Choď na obsah Choď na menu
 


Ríša pozemských anjelov

15. 4. 2018

Na začiatok si spravte test:

Test – aký typ pozemského anjela ste?

Test je z knihy Pozemští andelé od Doreen Virtue.

Svoje odpovede ANO počítajte vždy oddelene po 6 otázkach:

1. Veľmi ľahko priberám na váhe. Práve v tomto období vážim viac než inokedy. Trpím nadváhou.
2. Moji bývali, terajší partneri sú narkomani alebo alkoholici.
3. Málokedy poruším nejaké pravidlo.
4. Robí mi problémy povedať “NIE”
5. Farbím si vlasy, odfarbujem si vlasy, zosvetľujem si vlasy
6. Radšej pomáham jednotlivcom ako skupinám.

 


7. Mám radšej zvieratá a rastliny ako ľudí.
8. Mám keltské korene, svojim vzhľadom pôsobím, že mám keltské korene, moje vlasy majú načervenalý nádych, mám pehy, zdravo červenú pleť. 
9. Mám rád kanadské žarty.
10. Rád druhých podpichujem a robím im - v zdravej miere - naschvál. Mám šibalský pohľad.
11. Som úplne nezávislý, neznášam akékoľvek pravidlá a nerád sa podriaďujem autoritám.
12. Po finančnej stránke sa buď kúpem v peniazoch alebo trpím hladom, nič medzi tým.

 


13. Som nerád stredobodom pozornosti a na spoločenských akciách stojím väčšinou stranou.
14. Vždy som veril v mimozemské civilizácie a UFO, zaujímam sa o nich.
15. Mam nutkavú potrebu byť voči druhým ohľaduplný, bez ohľadu na to, či to oceňujú.
16. Praktizujem reiki alebo iné formy energetického uzdravovania.
17. Moje životné poslanie je pre mňa oveľa dôležitejšie ako sa oženiť, vydať a založiť si rodinu - nepociťujem   takúto potrebu.
18. Veľmi rád by som zase odišiel domov, pretože viem, že Zem nie je mojím domovom.

 


19. Mám za sebou ťažkú autonehodu alebo inú skúsenosť, vďaka ktorej som sa ocitol na hranici medzi životom a smrťou.
20. V minulosti som bol tak zúfalý, že som vážne uvažoval o samovražde, mám za sebou pokus o samovraždu.
21. Zmenil som svoje krstné meno, intenzívne sa zaoberám myšlienkou, že si zmením krstné meno.
22. Moji priatelia a rodina mi hovoria :” Si iný, ako predtým. Niečo sa s tebou stalo, si ako vymenený”
23. Urobil som alebo práve teraz robím drastické zmeny v mnohých oblastiach svojho života naraz – zmena bydliska, profesie, rozvod.
24. Mam hlboké duchovné znalosti, ktoré som nezískal ani čítaním ani prostredníctvom učiteľov.

 


25. Aj keď viem, že sa od ostatných líšim, aj tak s ľuďmi dobre vychádzam a som v ich spoločnosti rád.
26. Som si vedomý toho,  že mám magické schopnosti, ktoré doteraz nevyužívam.
27. Spomínam si na svoje minulé životy, zaujímam sa o starú Atlantídu a dobu kráľa Artuša.
28. Som presvedčený, že som bol upálený, alebo iným spôsobom popravený pri hone na čarodejnice v dobe svätej inkvizície.
29. Zaoberám sa tarotovými kartami alebo astrológiou.
30. Priťahujú ma prírodné náboženstvá, ako je šamanizmus, wicca, rituály pri nove a splne mesiaca, atď.


Musíte mať viac ako 4 kladné odpovede, počítajte po 6 otázkach, pokiaľ máte menej ako 4 kladné odpovede, nič to neznamená. Čim viac kladných odpovedí, tým väčšia pravdepodobnosť.

1- 6      Inkarnovaný anjel
7-12     Inkarnovaná víla, škriatok, elementárna bytosť
13-18   Inkarnovaná vesmírna bytosť
19-24   Nová duša
25-30   Inkarnovaný zasvetenec (mág, čarodejnica, šaman)

 

Ak máte viac odpovedí vo viacerých kategóriách a žiadna neprevláda, môžete byť hľadajúcou dušou alebo skokanom, ktoré sa pohybujú medzi jednotlivými duchovnými kategóriami a nestotožnia sa so žiadnou.  

Pokiaľ sa vám stane v teste, že máte rovnaký počet minimálne štyroch kladných odpovedí vo viacerých kategóriách, ste hľadajúcou dušou alebo skokanom. To znamená, že sa celkom nedokážete stotožniť s jednou duchovnou ríšou, ale skáčete z jednej do druhej, hľadáte sa a  beriete si z každej ríše to najlepšie, čo vám vyhovuje. Čim viac takýchto kategórií, tým ťažší pozemský život. 

Nenašli ste sa?

Pokiaľ ste sa v uvedenom teste nenašli v žiadnej z uvedených kategórií, neznamená to, že ste niečo menej. Každý človek, každá duša má svoje životné poslanie, inkarnované bytosti majú sťaženú pozíciu. 

Všetky skupiny sa vyznačujú nasledujúcimi črtami :

1- Pocit vlastnej odlišnosti a vydelenosti. Cítia sa iní ako ostatní a tento pocit vnímajú po celý život. Iba zasvätencov tento pocit sprevádza do dosiahnutia dospelosti. Vysmievali sa im kvôli ich zovňajšku, záujmom alebo chovaniu, alebo ich dokonca šikanovali.

2- Zvýšená citlivosť voči ostatným ľuďom. Citlivosť na chemikálie akéhokoľvek druhu a násiliu v akejkoľvek forme. Robí im probléme byť uprostred davu ľudí, pretože sila ich rozporných emócií a fyzických pocitov na nich pôsobí priamo drvivo. Odmietajú násilie v akejkoľvek forme. Ničivo na nich pôsobia i hádky, negatívne správy v médiách, filmoch. Sú veľmi precitlivení. Táto citlivosť je však darom z hora, ktorú prinášajú na planétu Zem a ktorá im umožňuje intuitívne vycítiť, kde je potrebná ich pomoc.   

3- Silne vedomie vlastného poslania. Aj keď presne nevedia aké je ich konkrétne poslanie, sú si istí, že to nejako súvisí s učením a liečením druhých. 

4- Frustrujúce vzťahy. Mnoho z nich trpelo v detstve nedostatkom lásky, prípadne voči nim boli rodičia prehnane prísni alebo dokonca hrubí. Ako dospelí majú tendenciu k podobným mileneckým a priateľským vzťahom. Majú partnerov, ktorí sú neverní, verbálne alebo fyzicky hrubí a nie sú ochotní prijať za vzťah zodpovednosť. Niektorí bývajú zoslaní do dysfunkčných rodín ako ozdravné katalyzátory. V takom prípade majú deti pocit, že ich rodičia adoptovali, pretože k žiadnemu z nich, ani k súrodencom, necítia nič. Takéto rodiny sú síce ich "fyzické" rodiny, ale nie však duchovné.  

5- Neznámi ľudia sa im zverujú so svojimi problémami i s celkom osobnými záležitosťami. Tieto skúsenosti sú však typické predovšetkým pre inkarnovaných anjelov, pretože bytosti ktoré patria k iným kategóriám vedia dať najavo svojmu okoliu, že o podobné kontakty nestoja.

6- Vyzerajú mladší než sú. Príčinou je to, že sa stravujú zdravšie než ostatní, cvičia a celkovo sa o seba lepšie starajú. Skôr je to však ich duchovný pôvod, ktorý tento dojem mladosti vyvoláva. 

7- Sklon k rôznym typom závislosti, získaných alebo zdedených. Často sa pokúšajú svoju citlivosť a bolesť z toho, že sú iní, rovnako ako strach zo svojho poslania, rôznymi spôsobmi otupiť. Utiekajú sa k jedlu, k drogám, k alkoholu, k cigaretám a k vzťahom alebo aj ku všetkému naraz.  

8- Zvonenie v uchu. Väčšina z nich počuje v jednom uchu zvonenie vo vysokých tónoch. Môže sprevádzať stresové situácie alebo sa objavuje bez príčiny. Tento zvuk je zakódovanou správou z duchovných sfér. Pomáha inkarnovaným bytostiam sa povzniesť nad pozemské problémy. Sú v ňom tiež obsiahnuté inštrukcie ako svoje poslanie na Zemi naplňovať. 

 

POPIS JEDNOTLIVÝCH TYPOV INKARNOVANÝCH BYTOSTÍ:

ZASVÄTENCI 

- inkarnovaní mágovia, čarodejnice, veľkňazi, kúzelníci a šamani -

king_arthur_ii_concept_art_4-640x1024.jpgmag.jpg

saman-2.jpg

Sú vášniví, tajomní a výstrední. Vyzerajú, akoby z ich vnútra vychádzalo svetlo. Obvykle majú hladké dlhé vlasy, oválnu tvár a znepokojivý pohľad.  Majú dar múdrosti a vysoko vyvinuté intuitívne schopnosti. Ich pohľad je prenikavý a nemá zmysel pred nimi niečo predstierať alebo klamať. Okamžite vedia, kde je pravda. Pôsobia okázalo a nápadne. V obľube majú vlajúce šaty. Sú obklopený tajomnou aurou. Keď im pozriete do očí, v tej chvíli viete, že VEDIA.

Zasvätenci sú ľudské bytosti, ktoré sa naučili ovládať energiu. Sú schopní zázračných uzdravení, kúziel v zmysle zhmotňovania svojich želaní a predstáv. Vedia ovplyvňovať počasie, pôsobia na fyzické predmety formou telekinézy a levitácie. Vyžarujú energiu, ktorá je v porovnaní s ostatnými inkarnovanými bytosťami hutnejšia a tajomnejšia. Majú v sebe niečo pochmúrne, zádumčivé a vážne. Často pôsobia tvrdo a neľútostne. Vo vzťahoch sú neústupní, ale spôsobom, ktorý je pre druhú stranu dobrou lekciou. Majú potrebu dirigovať, pretože vedia, čo je pre druhú stranu najlepšie.  Ak niekto potrebuje zmysluplnú radu, najlepšia voľba je zasvätenec. Veľa inkarnovaných bytostí je na Zemi v ľudskom  tele po prvý krát. Zasvätenci sú ľudskými bytosťami od  úsvitu ľudských dejín. Tiež vnímajú svoju odlišnosť, ktorá je pre nich darom. Sú na ňu hrdí. Tým sa stáva pre nich život oveľa pohodlnejším ako pre iné inkarnované bytosti.  Sú realisti, ktorí sú voči ostatným súcitní a trpezliví. V zásade im je jedno, či ich majú ľudia v láske alebo nie. Tento náhľad a odstup voči názorom ostatných je základným rysom zasvätencov. Boli svedkami  zániku vyspelých civilizácií. Vedia, čo je byť zavraždený, ak zastávaš iný duchovný názor ako vládnuca autorita. Poznajú temnotu ľudskej duše a neodsudzujú ju. Sú si vedomí, že temnota v nás je cestou, ktorá ľudského ducha privedie k najväčším výšinám. Na Zem sa vrátili, aby šírili ďalej toto učenie. Na druhej strane mali vytvorení svoj raj, ale boli vyzvaní, aby sa vrátili späť, aby pomohli konečne ľuďom naučiť sa pracovať so svojou vnútornou silou. Tí, ktorí neboli schopní sa vyrovnať s hustou energiou zeme zvolili okamžitú smrť. Ostatní sa rozhodli zostať, ale stavy hlbokej depresie u nich striedali vlny hnevu. Tí najodolnejší a najschopnejší z nich sa znovu pustili do štúdia duchovných vied, astrológie, wicca, kabaly  a zaoberajú sa pohanským náboženstvom, rituálmi, liečením kryštálmi, bylinami, zariekaním, šamanizmom atď. Väčšina si pamätá svoje minulé životy a zmienky o upaľovaní a iných násilných popráv v nich prebúdzajú silné emotívne reakcie.  Spomienky na toto obdobie niektorým z nich dodnes bránia, aby plne rozvinuli svoje duchovné a magické schopnosti. Pociťujú zvláštnu spriaznenosť s bytosťami z ríše elementárov a víl. 
Medzi ich duchovných sprievodcov patria draci, kúzelníci a bohyne.  Venujú sa štúdiu zašlých ríš a civilizácií, akou sú Avalon, Atlantis a Lemurie. Mnoho z nich sa zaoberá históriou. Sú veľmi citlivý na meniace sa fázy mesiaca. V ich skupine neprevažuje jedno astrologické znamenie ako u iných duchovných ríš. Veľké percento z nich trpí alebo trpelo kardiovaskulárnymi chorobami ako je vysoký tlak, choroby srdca, ktoré môžu symbolicky vyjadrovať  hlboký smútok nad možným blížiacim sa  zánikom ľudstva. Sú  to veľmi intenzívni a nesmierne pracovití ľudia. Nedoprajú si oddych. Ich životným poslaním je viesť druhých k duchovnosti. 

Túžia po magickom zväzku so spriaznenou dušou, ktorá je rovnako zasvätená do tajov okultizmu. V minulých životoch sa často zaviazali k celibátu a pohlavnej zdržanlivosti. Ak tento sľub nebol zrušený, v tomto živote môže negatívne ovplyvňovať ich vzťahy. Aby sa im v milostnom vzťahu  darilo, bolo by najlepšie aby si svoju lásku privolali využitím svojich magických schopností. K priateľom potrebujú chovať úctu a obdiv, aby sa s priateľov nestali ich klienti. Majú tendenciu svoje splnené želania nakoniec odmietnuť, pretože sa mylne domnievajú, že si ich nezaslúžia. Ich želania sa im plnia preto, aby si uľahčili naplňovanie vlastného poslania. 
Sú obdarení prirodzenými vodcovskými schopnosťami. Vďaka svojej charizme, sebadôvere a osobnej moci, môžu niekedy naháňať strach.  

Nie sú veľmi schopní pracovať ako zamestnanec alebo člen tímu. Volia si profesie duchovných učiteľov, astrológov, okultistov, liečiteľov, jasnovidcov alebo sa venujú vykladaniu kariet a podobne. Ich hnev má ohromnú silu, svojou intenzitou sa môže podobať až prekliatiu. 

 

 

INKARNOVANÉ VESMÍRNE BYTOSTI 

vesmirne.jpg

Mimozemšťanom sa ako násilníci javia pozemšťania. Dokonca do takej miery, že boli vyslaní na Zem, aby sa pokúsili odvrátiť hromadnú záhubu.  Prijali ľudský život, aby mohli šíriť dobro vo forme, ktorá je pre prežitie ľudstva potrebné. Ich vnútorná čistota a dobrota pomáha rozptyľovať zhluky zlosti, nenávisti a napätia, ktoré ľudstvo vytvára.   Môžeme povedať, že úlohou týchto bytostí je zabrániť v každom prípade jadrovému konfliktu. Vlna negatívnej energie, ktorá by sa zdvihla, by ničivo zasiahla mnoho galaxií. Pôsobenie týchto bytostí ma rovnaký účinok ako domino-efekt. Ak spadne jedna kocka, strhne so sebou všetky ostatné. Pri stretnutí im hrá na tvári ľahký úsmev. Vždy sú pripravený komukoľvek a kedykoľvek nesebecky pomôcť.  Nemajú potrebu slúžiť iným pre odmenu, málokedy sa dočkajú vďaky, ale to im vôbec neprekáža.  Objavujú sa tam, kde je potrebná láskavosť. Môžu pracovať kdekoľvek. Pôsobia jemne až krehko navonok aj vo vnútri, aj keď majú veľkú vnútornú silu. Preto majú potrebu sa držať v ústraní. Konajú dobro a dúfajú, že si ich nikto nevšimne. Väčšina z nich je na zemi prvý krát pretože je Zem plná násilia, fyzického, či citového. Cítia sa tu zdrvení a túžia po návrate domov. Veľa z nich bolo v detstve alebo v dospelosti vystavení zlomyseľným narážkam, vďaka ním túžia po návrate domov ešte viac. 

Majú výrazné fyzické rysy, ktoré ich značne odlišujú od okolia. Väčšinou presahujú priemernú výšku človeka, sú vysoký a štíhli. Ženy z tejto ríše môžu byť aj nižšie a bucľatej postavy.  Všeobecne môžeme povedať, že sa líšia od všeobecnej normy. Tvár majú často dlhá a chudú, neobvykle tvarované oči, pripomínajú obrátené U s farbou zvláštnych odtieňov šedej, zelenej alebo hnedočiernej. Neradi pútajú pozornosť a preto sa obliekajú pohodlne a prakticky. Ženy sa takmer vôbec nemaľujú. Sú považovaní za chladných, prejavy emócií sú im cudzie. Na jednu stranu sú pripravený kedykoľvek pomôcť, na druhej zasa sú rezervovaní a udržujú si odstup. 

Veľké množstvo týchto bytostí si nie sú istí svojím životným poslaním a veľmi sa im uľaví, keď zistia, že to čo prirodzene konajú, je ich poslaním - pomáhať.  Nemajú špeciálnu misiu alebo úlohy. Majú len šíriť dobro a premeniť úškľabok na ľudskej tvári na úprimný úsmev.  Zaujímajú sa o UFO, cesty do vesmíru a mimozemské civilizácie. Dožívajú  sa vysokého veku, chcú sa toho čo najviac naučiť a prežiť. V spánku alebo pri meditácii často cestujú na svoje domovské planéty alebo kozmické lode. 

Všetky inkarnovane bytosti sú obdarené citlivosťou na vysielanú energiu jednotlivcov alebo davu. Tak isto cítia energie vysielané objektmi alebo fyzickými lokalitami. Vesmírne bytosti sú najcitlivejšie. Mávajú profesie, kde využívajú svoje ruky ako kaderníčky, manikérky, stavebníci, záhradný architekti, reiki liečenie atď. Aura týchto bytostí je v dúhových farbách. Väčšina bytostí na iných planétach sa rodí inak ako na Zemi. Aj rodina vyzerá ináč. Citové puto medzi rodinnými príslušníkmi je charakteristická iba pre Zem.  Preto vyzerajú rezervovanie. Tento citový chlad sa prejaví obzvlášť vtedy, keď sa niekto s nimi pokúsi nadviazať bližší kontakt. Veľa žien udržiava vzťahy s mladšími mužmi. Muži z tejto skupiny prišli na Zem o niekoľko rokov neskôr ako ženy. Mnohí z nich ostávajú bezdetní. Ženy najčastejšie rodia cisárskym rezom. Málo kedy si založia rodinu alebo mávajú deti. Nevidia v tom zmysel. Ich hlavnou prioritou je splniť životný cieľ. Tým, čo sa zmierili so životom na zemi, pomáha kontakt s ostatnými príslušníkmi ich ríše.  Pre každého zástupcu tejto ríše je veľmi dôležité žiť niekde pri vode alebo pri oceáne. Pracovné profesie menia alebo ich vykonávajú niekoľko naraz. Sú vynikajúcimi majstrami reiki, liečiteľmi, masérmi, chiropraktikmi, fyzioterapeutmi... Sú láskaví, pracovití, výkonní a omylom sa považujú za rezervovaných a chladných. 

 

 

INKARNOVANE ELEMENTARNE BYTOSTI

- víly, elfovia, škriatkovia, trpaslíci, lesný mužíci, morské víly, delfíny, zvieratá a jednorožci -

elementar.jpge9b0385246da4c0420e8be2658b57585.jpgelem.jpg

Všetci sme chránení anjelmi, avšak tieto bytosti sú navyše chránené aj vílami.

Zástupcovia tejto skupiny majú veľmi často červený podtón farby vlasov v rôznych ich odtieňoch.  Môžu byť úplne ryšaví alebo mať vlasy gaštanovo hnedé, hrdzavý blond. Mávajú keltský vzhľad, pehy a zdravo červenú pokožku. Odmietajú akékoľvek pravidlá. Neznášajú a nedodržujú ich. Myslia si, že všetci, ktorí sa nimi riadia sú pokrytci. 

Rozdiel medzi inkarnovanými anjelmi a vílami je ten, že anjeli vyhľadávajú partnerov na niečom závislých. Elementári si radi užívajú života a sú sami na niečom závislí. Anjeli radi zachraňujú. Pochádzajú z dávnych dôb ľudstva a vzťahy s čarodejnicami a kúzelníkmi sú pre nich prirodzené. Je medzi nimi zvláštne puto. Mnoho elementárov bolo pri tom, keď svätá inkvizícia upaľovala čarodejnice a tieto spomienky sa im môžu vracať a považujú ich za vlastné.  Medzi oboma je ale rozdiel. Elementárne bytosti sú oveľa hravejšie. Zasvätenci sú prehnane vážni. Niekedy pôsobia až pochmúrne a tvrdo. Elementárne bytosti (EB) sa svojim nezvyčajným zmyslom pre humor okoliu často nezavďačia. Buď nevedia pre vtipkovanie zvoliť správny okamih, alebo pôsobia urážlivo až útočne. Jednou z úloh, čo dostali v tomto živote, je uvoľniť inak zovreté okolie. Prinútiť ich sa smiať alebo sa len usmiať. Aj keby to bolo byť na ich účet. V duchovnej ríši trávia večeri pri tanci a speve, rozprávaním príbehov za znenia  živého smiechu. Vedia si pekne užívať. Často sa stanú profesionálnym "bavičom",  umelcom, komikom, hercom, tanečníkom, hudobníkom atď. V určitom okamihu sa stali voči decimovaniu prírody ľuďmi bezmocnými. Preto sa rozhodli, že sa narodia do ľudského tela a začnú takto bojovať proti znečisťovaniu ovzdušia, vôd, pôdy a planéty Zem alebo bojujú za ochranu týraných zvierat. Dávajú prednosť zvieratám a rastlinám. Voči ľuďom pociťujú hnev za to, ako ubližujú Zemi. Sú známi svojimi zlomyseľnými žartami. Zlomyseľní sú len k ľuďom, ktorí sa správajú neúctivo k prírode. Partnerov priťahujú svojim umeleckým nadaním. Vo vzťahu sa chovajú ako rozmaznané deti. Sú nezrelí, nestáli a neochotní sa vo vzťahu viazať. Radi flirtujú a sú dokonca promiskuitní.  Sú menej závislí na spoločností ľudí ako reinkarnovaní anjeli. Radi sa s ľuďmi združujú, ale len za účelom zábavy, potom chcú mať svoju samotu a kľud. Majú sklon k závislostiam ako alkohol alebo drogy. Ľuďom pomáhajú skôr preto, že musia, nie preto, že by chceli. Životne dôležitý je pre nich dostatok priestoru a čas trávený osamote, hlavne v prírode. Môžu byť veľmi plachý a uzavretí, aj keď pri spoločenských udalostiach sa chovajú opačne. Aby sa niekomu zdôverili, musia voči tomu človeku pociťovať 100% dôveru a túto dôveru si u nich získa len málokto. Akonáhle dospejú k záveru, že je v ich vzťahu koniec, potom je ich rozhodnutie nezvratné. Takto radikálne riešia elementári všetky svoje vzťahy. V dysfunkčných rodinách môžu mať úlohu "maskota", ktorý svojimi žartami vždy pozdvihnú náladu.  Sú veľmi citlivý na odmietnutia alebo nepochopenie. Pokiaľ sa necítia prijatí, okamžite sa stiahnu do seba a naraz sa z nich stane prehnane plachá bytosť, ktorá sa potrebuje izolovať. V porovnaní s ostatnými inkarnovanými bytosťami sú fyzicky veľmi odolní s minimálnymi zdravotnými problémami. Majú však občasné stavy depresie, v detstve často trpeli astmou. Objavujú sa u nič často klaustrofóbia, pokiaľ trávia príliš veľa času medzi štyrmi stenami. To odpovedá tomu, že sú nesmierne citlivý na chemické látky.

EB uspokojujú svoje potreby iba pomyslením, preto pristupujú k svojim úlohám s ľahkosťou a hravosťou. Podľa nich nie je ťažká fyzická práca podmienkou k dosiahnutiu zmysluplných výsledkov. Kladú dôraz na to, čo chcú dosiahnuť a na odhodlanie svoju predstavu uskutočniť a k tomu je bezpodmienečne potrebná viera. Vyhýbajú sa ťažkej práci a ich okolie ich môže považovať za leňochov, ktorí sa radšej zabávajú ako pracujú. Chovajú sa nevedomky akoby žili aj naďalej vo svojej duchovnej ríši a sú prekvapení, že sa ich potreby ako jedlo, oblečenie, peniaze, bývanie v materiálnom svete nezhmotnia len pomyslením. Veľa EB sa považuje sa neschopných sa zaradiť do normálneho praktického sveta ľudí. Žijú na hranici chudoby. Žijú medzi dvoma extrémami, buď si pričarujú bohatstvo alebo naopak žijú v nedostatku. EB sú obdarené tak ako zasvätenci schopnosťou zhmotňovania. Sú schopní konať zázraky a v rámci okamihu zhmotňovať akékoľvek svoje predstavy.  Sú neustále spojení so svojimi druhmi v z duchovnej ríše a môžu ich kedykoľvek požiadať o pomoc. Stačí si len pomyslieť " potrebujem vašu pomoc" .

Väčšina EB sa narodila pod vládou zemského alebo vodného živlu. Prevažujú medzi nimi slnečné astrologické znamenia býk, kozorožec, panna, rak, ryby a škorpión. Môžete mať u nich pocit, akoby boli zrastení so Zemou. Veľmi ťažko sa vyrovnávajú s tým, ak musia byť príliš dlho medzi štyrmi štyrmi stenami.

Najlepšie sa cítia v profesiách ako sprievodcovia v prírodnej rezervácii, ako zamestnanci v lesných škôlkach, lesníci, záhradníci atď. Pokiaľ pracujú v budovách, mali by mať výhľad na prírodu. V kancelariach majú často veľa rastlín, fotografie obľúbených zvierat a domácich miláčikov. Môžu používať esenciálne oleje ako napríklad borovicu, lesnú zmes atď. Potrebujú čerstvý vzduch. Väčšina z nich má jasnú predstavu o tom v akej oblasti alebo na akom mieste by chceli žiť. Sú obdarení veľkým tvorivým potenciálom. 

- Druhy Elementárych bytostí  –

VILY, TRPASLICI, SKRIATKOVIA, ELFOVIA, LESNI MUZI, DELFINI, JEDNOROZCI
MORSKI ANJELI, MORSKE VILY, HVIEZDNE PANNY , 

                                                                          VTELENE ZVIERATA.                                                                              Ďalšie EB – domáci škriatkovia, vodní elfovia, stromoľudia ... 

Čo sa týka profesií, darí sa im v oblasti umenia, médií, vo filmovom alebo hudobnom priemysle. Môžu pracovať ako komik, spisovateľ, nakladateľ, tanečník, cvičiteľ jogy. Sú vynikajúci rečníci. Vedia zaujať a nadchnúť svojím prejavom. Môžu sa starať o domácich miláčikov neprítomným pánom, chovať zvieratá, záhradníčiť, proste každá práca spojená s prírodou je ako stvorená  pre EB. 

Sú povestní svojimi výbuchmi hnevu. Mali by sa snažiť tráviť čo najviac svojho času v prírode. Mali by byť hraví a veľa sa smiať. Vedome by mali pracovať na zhmotňovaní svojich predstáv a aktívne sa zaujímať o životné prostredie.  

 

INKARNOVANI ANJELI

anjelske-energie.jpg

869852-bigthumbnail.jpg

Niektorí anjeli berú na seba fyzickú podobu iba na okamih, aby zabránili nejakej tragédii a potom bez stopy zmiznú. Človek, ktorého zachránili im nestačí ani poďakovať.  Na druhej strane sú anjeli, ktorí sa rozhodnú priamo pre život v ľudskom tele. Títo patria medzi najvzácnejších šíriteľov svetla na zemi. 

Je pre nich typická milá tvár v tvare srdciam anjelský vzhľad bez ohľadu na pohlavie, ich pery sú krásne vykrojené, majú veľké plaché oči, ktoré vyžarujú nevinnosť a lásku. Majú sklon k prejedaniu sa a majú problémy s nadváhou. Narodili sa v astrologickom slnečnom znamení býka, leva, vodnára,  alebo strelca. 
Ich práca súvisí väčšinou so službou a pomocou druhým. Vykonávajú profesie ako učitelia, letušky, zdravotné sestry, poradcovia atď. Zosvetľujú si vlasy bez ohľadu na rasu. Nevedia povedať "nie". Trpia pocitmi viny, keď im druhý pomáhajú. Majú radi anjelov, zmierajú o nich knihy, sošky anjelov a iné predmety, ktoré s anjelmi súvisia. Majú viac anjelov strážnych ako ostatní. Ich aura žiari. Majú sklon sa zamilovať do potenciálu druhého človeka. Snažia sa ho doviesť k jeho naplneniu. Ich vzťahy sa vyznačujú obojstrannou závislosťou. Typickými partnermi sú narkomani, alkoholici alebo inak závislý ľudia. Zostávajú v nefunkčných vzťahoch oveľa dlhšie ako ostatní.

Anjel môže v ľudskom tele absolvovať viac životov. V tomto prípade je reinkarnovaným anjelom, ale ak vstúpil do fyzického tela po živote v anjelských ríšach, jedná sa o inkarnovaného anjela. Teda jednorazovo vteleného anjela.  Veľa z nich trpí zdravotnými problémami, najčastejšie sú to choroby fibromyalgia a chronický unavový syndróm. U žien prevažujú gynekologické problém ako napríklad cysty. Majú dar prenikať pod povrch veci, vďaka tomu vnímajú v druhom človeku jeho skryté talenty, spiaci potenciál a samozrejme božstvo. Sústreďujú sa na vnútornú krásu človeka a podporujú ľudské bytosti v tom, aby sa rozvíjali a pracovali na sebe, pretože tým najlepšie pomôžu svetlu. 

Často mávajú priateľov alebo milencov, ktorí svoj potenciál potláčajú rôznymi závislosťami. Pristupujú ku vzťahu ako k úlohe. Snažia sa svojmu partnerovi pomôcť prekonať jeho pochybnosti o sebe samom a začali svoj potenciál naplno využívať. To bohužiaľ často vedie o obojstrannému frustrujúcemu vzťahu. Domnievajú sa, že keď svojmu partnerovi znesú modré z neba alebo mu prejavia dostatočne veľa lásky, partner sa premení a jeho duša sa uzdraví. To je v poriadku do tej doby, pokým ich partner verí, že  jeho duša skutočne potrebuje uzdravenie. Gynekologickými  problémami a problémami prostaty trpia tí, ktoré sa domnievajú, že príliš milujú, ale nič také ako prílišná láska neexistuje. Ak človek dáva svoju lásku a jeho láska nie je opätovaná začne toho ľutovať a vzbúri sa v ňom hnev. Ak tento hnev potláča, môže sa táto negatívna energia prejaviť na fyzickej úrovni tela ako symptóm. Majú tendenciu nadväzovať nevhodné vzťahy a ak nie sú schopní očistiť sa od negatívnej energie a emócií, ktoré im takéto vzťahy navodzujú, ich telá prirodzene protestujú. Syndróm chronickej únavy, ktorým často trpia, je príčinou toho, že sú mimoriadne citliví ma negatívnu energiu. Trpia stratou energie najviac. Domnievajú sa, že je to preto, lebo sú voči druhým príliš citovo otvorení. Sú veľmi závislí od kontaktu s ľuďmi. Často pracujú vo veľkých kolektívoch. Základom pre nich je aby sa naučili nie len ochrane pred negatívnou energiou ale aj očistenie od nej. Pokiaľ sa naučia pracovať so svojou energiou, nebudú viac potrebovať na zvýšenie svojej vitálnej energie jedlo a nebudú sa prejedať a trpieť nadváhou. Tuk je pre nich obranným štítom, ktorým sa chránia pred negatívnou energiou z okolia. Majú problémy schudnúť a to aj v prípade, že držia diéty a cvičia. To platí hlavne u tých, ktorý pracujú ako fyzioterapeuti, maséri alebo používajú k výkonu svojej profesii energetický dotyk. Tu môžu absorbovať negatívne emócie svojich klientov a ich telá potom zväčšujú objem ako keď nasiakne hubka vodou. 

Keď svoje srdcia otvoria druhému človeku, prijímate súčasne energiu, ktorú k Vám intenzívne vysiela. Pokiaľ niekomu pomáhajú čistiť jeho myšlienky a emócie, uvoľňuje sa z neho negatívna energia, ktorú prestupuje všetkých v jeho blízkosti. Je dôležité, keď začnú niekomu pomáhať alebo ho počúvať, obaliť sa do ochranných svetiel, urobiť si ochranný štít. Ak to neurobia, ich váha sa začne zvyšovať, aby sa táto energetická ochrana  vytvorila iným spôsobom. Nadbytočný tuk nemusí byť vždy výsledkom prejedania sa.  

Pokiaľ zabudnete pred začiatkom pomoci zaktivovať svoju ochranu, môžete tak urobiť kedykoľvek počas priebehu, ale už ste absorbovali negatívnu energiu osoby, ktorej pomáhate a preto je nutné sa potom očistiť.
Únava je hlavným znakom, že tieto nízke energie prenikli dovnútra.

Očistenie: 
1. Pretrhnutie pút - Ľudia, ktorí požiadajú o pomoc, sa na nich napoja éterickými káblami a kedykoľvek pomyslia, že potrebujú od nich pomoc, odčerpávajú im nevedomky energiu. Dokonca môžu takto vyslať aj negatívnu energiu. Všetko je to nevedomý proces.  
Stačí si v duchu alebo nahlas povedať:
“ARCHANJELI MICHAELI ZOSTUP KU MNE A PRERUS VSETKY PUTA, KTORYMI JE MI ODCERPAVANA ENERGIA A VITALITA ”

2. Kúpeľ v morskej vode - zbavuje tela škodlivých energií.

3. Spojenie sa s prírodou.

Vtelení anjeli prišli na Zem, aby pomáhali a uzdravovali. Ich horlivosť ale môže byť niekedy na škodu. Je nutné, aby svoju pomoc poskytovali vedome. Chovajú voči ľuďom lásku a vidia v každom iba to najlepšie. Sami sebe dokážu odoprieť čokoľvek, ale u iných toho nie sú schopní. Často sa ospravedlňujú, keď žiadajú o pomoc pre seba alebo radšej vôbec nepožiadajú. Týmto si spôsobujú pocit sebaľútosti, že im nikto nikdy nepomôže a že pomáhajú iba oni. Musia spracovať tému dávania. Pomáhať a dávať druhým je možné iba vtedy, ak sami vedia prijímať a dávať. Túto rovnováhu medzi dávaním a prijímaním nedokážu udržiavať. Zákon vesmíru je, že ak dávaš, tak automaticky dostávaš späť. Majú tendenciu viac dávať. Ženskú energiu charakterizuje prijímanie. Ak vtelený anjel v ženskom tele dáva príliš, vytvorí sa v duši nerovnováha, pri ktorej prevláda mužská energia. Musia sa naučiť urobiť si čas iba pre seba.  

K nastoleniu rovnováhy môžu pomôcť rôzne afirmácie, napr.:
- RÁD PRIJÍMAM VŠETKO DOBRÉ - 
- ČÍM VIAC SI DOVOLÍM PRIJAŤ, TÝM VIAC SOM SCHOPNÝ POMÁHAŤ DRUHÝM -

Nerobí im problémy rešpektovať zákony a  pravidlá. Dokonca majú obavy z ich porušenia. Pracujú tvrdo a húževnatosť, s ktorou sa niečomu venujú hraničí až s pedanstvom .Je pre nich charakteristická potreba disciplíny a puntičkárstvo. 

Pracujú v zdravotníctve, školstve,  v leteckých spoločnostiach, ako zdravotníci, učitelia, letušky. Všetko to sú profesie, ktoré vyžadujú veľké srdcia a trpezlivosť. 

Sú fyzicky atraktívni, majú láskyplnú  povahu, nerobí im problémy nadviazať milostné alebo priateľské vzťahy. Nie sú však schopní vytvárať naplňujúce vzťahy. Pristupujú k svojim priateľom a partnerom ako k svojim klientom. V priateľský  vzťahoch hrajú často rolu poradcov.  Sú tvrdohlaví, nepoddajní a majú odpor k zmene. Musia si všetko dopredu naplánovať. Potrebujú istotu. Neboja sa náročných úloh a pracujú na nich sústredene a húževnato, pokiaľ úloha nie je splnená. Začnú brať vzťah vážne veľmi skoro ako začne. Krátko po prvej schôdzke začnú partnera brať ako vážnu známosť. Rýchlo sa zasnúbia, oženia, vydajú alebo začnú s partnerom veľmi skoro zdieľať spoločné bývanie. Môžu mať za sebou niekoľko manželstiev a dlhodobých vzťahov. Majú pocit, že keď pokračujú vo vzťahu a neprestanú sa naďalej snažiť, vzťah sa zlepší. Boja sa opúšťať druhých zo strachu, že oni sami budú opustení. Trpia tiež zábranami úprimne a otvorene hovoriť o svojich pocitoch a potrebách. A tak vo vzťahoch trpia oveľa dlhšie, pokým je bolesť neznesiteľná. Potom zo vzťahu odídu a trpia pocitom viny, že nechali v núdzi skutočného priateľa. Podľa zákona príťažlivosti u nich platí, že strácajú záujem o priateľov, ktorí s nimi prestanú zdieľať ich nadhľad na svet. Pomáha im ak sa im dostane vnútornej podpory. Musia si uvedomiť, že vzťah je pre obe zúčastnené strany úlohou, prostredníctvom ktorej majú obaja partneri možnosť rastu a vývoja. Nikto nie je vo vzťahu obeť. Všetky vzťahy si vyberáme, či už vedome alebo nevedome. Pohľad vtelených anjelov vyžaruje lásku a súcit. 

Ich život sa na Zemi stane kľudnejším a začne sa im viac dariť, ak  si zapamätajú následné body:
1. Používajte k svojej ochrane energetický štít. Hlavne predtým ako začnete pomáhať. Vďaka tomu sa prestanete toľko prejedať. 
2. Než poviete ÁNO, počítajte najprv do 10 
3. Začnite cvičiť, aby ste podporili svoje kardiovaskulárne funkcie, zbavíte sa stresu a zníži sa vaša nadváha.   

Anjeli musia udržovať zdravé srdce!!!
 - Udržujte v rovnováhe dávanie a prijímanie. Doprajte si niečo príjemné - 
- Zbavte sa všetkých pravidiel a konvencií, ktoré vám bránia v naplňovaní vášho životného poslania - 
 - Hrajte sa, dovoľte svojmu vnútornému dieťaťu, aby sa mohlo slobodne hrať, kedykoľvek sa mu zachce - 

 

 

 

NOVE DUŠE

nova-dusa.jpeg

Je to duša, ktorá sa rozhodla, že sa vyhne obvyklému procesu narodenia, ktorým sa duša vteľuje do ľudského tela. Proces postupného vývoja z nemluvňaťa do dospelého jedinca totiž považuje za zdĺhavý. Telo získava iným spôsobom. Urobí dohodu s inou dušou, že si v určitom časovom bode vymenia svoje životné energie. Nová duša kontaktuje človeka, ktorý trpí hlbokou depresiou a nemá silu ďalej žiť. Osloví ju v spánku.

Základné znaky:

 Jedného dňa sa prebudí a majú dojem, že ich život je zlý sen a vôbec sa s ním nestotožňujú. Nepamätajú si na svoje detstvo ani na významné udalosti svojho života. Spomínajú si, že chceli spáchať samovraždu, alebo za sebou majú pokus o samovraždu. Ich priatelia a rodina im hovoria, že sú ako vymenený, ako by to ani neboli oni. Naraz sa vo svojom živote rozhodnú pre drastické zmeny. Zmenia si napr. svoje krstné meno, bydlisko, rozvedú sa, zmenia profesiu, náboženské vyznanie atď.

Proces, ktorým nová duša preberá telo od inej duše sa líši od posadnutia, kde sa iná duša napojí na dušu, a tím i na telo inej osoby. Keď nová duša preberá telo inej bytosti, dochádza k výmene životných energii, podobným spôsobom ako keď zmení vlastníka auto. To znamená, že prevezme telo inej duše, ktorá mu ho dobrovoľne prenechala.

Toto telo obýva jediná duša. Alebo môže byť nová duša spriaznenou dušou či duchovným dvojčaťom duše opúšťajúcej telo a v tú chvíľu prenajíma aspoň čiastočne na základe uspôsobenia predávaného tela smer vývoja pôvodnej duše. Komunikácia medzi oboma dušami kým sa výmena uskutoční prebieha obyčajne dlho. Výmena prebehne dokonca i na skúšku, to znamená, že pôvodná duša opustí telo, aby získala skúsenosť stavu bez tela a nová duša medzitým vojde do jej tela, aby zistila, či sú vo vzájomnej zhode. Než dôjde ku konečnej výmene, musia si byť obidve duše svojím rozhodnutím úplne isté. Pretože táto výmena je nevratná. Akonáhle obidve dospejú ku konečnému rozhodnutiu, je vyššou mocou zinscenovaná situácia, pri ktorej dôjde k výmene. Pôvodná duša obývajúca doteraz telo, spácha samovraždu, stane sa účastníkom nehody, je nútená postúpiť operáciu, alebo sa jednoducho vymiesi z tela. K výmene môže dôjsť aj v spánku, aj pri obyčajnom zdriemnutí alebo pri meditácii. Pôvodná duša potom odchádza do rovnakých duchovných sfér kam odchádzajú po smrti duše, ktoré zomrú obvyklým spôsobom. Keď sa nová duša prebudí, obvykle si na proces výmeny nepamätá. Amnézia, strata pamäti je typická, kedykoľvek duša cestuje zo 4 dimenzie duchovného sveta- kde neexistuje čas, do 3 dimenzie pozemskej existencie. Ide o to isté, ako keď sa vám zdá, že ste vo svojom sne dospeli k podstatnému duchovnému poznaniu – lebo vaša duša skutočne v spánku navštívila duchovné sféry- ale ráno po prebudení si poznanie získané vo sne neviete vyvolať. Existencia času na Zemi popiera poznanie, ku ktorým sme dospeli v duchovných dimenziách, aj vo sne. Vďaka tomu takéto poznanie nedáva na Zemi, v bdelom stave, zmysel. Táto informácia však zostane uložená v našom vedomí a pôsobí v našej duši ako neviditeľný duchovní katalyzátor a súčasne maják.

Pôvodný život bytosti, ktorá výmenu prežila, jej však po prebudení nedáva zmysel. Naraz a úplne nečakane, má neodbytný pocit, že niečo nie je v poriadku. Nepoznáva svoje deti, partnera, priateľov. Vo svojom vlastnom živote si pripadá ako úplný cudzinec. Keď sa nová duša pokúsi vyvolať spomienky na svoje detstvo alebo nedávne zážitky pred výmenou, buď vôbec neexistujú alebo sú nejasné a zahmlené. Krstné meno im pripadá cudzie a preto si ho menia. Po tejto zmene sa začnú cítiť lepšie. Nová duša má vysoké poslanie a svoje nové telo využíva k jeho naplneniu. Neexistujú medzi ich predstaviteľmi žiadne charakteristické poznávacie znaky z hľadiska vzhľadu, celkovej kondície alebo zdravotných problémov ani astrologického znamenia. Okrem toho nová duša môže pochádzať z ktorejkoľvek duchovnej ríše. To znamená, že osoba tohto typu môže mať telo vteleného anjela ako aj dušu inkarnovanej vesmírnej bytosti. Nezmenia sa však iba ich city voči ľudom, zmení sa celá ich osobnosť, dokonca aj ich fyzické črty. Cez noc sa im zmení farba očí. 

Životné poslanie je šíriť Božskú lásku a mier. Forma, ktorú si preto zvolíte je druhoradá. Vaša úloha súvisí so šírením kľudu a mieru. Ranná meditácia sa pre vás preto stáva nutnosťou. Meditujte, aby ste svoje nové túžby a sny objavili, a potom v modlitbe požiadajte o silu, ktorá vám pomôže vytvoriť nové životné podmienky presne podľa vašich predstáv.

Charakteristika ich vzhľadu závisí na tom, do akej skupiny patrí telo, ktoré prevzali. Ich záujmy a rovnako tak i osobné vyžarovanie naopak určuje skupina, ku ktorej sa radí ich duša. Sú zmesou dvoch duchovných ríši. Má sklony prejavovať znaky obidvoch ríši, cíti sa ovplyvňovaná duchovným posolstvom obidvoch ríši. Vďaka tomu sa môže niekedy cítiť nevyrovnane a zmätene, pretože nevie, ktorým smerom sa má vydať. Sústreďte sa iba na svoje poslanie, všetko ostatné sú iba pridružené detaily.

 

Máte pocit, že patríte do viac kategórií???

Dôrazne upozorňujem, že daný test, nie je hra ani zábava . Berte ho vážne, nevyberajte si kategóriu, ktorá je vám sympatická. Otázky sú zámerne rozdelené po 6 !
V každej tejto kategórii napr. od 1 po 6 musíte mať minimálne 4 odpovede ÁNO ! Pokiaľ máte menej ako 4 kladné odpovede, nepatríte do danej kategórie ani keby ste veľmi chceli !
V kategórii, v ktorej máte najviac kladných odpovedí, tam patríte. Pokiaľ máte zhodní počet vo viacerých kategóriách, patríte do všetkých.
Porovnajte nasledujúce znaky, pomôžu vám v rozlíšení, ak patríte do viac kategórii :

1. VYŽAROVANIE

Anjel – vľúdne a láskyplné
Elementál – priateľské a hravé
Vesmírna bytosť – pripravenosť pomôcť a pritom odstup od ľudí
Zasvätený – vážne, tajomné, vznešené

2. VZHĽAD

Anjel – krásna tvár, niekedy bucľatá tvár a zaoblené telo, blond vlasy, modré oči
Elementál – vypadá ako zväčšená kópia víly, elfa, trpaslíka, morskej panny, lesného muža, ryšavý, bledá pokožka, zelené oči
Vesmírna bytosť – vysoké a štíhle telo, alebo malá postava, štíhla aj zavalitá, neobvyklý tvar očí a neobvyklé rysy tváre, striedmosť v obliekaní, ženy sa líčia veľmi málo alebo vôbec
Zasvätený – dlhá tvár, do diaľky upretý pohľad, vlajúce šaty alebo košele tmavých farieb, často dlhé vlasy (čierne, farbia si ich na čierno, chodia oblečení v čiernej farbe )

3. ZÁUJMY

Anjel – liečenie a služba druhým, snaha udržovať vo vzťahoch pohodu a láskyplnú atmosféru za každú cenu
Elementál – sklon a potreba druhých baviť a učiť, záujem o umenie a životné prostredie
Vesmírna bytosť – liečenie prostredníctvom energetického pôsobenia, reiki, pomáhať všetkým
Zasvätený  – sklon a potreba vyučovať a praktizovať okultizmus, mysticizmus a pohanské rituály.