Choď na obsah Choď na menu
 


Manchester City by na štatistiky malo zabudnúť

Zatiaľ túto sezónu, Manchester City urobil 18 výhier a 1 remízu v neporaziteľnom lize, 55 bodov zaradilo do zoznamu. Guardiola porušil rekord, ktorý vytvoril v Barcelone, Očakáva sa, že prelomí neporazený rekord 19 zápasov, ktoré Lacné Futbalove Dresy Bayern vytvoril v rokoch 2013-14, Guardiola však povedal, že na to nezabúda, Alebo aby ste boli na zemi.

" To znamená, že od augusta sme vyhrali veľa hier, Preto sme šťastní. " Guardiola povedal: Je ľahké žiť lepšie, keď vyhráme. Ale nedokážem zatvoriť oči, aby som povedal, či v Bayernu preruším rekord. Teraz sa zamerať na Newcastle, Budeme pracovať so zamestnancami v počítači, aby ste videli, ako hrajú, S alebo bez lopty, Všetci si udržujeme vlastné tempo a silu. "

O prvom hodnotení, Manchester City Guardiola povedal: " Zabudli na stávky, Zamerajte sa na veci, ktoré Manchester City musí urobiť, Toto je najlepší spôsob. Z ofenzívnej, obrannej a osobnej úrovne Manchester City Dresy by mal byť ako tím, To je jediný spôsob, ako sa zamerať na Manchester City. "