Choď na obsah Choď na menu

SÚŤAŽE

unnamed.jpgVEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ ! ! !

Zapoj sa aj ty do našej súťaže o atraktívne ceny. Ako sa zaregistrovať do súťaže a podmienky súťaže najdeš nižšie. Súťaž prebieha od 13.04.2020 až do 30.05.2020 do 18-tej hodiny, kedy sa začne vyhodnocovanie súťaže.

Tak neváhaj a registruj sa už dnes.

! ! ! CELKOVO ODMEŇUJEME AŽ ŠESŤ SÚŤAŽIACICH ! ! !



Podmienky súťaže:

- zaregistruj sa. Stačí, keď v rubrike registrácia do súťaže napíšeš komentár "HRÁM" a tvoja registrácia je hotová. Samozrejme nezabudni napísať tvoje meno na Facebooku.

-pozvi do skupiny NEW COGNITION with PETER svojích priateľov (ženy) a za každého nového člena získaj 1 bod. Samozrejme priatelia hrajú s tebou. Pokiaľ člen skupiny privedený tebou pozve ďalšieho člena, získavate 1 bod obaja. Čím viac ľudí privedieš, tým väčšia šanca na výhru! Do registračného komentáru napíš meno člena, ktorého si priviedol.

- objednaj si z ponuky produktov. Za každú zrealizovnú objednávku získavaš 3 body ( plus 2 body za každých celých 10€). Čím viac objednáš, tým je tvoja šanca na výhru väčšia.

- traja najúspešnejší s najväčším počtom bodov získajú atraktívne ceny. Z pomedzi všetkých zúčastnených budú vyžrebovaný traja, ktorý budu taktiež odmenený.

- ukončenie súťaže je 30.05.2020 o 18:00 hod. kedy sa začne vyhodnocovanie výsledkov.

Výsledky budú zverejnené na www.new-cognition.estranky.sk a na Facebooku

v skupine NEW COGNITION with PETER  v nedeľu 30.05.2020.

-Všetkým súťažiacim prajeme veľa šťastia ! ! !

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.