Choď na obsah Choď na menu

5. august

Zja.12,1

Žena odetá slnkom, pod jej nohami mesiac a na jej hlave veniec z dvanástich hviezd.

KRALOVNA POKOJA  v Medjugori oznamila v r.1984 vizionarom, ze sa narodila 5.8.

Neziadala, aby sa zmenil datum cirkevneho sviatku.

V Medjugori slavia narodeniny Panny Marie dna 5.8. 

a samozrejme slávia sa narodeniny Panny Marie ako cirkevny sviatok

8. septembra.

 

 

 Rene Laurentin: Koncom maja 1984, Jelena a Mirjana, s ktorymi som hovoril 10.6., obdrzali od Panny prosbu, aby oslavovali 5.august ako  Jej den narodenia pred 2000 rokmi. Sviatok sa mal slavit dva dni, prvy den ako den postu, druhy den ako den oslavy. Revelation From Medjugorje: Today, August 5, Is Our Lady's Birthday - Catholicism.org

Panna Maria v Medjugori oznamila v r.1984 vizionarom, ze sa narodila 5.8.Neziadala, aby sa zmenil datum cirkevneho sviatku. V Medjugori slavia narodeniny Panny Marie dna 5.8.  a samozrejme slávia sa narodeniny Panny Marie ako cirkevny sviatok  dna 8.9.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posolstvo z USA / holylove.org/

5.8.2021

Drahe deti, pretoze dnesny den je dnom MOJHO NARODENIA,  dovoluje mi nebesky Otec,mi aby som sa k vam prihovorila.

...Toto je zbran, ktora porazi Satana. Ruzenec je silnejsi ako akakolvek nuklearna zbran.  Preto Satan-nepriatel vasej spasy- tak vehementne bojuje proti vasim ruzencom.  Majte sa na pozore pred jeho taktikou, s akou chce znicit vase modlitby. Pouziva voci vam cas.

Ked sa rano zobudite, proste ma o milost, aby ste sa mohli dobre modlit- zo srdca.  Je to cestou modlitby srdca, ktorou budu plany Satana odhalene vo vasom zivote a vo svete.  On je nepriatel, ktoreho nemozete vidiet, ale je vzdy nepriatelom vsetkeho dobra - velkeho ci maleho.  On je uz porazeny pre celu vecnost a je ziarlivy na kazdu dusu, ktoru ziska nebo. Budte poslusni Bozim prikazaniam. Toto je chodnik, ktory vas udrzi v mojom Neposkvrnenom Srdci. Ked ste v Mojom Srdci, obranim vas a ochranim pred lzou Satana.

Pozemsky zivot je vzdy boj medzi dobrom a zlom. Pokracujte v modlitbach ruzenca ako znak pre Satana, ze patrite mne.

----------------------------------------------------------

Z knihy prísloví:

9,22-31

22 Pán vládol nado mnou od počiatku svojich ciest, prv ako stvoril od pradávna čokoľvek. 23 Od večnosti som ustanovená, od počiatku, prv ako povstal svet. 24 Nebolo ešte morských prehlbní, keď som sa ja už zrodila, nebolo ešte žriedel obťažených vodami. 25 Prv ako sa vrchy vhrúžili, pred pahorkami som sa zrodila, 26 prv ako nivy urobil a planiny a prvé hrudy na zemekruhu. 27 Keď zhotovoval nebesia,(bola) som tam, keď odmeriaval klenbu nad priehlbinami morskými, 28 keď upevňoval mraky vo výši, keď dával dužieť žriedlam morskej hlbiny, 29 keď vymedzoval moru jeho hranicu, by vody neprelievali sa cez svoj breh, keď ustaľoval základy zeme, 30 ja som bola uňho chovankou, bola som deň po deň jeho rozkošou a hrala som sa pred ním v každý čas; 31 hrávala som sa na okruhu jeho zeme a moja rozkoš (je byť) medzi synmi ľudskými

Pán Ježiš:  Vy tieto slová vzťahujete na múdrosť, ale oni hovoria o nej:

o krásnej MATKE, svätej MATKE,

o panenskej MATKE Múdrosti, ktorou som ja. 

Zdroj: kap.8 , Mária Valtorta: Bohočlovek

----------------------------------------------------------------

Okolo r.500 sa stalo protoevanjelium sv.Jakuba z 2.polovice 2.storocia zdrojom mariologie.

Pravdivý popis sveta - Evanjelium Jakuba (estranky.sk) Z tohto dokumentu cerpa katolicka cirkev informacie o rodicoch Panny Marii, o sv.Joachymovi a o sv.Anne.

-----------------------------------------------------------------

Anna bola silná žena a pochádzala z rodu Árona a Joachym pochádzal z rodu Dávida...Anna vlastnila veľkú cnosť. Áno, všetky cnosti boli v nej zjednotené, ako voňajúca kytica kvetov, aby budovala niečo jedinečné, krásne: byť celá cnostná, hodná stáť pred trónom Kráľa. Joachym sa tak zasnúbil dvakrát s Múdrosťou, preto lebo ju miloval viac ako ostatné cnosti. Zasnúbil sa aj s múdrosťou, ktorá bola v srdci spravodlivej ženy..... Priali si syna: obdržali dcéru: MATKU PÁNA. .... Čistota manželov!  - Zdroj: kap.4 Maria Valtorta: Bohočlovek

-------------------------------------------------------------------

Filipiny, ako jedina krajina na svete, oslavuje sviatok Narodenia Panny Marie ako povinny sviatok a 8.9. je dnom  pracovneho volna.

 

 

 

 

"I am your Refuge of Holy Love and your strength."