Choď na obsah Choď na menu
 


Recenzie Filmov, Seriálov

Ahojte. Moje meno je Viki. A áno som veľkým fanúšikom mysterióznych, napínavých filmov z ktorých si odnesiete viac ako len divácky zážitok. Film ktorý vo vás ostane a zanechá vo vás silný emocionálny zážitok je ten pravý. Ten ktorý vás donúti rozmýšľať nad ním aj niekoľko dní. Ten je ten pravý. 

A čo tak seriály? Pozeráte ich radi? Ak áno táto stránka je práve pre vás... Milujem seriály a niekedy pozerám aj 3-4 naraz, keď sa neviem rozhodnúť ktorý si pozrieť skôr :D 

Srdcovkou a číslom jedna v mojom srdci navždy ostane Teen Wolf.. aj keď to znie že možno trošku preháňam je to tak. Teen wolf som pozerala s mojou kamarátkou a nikdy neomrzí. Teen Wolf je proste číslo 1.

Ďalším seriálom ktorý určite stojí za to pozrieť si ho, je Riverdale. Male mestečko na brehu rieky, ktoré v sebe ukrýva mnoho temna a tajomstiev. Mestečko rozdelene na dve časti. Na tých "dobrých" a na tých "zlých". Lenže kto je v skutočnosti zlý a kto je dobry? Môžeme vlastne ľudí radiť medzi dobrých a zlých ? Každý z nás má svoje tajomstvá, ktoré majú zostať na veky zakopane pod zemou. Ale čo sa stane ak práve tie najtemnejsie tajomstvá vyplávaju na povrch? Budú vás prenasledovat dokonca vášho života? Výhra vôbec dobro nad zlom? Alebo je to už len v starých rozprávkach ktoré zapadli prachom, pretoze v dnešnom svete už nič není tak ako bývalo.