Choď na obsah Choď na menu

Barcelona med godt udgangspunkt i Copa Del Rey-kvartfinale

20. 1. 2017

Barcelona tog første stik med 1-0 ude over Real Sociedad i klubbernes første kvartfinalemøde i Copa del Rey. FC Barcelonas fodboldstjerner har et godt udgangspunkt i jagten på en semifinaleplads i den spanske pokalturnering i fodbold. Neymar på matchwinner, der klædte fodboldtrøjer 2016-17 scorede en straf mål at hjælpe Barcelona vinde.

Det enlige mål blev scoret af Neymar på et straffespark, som brasilianeren selv tvang frem. Neymar i FC Barcelona trøje brød dødvandet, da han blev hacket i kassen Aritz Elustondo, støvning sig ned og fyring hjem fra stedet i det 21. minut.

Begge hold kæmpede hårdt i en anden halvdel med få klare chancer, selv om Messi var tæt på, da han pisket et frispark snævert forbi. Hjemmeholdet havde svært ved at true Barcelonas defensiv og kom ikke til mange chancer i første halvleg, mens Barcelona heller ikke diskede op med den velkendte power i spillestilen kampen igennem.

Sejren var ikke mindre opsigtsvækkende af, at det var første gang Barcelona formåede at besejre Real Sociedad i San Sebastian i ti år, da seneste sejr der daterer sig tilbage til 2007.