Choď na obsah Choď na menu
 


Nemecký chariot havaruje vo Švédsku

Skupina skupiny F sa zhoduje, Nemecký chariot má zranenie Kyle voľný čas voľný kop, 2-1 porazil Švédsko Dosiahli prvé víťazstvo tohto majstrovstiev sveta, Je to šťastný moment. Avšak po hre Lacné Futbalove Dresy nemecký tréner, Nechajte ich opäť tlačiť na hrot verejnej mienky.

Ale táto záležitosť je v skutočnosti záležitosťou nemeckého priestupku. Oficiálny tím nemeckého tímu je tiež prvýkrát na Twitteri. Dalo sa vám "ospravedlnenie", čo je emocionálny zápas. Jeden alebo dvaja členovia nášho tímu odišli na švédsku lavici na oslavu. Ich reakcia a gestá sú príliš zlé. To je zlé, Za týmto účelom sa ospravedlnil švédskemu trénerovi a členom tímu.

Záverečný zápas tejto skupiny Svetového pohára F v Nemecku proti Kórei, Toto je boj o život a smrť pre obe strany. Pretože sila Nemecka a Južnej Kórey nie je známkou, Toľko fanúšikov sa obáva, či Dresy Nemecko nakoniec pokročí. Je to znepokojené, že Južná Kórea to urobí v záverečnej bitke. Robte hrubší faul Je možné, že hlavný nemecký hráč bude zranený. Takže Nemecko bude musieť vyhrať v ďalšej hre. A nesmieme porušovať vojnu Toto testuje schopnosť Loewa.