Choď na obsah Choď na menu

Luis Suarez nät hat-trick i Club World Cup semifinalen

18. 12. 2015

Är du osäker vad presenterar att köpa för din familj och vänner på julafton? Vad sägs om billiga fotbollströjor och biljetter för att titta på Barça spela! Det är en bra idé för dig om din familj är alla fotbollsälskare. Och jag tror att spelet går kväll FC Barcelona kamp med Guangzhou Evergrande var en måste-titta spel för din familj.

Luis Suarez var på form i Yokohama som Barcelona anfallaren gjorde ett hat-trick för att boka sin sida plats i FIFA Club World Cup finalen med en 3-0 seger mot Guangzhou Evergrande. Luis Enrique var mer än nöjd med hur hans lag nått finalen i VM för klubblag med ett nederlag av Evergrande. Tre mål hjälte Luis Suarez i billiga fotbollströjor FC Barcelona 2016 körs på planen för att visa sin glada med alla Barcelonas fans.

Suarez öppnade poäng i den 39: e minuten när han överfallen på returen från Ivan Rakitic lång räckvidd ansträngning, och sedan fördubblats Barcelonas ledningen fem minuter efter pausen med en fantastisk vinklad volley. Den uruguayanska förseglade sedan hans hat-trick från straffpunkten i den 67: e minut för att säkerställa Barcelona kommer att möta argentinska klubben River Plate i söndagens final. Så stor Suarez var.

Med frånvaro av Messi och Neymar Jr, Luis Suarez visa sin talang på planen är han verkligen vinner alla Barcelona fans högljudda applåder.