     
 
     
 
deti95060810
20. sep 2018
 
 
1. každý zarába ako vie...
2. topiaci sa aj slamky chytá...
3. pohľadaj v starších diskusiach, už sa tu na neho niekoľkokrát pýtali...
     
 
     
 
 
 
 
 
johanna_b
19. okt 2018
 
 
tak pozor na tohto sarlatana
     
 
     
 
johanna_b
19. okt 2018
 
 
a na fb kazdy negativny prispevok maze... treba oddelovat zrno od pliev. toto je pleva
     
 
     
 
    
 
luswuwei1
11. nov 2018
 
 
Neviem hodnotit “schopnosti” Mikulasa Stefana, kedze ma nikdy neliecil, ale aky je to muz/lekar/clovek, ked ma 4 mesacnu dceru, o ktoru sa nezaujima (od druheho tyzdna mojho tehotenstva) a vobec so mnou ako matkou nekomunikuje, ani vo vaznom pripade, kedy som od neho potrebovala informaciu kvoli zdravotnemu stavu mojej dcery, ci ma z jeho strany predispoziciu na urcitu chorobu, ktoru jej diagnostikovali. Stacilo by mi len obycajne ano/nie, no odignoroval to ako aj vsetko predtym...a samozrejme na svoju dceru do dnesneho dna nedal ani cent. Naozaj verite, ze takyto clovek by mohol byt tym “Bohom” za ktoreho ho ludia povazuju, resp.za ktoreho sa povazuje on sam?
     
 
novana
11. nov 2018
 
 
@luswuwei1,  :-(
Prajem samé slnečné dni Tebe i dcérke. :-)
     
 
 
johanna_b
11. nov 2018
 
 
@luswuwei1 je to strasne co pises... urcite by zmazal tvoj prispevok keby si to tam uviedla.. uprimne mi je luto ze si sa s takouto nulou zaplietla. mne uplne stacilo pocut ten jeho prizvuk... kto mu moze tie kecy zrat
____________________________________________________
 
***    
Tisícky žien mu kľačí pri nohách
novana     
6. jan 2018
Toto fórum navštevuje veľa žien rôznych vekových kategórií, rôznych profesií... proste je tu rôznorodá spoločnosť, s rôznymi skúsenosťami, a preto verím, že tu nájdem odpoveď na otázky: Čomu (komu) vďačí tento lekár-liečiteľ za to, že mu tisícky žien kľačia pri nohách? Má nadprirodzenú silu alebo sa k nemu utiekajú hlavne nešťastné existencie, ktorým na vyliečenie stačí pohladenie na duši a tele? http://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/lie...
 
 
bleblu
6. jan 2018
 
Pan sa pravdepodobne riadi myslienkou jedneho "filozofa", ktory na nej sam zbohatol: "Ak chces zarobit a nerobit zaloz vlastny vyklad nabozenstva". No tento to ponal este aj s liecitelstvom, co sa vobec nevylucuje, lebo predsa kazdy "vyvoleny" ma naprirodzene schopnosti liecit. Len skoda, ze malo ludi v tomto pripade zien ma nastudovane filozofie.
katharines
6. jan 2018
 
Tento pan naraba s magiou, comu nasvedcuje aj vsetko, co o sebe povedal v magazine reflex. Zial, zrejme o tom ani sam netusi. Treba byt v tomto pripade velmi opatrny. Je to reiky.
novanaAUTOR
6. jan 2018
 
@katharines, podľa môjho názoru nenarába s mágiou, ale s nedostatočnou mentálnou výbavou väčšiny svojich klientiek a mizivé percento jeho pacientov tvoria ľudia s nevyliečiteľnými chorobami, ktorých čiastočne chápem, pretože topiaci sa aj slamky chytá.
 
katharines 6. jan 2018
 
@novana je to zlozite a mohla by som tu pisat prednasku, ale ako hovorim, pravdepodobne sam o tom nevie, a iny sa touto "liecbou" mozu velmi zatazit. Takych "liecitelov" bolo po revolucii mraky a stale je ich dost a narobili vela skody. Na jedno pomohli a poskodili ine.
   -
carolenka
Autor odpoveď zmazal
 
carolenka
2. mar 2018
 
Ak si stihnes precitat skor, ako to tu admin zmaze, vela sa dozvies tu: https://www.zdravie.sk/forum/2422612/liecitel-m...
swetlushka
23. feb 2019
@carolenka Admin našťastie fórum nezmazal, len uzavrel možnosť pridávať ďalšie komentáre, na rozdiel od admina na koníkovi, ktorý 35stranovú diskusiu o zlých skúsenostiach jeho klientov asi zo strachu pred týmto podvodníkom zrušil. Čo je však smutné, že aj po roku mu tisícky žien i naďalej kľačia pri nohách a keby im to dovolil, aj by mu ich bozkávali. Ľudská hlúposť je nekonečná, bez hraníc, tak prečo by ju tento samozvaný guru nevyužil.. Pripusťme, že má talent ľudového zabávača pre istú vrstvu poslucháčov, ale jeho súkromný život a morálny profil sa ani v najmenšom nezhoduje s tým, čím oslňuje svoje naivné fanynky, ktoré si ho zamenili za pánaboha a stratili akúkoľvek súdnosť. Vôbec by som sa nedivila, keby sa k nemu začali modliť.  
     
 
mbta
30. mar 2019
@swetlushka presne tak,clovek bez chrbtovej kosti...ma krasne dieta,ktore zaprel,mladu zenu oklamal
swetlushka
16. apr. 2019 
@mbta vložím sem status, ktorý som dnes našla na jej stránke. Možno by som mala pod ten scrren napísať iba trpké "bez komentára", no nedá mi to :-( , DOKEDY BUDÚ TAKTO BEZCHARAKTERNÉHO TVORA ĽUDIA POKLADAŤ ZA DUCHOVNÉHO UČITEĽA A TLIESKAŤ JEHO NAUČENÝM FRÁZAM O LÁSKE, ODPÚŠŤANÍ, ĽUDSKOSTI, atd., KEĎ TENTO CHUDÁK NEMÁ ANI MINIMÁLNU ZODPOVEDNOSŤ, A ZO SVOJHO ZÁROBKU SI VLASTNÉ DIEŤA CENÍ NA 30 EURO mesačne, AJ TO AŽ NIEKOĽKO MESIACOV PO NARODENÍ BÁBÄTKA.
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
 
.
swetlushka
16. apr. 2019 
@novana , máš pravdu, že narába s nedostatočnou mentálnou výbavou svojich klientiek, alebo obdivovateliek, no on sám v tejto "výbave" príliš do vienka nedostal, keď sa bojí kritiky ako čert kríža a kontroluje, kde sa o ňom čokoľvek negatívne špitne, aby to bolo čo najskôr zmazané. Táto diskusia je tu len preto tak dlho, lebo v žiadnej odpovedi nefiguruje jeho plné meno, takže ujo google to jeho výsosti jednoducho nenašiel :-) . O to smutnejší je fakt, že mu pri nohách kľačí už aj pekná kôpka mužov, no skutočným mužom, manželom a otcom robí TENTO pán iba hanbu. 
     
 
     
 

 

mbta
19. apr  2019
 
 
super status,Lus to nevzdava,drzim jej palce s vychovou malej dcerky aj aby otvorila oci vytrvalym zboznujucim naivkam,ktore mu slepo zobu tie jeho draho zaplatene kvazi prednasky...

***

Farba: Oslík 2018
 
*
 
  
 
 
Ďalší disk. príspevok je z fb statusu E.K., ktorej profil facebook bez upozornenia zrušil. Žeby opäť niekto nemohol spávať, lebo nebol všade velebený  ???
 
 
Evka. K :
              nie som autorom tohto príspevku,  citujem zo stránky, kde píšu svoje skúsennosti liečení ľudia:
 
"Pýtate sa, čo zmôže obyčajný človek proti manipulátorom.
 
Ľudia sú všeobecne ľahko manipulovateľní, preto najlepšou obranou je SPOZNAŤ manipulátora. Dovoľte, aby som zostala v téme, ktorou je výnimočný lekár M.Š., no tentokrát v súvislosti s vašou otázkou...
 
Manipulátor si na začiatku vždy získava sympatie svojich obetí. Využije pri tom svoju charizmu psychopata a znalosti slabých stránok druhých ľudí. Sám seba obvykle označuje ako najschopnejšieho, výnimočného a pre ostatných nepostrádateľného. Druhých ľudí s obľubou (často veľmi vtipne) zosmiešňuje. Prezradia ho pohŕdavé úškľabky a snaha vyvolať dojem, že koniec koncov ide len o vtip a humorný štýl konverzácie pre udržanie pozornosti poslucháčov. Snaží se druhým riadiť ich životy. Jeho slovný prejav znie logicky, avšak jeho činy a spôsob života svedčia o pravom opaku. Využíva morálnych zásad druhých k naplneniu vlastních potrieb. Protirečí si, alebo klame. Nenápadne druhých kritizuje a súdi. Sám ale neznáša kritiku. Nepozná pocit viny a hanby. Ide naprosto dôsledne za svojim cieľom, ovšem na úkor druhých. (pozor! ! manipulácia môže niekedy zdanlivo vypadať ako prejav lásky) Manipulátor používa vyššie autority ako je Boh, Budha... atd, aby dal presvedčivosť svojim myšlienkam. Svoje myšlienky prezentuje ako objektívne fakty a diví sa, alebo sa blahosklonně usmieva tomu, že to proste len nechápete.
Čo je cieľom manipulátora???
To je rôzne. Niekedy je to potreba ovládat iných, potreba byť obdivovaný, alebo sú to peniaze, niekedy pocit moci..., vždy to však maskuje pod nejaké iné motívy, ktoré sa zdajú byť dobré a ušľachtilé. Premyslene využíva získané sympatie k tomu, aby zabránil druhým racionálne rozobrať jeho správanie. Emočná manipulácia niekedy môže nabrať patologické rozmery. K tomu, abyste poznali schopného emočného manipulátora, potrebujete dve veci: čas a zdravý rozum. Čas preto, že tí najšikovnejší manipulátori sú spočiatku veľmi nenápadní.... Ak je manipulátor zručný, má najbližšie okolie pomerne rýchlo na svojej strane a stádo jeho oviec nielen postupne narastá, ale je na ňom aj citovo závislé."
 
***
 

No kritické komentáre pribudli na fb stránke pani Černej, ktorá ich aspoň na rozdiel od zázračného liečiteľa nezmazala a slušne na ne odpovedala.

 

Margita Deáková Pani Černá. Zastavte toho nevypočitatelného úchyla, kým sa dá. Zrejme vašim pričinením sa ocitol v Reflexe a mihol sa aj v "Smotánke". Finančnú políciu na neho a basa natvrdo. Pokora, láska? Áno - k peniazom. Je to podvodník a hlása bludy.

 

 

Eva Černá Vazena pani Deakova, pan MUDr. Mikulas Stefan, prednasa temy, ktore, zaujimaju ludi, a mnohe z nich zaujali i mna. Vsetky prednasky, mal doposial zdarma. Respektujem Vas nazor, i vkus, no bolo by od Vas pekne, keby ste vazili slova. Mate plne pravo si ho nevsimat, najst si ineho motivatora, basnika, ci spisovatela. Pripadne, ak mate lepsi recept na to ako zit pozitivny zivot, ako sa vyrovnavat so zlozitymi zivotnymi situaciami, pokojne sa pustite napriec Slovenskom, ako on a oslovte ludi natolko, aby Vas pocuvali. Sloboda prejavu je v nasich koncinach uzakonena od revolucie. Ak mi budete chciet este raz napisat na moj fb, poprosim pridat viac lasky a pochopenia. Dakujem Vam.

 

Margita Deáková Dobrý deň, pani Černá. Prosím, pozrite si komentáre na stráne "Modrý koník". Ja sama som naletela pánovi veľkoliečiteľovi. A nesprával sa tak, ako by sa mal pokorný liečiteľ, s láskou a radosťou. Pobláznil všetky slovenské dievčatá, a s mnohými mal vraj pohl. styk, jedno dievča s ním otehotnelo, on ju poslal na potrat. To sa nerobí. V Rakúsku o ňom nič nevedia, nepočúvali by jeho bludy. Ja si Vás vážim, preto som Vás upozornila. Takých kníh, ako žiť pozitívny život, je nespočetne veľa, on sa vo svojej knihe opakuje, je tam veľa protikladov a už vôbec nelieči. Robí všetko len a len pre peniaze. 100€ za jedno sedenie je príliš, nemyslíte? Ak žijete na hranici chudoby. Vy to zrejme nechápete, ale ľudia, ktorí sú v koncoch, chytajú sa každej slamky. Skúste sa vrátiť do reality. V ťažkých životných situáciách, ktoré pretrvávajú roky, nepohnúť sa z bytu, ako sa vtedy človek môže radovať zo života? Máme syna 6-ty rok v bdelej kóme, zvracia, dusí tsa, má tracheu aj peg, neustále musíme byť pri ňom. Má dve krásne dcérky, ktoré si vôbec nevidíme. Nespíme, to je deň za dňom, bez odpočinku, bez sviatkov, rozoznáme už iba deň a noc. Mám to prijať s radosťou? Som úplne rozhádzaná, chytila sa poslednej príležitosti, že pán doktor mi pomôže. Nepomohol.

 

Zuzana Tumidajová Klimekováhttps://www.modrykonik.sk/.../liecitel-mudr-mikulas.../...Spravovať

 

Liečiteľ MUDr. Mikuláš Štefan…

MODRYKONIK.SK

 

Maja Bebe Margita Deáková nepomohol,ale hlavne ze zinkasoval

 

Anna Rybanská Soňa Šimončíková Bešinová Táto pani Deáková nebola ohrdnutá, ale odfláknutá, ale určite " s láskou".

 

Šarlotka Hollá Mozem sa opytat ci aj prednaska v Nitre je zadarmo? Odomna totiz zena - organizatorka Evicka T. cez email ziadala uhradit 5 eur na osobu, cize v mojom pripade 10 eur na jej cislo uctu. Mne to prislo cudne.

 

Zuzana Fojtíková Aj ja mam s nim skusenost.Nastastie som sa s nim nestretla.Dovolala som sa mu, bol hruby , arogantny bez dovodu.A tiez na videach len zaplavy reci.A ma priateliek dost, asi na liecbu.Taky fandiaci si frajer.Pani Deakova vela stastia a zdravia, aby sa Vam situacia polepsila.Ja sa uz riadim tak, ze najprv si cloveka precitam nazivo, nie na nete.Po prvom videu som mu neverila.Primile reci, opakujujuce sa frazy, pozy.Len som mu zavolala, aby som sa utvrdila v jeho nie najideal spravani...

 

Margita Deáková Ďakujem, Zuzka, potešilo.

 

Eva Černá Šarlotka Hollápozdravujem Vas, tak ako pisete, nie som organizatorom tejto prednasky, teda odpoved na Vasu otazku Vam moze zodpoved pani organizatorka. Pekny vecer.

 

Šarlotka Hollá No ona mi tu odpoved dala pri registracii. Ja len teraz neviem ci to je oficialny poplatok kedze doktor to nikde nespomina.

 

Eva Černá Šarlotka Hollá toto je mimo mna. Pekny den.

 
__________________________
poznámka : v súčasnosti  už ani tieto komentáre na fb E. Černej  nenájdete 
 
 
 
***