Choď na obsah Choď na menu

Michael Jordan så Paris Saint-Germain mod Reims i Ligue 1

Neymar havde superstar konkurrence på Parc des Princes onsdag som basketballlegende Michael Jordan så Paris Saint-Germain mod Reims i Ligue 1. Den tidligere NBA-superstjerne, betragtes som den største basketballspiller af all tid og ser på fra tribunerne med stor interesse som Neymar og Cavani scorede i en 4-1 Ligue 1 sejr på Parc des Princes. Brasiliens internationale scorede fra stedet, da han konverterede en straffe efter 24 minutter. Brugt PSG trøje, Uruguay-angriber Cavani ramte den tredje inden halv tid for at tage sin sæson mål til fem, det samme som Neymar.

Paris St Germain forlængede deres sæson Ligue 1 vindende strejke til syv på onsdag, der har dem allerede otte punkter klart øverst på bordet. Neymar har allerede fem mål og to assisterer i seks Ligue 1-udstillinger denne sæson, og han kunne have den mest produktive kampagne i sin karriere, hvis han fortsætter med at udligne forsvaret i Frankrig.

Michael Jordan har lavet sammen med Nike for at producere PSGs tredje sæt til denne sæson, som indeholder det ikoniske Jumpman logo. De franske mestere slog sammen med Nike's Jordan-inspirerede Jumpman-serie billige fodboldtrøjer for nylig, og selvom amerikanen ikke var til stede for lanceringen, spildte han lidt tid på at komme til Paris til Ryder Cup.