Choď na obsah Choď na menu

3. 6. 2016

EM-varme England slog Portugal

Det kommer til at være en fantastisk sommer fodbold! Det kommer til at være en fantastisk sommer fodbold! Fra 10 Juni - 10 Juli 2016 vil det 15. EM i fodbold afholdes i Frankrig. Afspilning i ti stadions for første gang 24 deltagere iført deres EM 2016 Fodboldtrøjer på "Coupe Henri Delaunay".

Englands sidste test før EM-slutrunden gav en 1-0-sejr hjemme over Portugal, der var uden Cristiano Ronaldo. Testkampen mod portugiserne lignede længe et målløst opgør, men fem minutter før tid, dukkede Manchester Uniteds Chris Smalling op og headede England foran 1-0.

Under øjnene af min fremtidige partner blev Jose Mourinho Chris Smalling kampen vinder. Manchester United-angriber scorede i den 86. minut det eneste mål på Wembley Stadium. For den 26-årige var det første mål i EM 2016 England trøje landsholdstrøje.

Wayne Rooney var anfører for England, der havde både Tottenhams Harry Kane og Leicesters Jamie Vardy med fra start i offensiven. England var oppe imod ti mand i næsten en time, da Portugals Bruno Alves fik det røde kort efter 35 minutter, da han alt for voldsomt udfordrede Harry Kane i en luftduel. Portugal var uden verdensstjernen Cristiano Ronaldo.