Choď na obsah Choď na menu

Barcelona slog Real Madrid i testkamp

31. 7. 2017

De historiske rivaler, FC Barcelona og Real Madrid mødte hinanden lørdag i en pulserende Clasico-venlig, som blev tiltrukket af tusindvis af fans til at se. På banen kan vi se begge hold spillere sætte på deres nye sæson billige fodboldtrøjer 2017-2018. Takket være Lionel Messi og Gerard Pique besejrede FC Barcelona de traditionelle rivaler Real Madrid med 3-2 for at løfte International Champions Cup-titlen.

Real Madrid manglede Cristiano Ronaldo, stadig på ferie, men begge hold var tæt på fuld styrke. Det var dog stalwart Lionel Messi der klædte FC Barcelona trøje 2017-18 åbnede scoret efter kun tre minutter, slår Luka Modric og fyrer hjem, med hans strejke afbøjer af Raphael Varane og slår Keylor Navas.

Men Real Madrid vågnede hurtigt op til dåd i kampen og fik reduceret i det 14. minut ved Mateo Kovacic. Marco Asensio bragte balance i regnskabet før pausefløjtet. Selv om der var tale om en venskabskamp, forkælede begge hold tilskuerne med underholdning i topklasse, og kampen bølgede frem og tilbage med store chancer til begge hold. Sidste gang de to hold mødtes i en betydende kamp, var det også Barcelona, der løb med sejren.

Barcelona havde til gengæld vundet to kampe mod Manchester United og Juventus inden lørdagens opgør.