Choď na obsah Choď na menu

Boh v ženskom tele v Los Angelskej nemocnici.

22. 10. 2015

V roku 1972 sa vo dverách nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles objavila žena, ktorá sa však podobala skôr na figurínu ako na skutočnú ženu. Bola oblečená v bielom rúchu, ktoré bolo zakrvavené a v ústach zvierala mŕtve mača. Zdravotníci, ktorí prišli do styku s touto ženou povedali, že sa jej nemohli do očí pozerať viac ako pár sekúnd. Cítili sa pri tom veľmi zvláštne a skľúčene. Žena nemala pri sebe doklady, takže nikto nevedel, odkiaľ prišla. Niektorí lekári sa domnievali, že mohla utiecť z nejakého tajného genetického laboratória, pretože od bežnej ženy mala veľmi ďaleko. A prečo Boh v ženskom tele? Vyhlasovala to o sebe…

Keď zdravotníci podivne vyzerajúcu ženu, ktorá nemala okolo veľkých očí žiadne obočie, prekladali z vozíka na nemocničné lôžko, tak skolabovala. Zdravotnícky personál sa preto žene snažil okamžite zaistiť všetky životné funkcie, no zároveň jej museli vybrať z úst aj mača. Mačiatko žena v ústach držala tak silno, že zdravotným sestrám sa ho podarilo z úst vybrať až po lokálnom umŕtvení.

Keď sa žena prebrala z krátkeho bezvedomia, lekári sa jej pokúsili dať sedatíva, no žena sa urputne bránila a mala neuveriteľnú silu. Zdravotnícky personál ju zvládal len horko-ťažko, a tak sa lekári rozhodli, že žene obmedzia akýkoľvek pohyb. Správy o tejto žene, ktorá vôbec neprejavovala emócie, a jej tvár pripomínala skôr figurínu z obchodu ako človeka, sa rozniesli po celej nemocnici. Zdravotníci, ktorí prišli do styku s touto ženou priznali, že pozerať sa do jej očí dokázali len pár sekúnd, pretože sa pri tom cítili veľmi skľúčene. Nikto nevedel zistiť odkiaľ žena prišla, pri sebe nemala žiadne doklady, a nikto po nej nepátral.

zdroj: http://magazin.atlas.sk/spektrum/fakty-x-navstivil-losangelesku-nemocnicu-boh-v-zenskom-tele/837777.html

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.