Choď na obsah Choď na menu

Inter Guards Gud for 84 år med den mest magiske slaget

13. 3. 2017

Inter Milan hjemmekamp mot Atlanta, tenkte jeg det ville Fotballdrakter Inter Milan 2016-17 være en jevn kamp, ​​men Inter har brakt en avslappet 7-1, Ica Jordi og både Banega er et hat-trick.
Inter scoret på 17 minutter, Banega sparke en ball foran 19 meter på folk på fotball drakter veggen, Ica Jordi liten brann stengt foran venstre fot netto, 1-0. Inter første 23 minutter å utvide score, Banega venstre krysset ballen, Perisic header ferge, Ica Jordi forvandlet til det begrensede området for å bli kvitt Spinazzola, er Berisha kaste seg til bakken, straffe! Berisha booket, Ica Jordi satte straffesparket rett på keeper, 2-0. På bare tre minutter, Inter ut taktisk hjørne, Banega riktig bunnlinjen biografi, Ica Jordi døren før punktavstand heising 5 meter ned i lengste hjørnet, 3-0! 9 minutter tid, Ica Jordi gjennomført en perfekt hat-trick, venstre, høyre og drar hver til en ball.