Choď na obsah Choď na menu

20. 2. 2017

Kane-hattrick sender Spurs videre i FA Cuppen

FA Cup'en leverede lørdag et par store overraskelser, og sådan én skulle Tottenham forsøge at undgå til søndagens lokalopgør mod Championship-klubben Fulham på Craven Cottage. Christian Eriksen leverede to assists, mens Harry Kane klædt Tottenham tredje fodboldtrøjer 2016-17 scorede et hattrick,, da Tottenham sejrede 3-0 over Fulham i FA Cup'en. Tottenham-manager Mauricio Pochettino glæder sig over, at hans mandskab rejste sig mod Fulham efter to nederlag i træk.

Christian Eriksen var med fra start for Tottenham, og det samme var Harry Kane. Den duo blev slagkraftig her til eftermiddag. Angriberen Harry Kane scorede alle tre mål - de to første efter oplæg fra Eriksen, som også var med i opspillet til det tredje. De to offensive spillere havde Tottenham Hotspur trøje var tæt på at gentage succesen med en halv time spillet, men denne gang sad indlægget ikke helt præcist fra Eriksen, og Kane kunne derfor kun sende bolden over mål.

Fulham kom bedre med mod slutningen af halvlegen, men det stod 1-0 til Spurs ved pausetid. Igen fandt danskeren Kane med et glimrende indlæg, som angriberen kunne sætte indersiden på og sparke i mål til 2-0. Kane fik sit hattrick i hus med tyve minutter igen. Denne gang blev han stukket i dybden af Dele Alli, og alene igennem svigtede Kane ikke. Alli fandt Kane i dybden, som uden problemer skød den i mål til 3-0. Det blev også kampens resultat, og Tottenham er dermed i kvartfinalen i FA Cuppen.