Choď na obsah Choď na menu
 


12. 5. 2016

Ako vyriešiť komplex?

Čaute, zdraví vás Anonym Girl!

Takže, dnes som sa rozhodla napísať článok. Viem, že je to trápne, ale nemám s tým až také skúsenosti, vlastne žiadne. Nikdy som nemala blog, nikdy som nepísala žiadne články, je to pre mňa úplne nový svet. Preto by som bola veľmi rada, keby ste mi do komentára napísali váš názor, aby som vedela ako sa mám zlepšiť. Takže to by na úvod stačilo a ideme na to!

 

Komplex je vlastne strach, alebo teda taký zlý a nepríjemný pocit. Mnoho ľudí má komplex napríklad z toho, že sú pribratí, alebo, že sa im v škole za niečo vysmievajú. Nebojte sa, ak takéto niečo zažívate, tak nie ste sami. Komplexy má skoro každý. Ale otázkou je, ako sa ich zbaviť? Áno, komplexu sa treba zbaviť. Ale pre mnohých ľudí je táto úloha neprijateľná, no pre mňa nie.

Keď som presne toto zažívala, tak som si povedala, že sa toho musím zbaviť. Musím si užívať život, musím byť veselá a nie sa trápiť. Preto som začala niečo preto robiť. Ja vám nebudem hovoriť, že z čoho som mala komplex ja, ale povieme si príklad, napríklad má niekto komplex kôli nadváhe - to je najčastejší problém. Takže, ukážeme si ako na to.

Najprv si treba uvedomiť, že to chceme zmeniť. Že už tú nadváhu mať nechceme. Keď si to uvedomíme, tak pre to začneme niečo robiť. Vylúčime sladké a začneme sa zdravo stravovať. Musíme to dokázať, treba mať pevnú vôľu. Potom ďalší krok je cvičenie. Treba začať behať, cvičiť nejaké cviky na brucho, proste si posilňovať svaly. A za taký mesiac uvidíte, že to pôjde a schudnete. A potom, potom sa treba motivovať a pokračovať ďalej.

Takže ak by ste mali s niečím komplex aj vy, tak neváhajte a napíšte mi dole do komentára, ja vám pomôžem. A nezabudnite, že toto je anonymný blog, takže nikto nevie kto ste, preto sa nemusíte tohoto báť. A ja dúfam, že sa vám článok páčil. Majte sa krásne užívajte si život a ahojte.

- Anonym Girl


 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.