Choď na obsah Choď na menu

Jesenná časť sezóny v číslach

logo-20tj.jpg

 

Trenčianske Jastrabie | Po jesennej časti súťažného ročníka 2019/2020 je čas na zhodnotenie doterajšieho pôsobenia jednotlivých družstiev, tentokrát z pohľadu jednotlivých štatistík.

V tabuľke po 15. kole 6.ligy Double Star Bet sa družsvo mužov nachádza na 11. mieste so ziskom 15 bodov za 4 výhry, 3 remízy a 8 prehier. Z pohľadu tabuľky pravdy tak máme na konte nelichotivých mínus 9 bodov. Počas jesennej časti mužstvo nastrieľalo súperovým brankárom 22 gólov, pričom inkasovalo až 31-krát. Najlepším strelcom mužstva je aktuálne M. Žák s piatimi presnými zásahmi. Najvyššiu prehru sme zaznamenali v zápase proti Kľúčovému, kde sme prehrali 5:1, naopak najvyššie víťazstvo sa zrodilo v domácich zápasoch proti Hornej Strede a Turanom, v ktorých sme triumfovali zhodne v pomere 4:1. 

Dorastenci sa po jesennej časti 6. ligy Sportika umiestnili v šesťčlennej tabuľke na piatom mieste so ziskom 10 bodov s bilanciou 3 výhry, 1 remíza a 6 prehier. V tabuľke pravdy majú na svojom konte mínus 5 bodov. Po desiatich zápasoch zimujú s pasívnym skóre, keďže nastrieľali súperom 31 gólov a odbržali až 34. Svoj prvý zápas na jar odohrá družstvo dorastencov 4. apríla, kedy pocestujú na ihrisko Novej Vsi nad Váhom.  

Veľmi pekné tretie miesto so ziskom 23 bodov zatiaľ patrí našim starším žiakom U15 v 4. lige Sportika. Z 11-tich zápasov vyhrali až 7 stretnutí, k čomu pridali dve remízy a dve prehry. V súťaži zatiaľ nastrieľali suverénne najviac gólov (51), pričom loptu zo siete ťahali iba 12-krát. Najlepším strelcom tímu je S. Rédeky s 21 presnými zásahmi, ktorý nastupuje aj za družstvo dorastu. Za zmienku stoja dve vysoké výhry, a to 1:12 v Zamarovciach a 0:14 v Čachticiach.

Mladší žiaci (prípravka) odohrali svoje zápasy v "B" skupine U11 Oblastného futbalového zväzu Trenčín. V tabuľke piatich družstiev figurujú na treťom mieste, pričom z 20 zápasov vyhrali 12, dvakrát sa ich zápasy skončili nerozhodne a šesťkrát ťahali za kratší koniec. Súperom nastrieľali 57 gólov a 32-krát inkasovali. Prvýkrát sa na jar predstavia naši prípravkári 1. mája vo Veľkej Hradnej.