Choď na obsah Choď na menu

23. 11. 2015

Barcelona slår Real Madrid 4-0 i El Clasico

Lionel Messi? Hvem har brug for Lionel Messi alligevel?

Barcelona sikker ikke. Eller det gjorde ikke, alligevel, når det systematisk tog hinanden archrivals Real Madrid 4-0 på lørdag for at vinde den største liga spil i fodbold, El Clasico, for fjerde gang i deres sidste fem head-to-head matchups i La Liga . Luis Suarez scorede to gange. Neymar og Andres Iniesta hver gjorde engang.

Messi, den lille argentinske virtuos, ikke gik ind i kampen, indtil den 56. minut, ved hvilket punkt Barca var op 3-0. Det var første gang siden 2007, at Messi havde savnet selv et enkelt minut af Clasico, da han blev anset for utilstrækkeligt helbredt fra knæskade, der har sat ud af spillet ham siden slutningen af ​​september for at starte spillet.

Men Barcelona har fået med fint uden ham i de sidste to måneder, og derefter hævdede sin største sejr på Reals grønsvær siden 2009 og dens største shutout der siden 1974. Faktisk sejr fordoblet Barcas forspring Virkelige oven ligaen seks point efter et dusin spil.

Senest har Barcelona leder Luis Enrique lænede tungt på fremad Luis Suarez og Neymar, der har blomstret, siden de blev forfremmet til føringen aktører fra deres biroller. Og mens Blaugranas forblive en faretruende tynd hold, produktion af de to bjærget Messi fravær. De kombineres for at score 19 i Barca mål fortløbende, indtil Iniesta scorede det tredje mod Real på lørdag.