Choď na obsah Choď na menu
 


Som obyčajný chalan, ako každý jeden človek na svete. Mám 18 rokov a čoraz viac skúseností, že som ich nejako chcel pretaviť a prezentovať ľuďom svoje myšlienky, pocity a názory. Často krát cieľom toho, prečo píšem je aj to, aby som oboznámil ľudí s tým čo chcem prostredníctvom blogu vyjadriť. Píšem nielen o vážnych veciach, ale aj o veselých veciach, plus pridávam prebraté články v ktorých uvádzam zdroj. Ale keď nepíšem, tak vo svojom voľnom čase, buď pozerám seriály a filmy, čítam si nejaké novinky a píšem si s kamarátmi, ktorý sú neraz mojimi radcami a neraz mi pomáhajú vymýšlať názvy mojich článkov.

Okrem internetu sa snažím aj niečo poučiť do školy, aj keď ja sa pomerne rýchlo učím a veľa vecí si dokážem okamžite zapamätať. Rád počúvam hudbu a neraz si pospevujem. Okrem školy pozerám aj televíziu, ale samozrejme v rámci toho aby som sa vzdelával a naberal nejaké vedomosti.  Celkovo mám rád ľudí okolo seba a rád si od každého dám poradiť.

Som trpezlivý a každého si ochotne vypočujem, teda vždy sa snažím aj pomôcť, keď to nevyjde skutkami, tak to aspoň vyjde činmi. Verím že sa z mojou stránkou, mnoho ľudí stotožní a že si tam každý nájde to svoje. Sprevádzať vás svojim písaním budem každý deň. Aj keď píšem štyri dni v týždni s toho tri dávam prebraté články. Moja maličkosť vás bude sprevádzať s každou novou myšlienkou, pocitmi a názormi. Verím že vám spríjemním vďaka stránke deň.

Plus k dodatku mám rád rôznu hudbu, bez ohľadu na hudobný štýl. Neporovnávam že čo je lepšie a čo horšie, pre mňa je dôležité aby to malo nejakú výpovednú hodnotu. Popri tom počúvam dve rádiá ktoré mám L-Rádio a Rádio FM ktorým som doteraz verný. Hudbu počúvam podľa momentálnej nálady, niekedy počúvam pomalšiu hudbu a niekedy počúvam rýchlejšiu hudbu. A samozrejme si jednoznačne rád spievam, aj keď si nie vždy si pamätám texty všetkých mojich obľúbených interpretov.

Moje začiatky

Moje pisateľské začiatky sa začali na stránke SME kde som mal vlastný blog. Vlastne som tam tiež písal, to čo som skutočne cítil, len to ešte nebolo ešte také dokonalé, ako by si každý človek dokázal predstaviť. Moje písanie nebolo štylisticky dobré a otvorene mi to napísali do komentárov. Potom som si tak v duchu povedal, že s písaním skončím. Nie preto že by som sa bál kritiky, ale preto, že som ešte nebol dostatočne skúsený v článkoch.

Neskôr moje pokusy som skúšal aj na českom blogu Endora, len potom ako som sa chcel vrátiť k tomu blogu, tak som zistil že moja doména bola pozastavená, že som ju strašne dlho nepoužíval. Skúšal som ju obnoviť, ale bola obnovená bez všetkého doterajšieho obsahu čo som tam mal. Potom moje písateľské cesty sa začali rozvíjať iným smerom o ktorom málokto vedel.

Po istých svojich vnútorných pocitoch, som si začal znovu cvičiť písanie. Som si začal písať poznámky na Facebooku, teda som ich proste nedával na verejnosť von. Som sám seba chcel presvedčiť o tom, že si dokážem VYTVORIŤ plnohodnotný blog a že ním dokážem zaujať veľké množstvo ľudí. Niektoré poznámky boli osobného charakteru, tak som ich nechcel dávať von. Potom začala byť vo vzduchu myšlienka, spraviť si vlastný blog.

Celý minulý rok som mal túto myšlienku v hlave. Prišli prázdniny a čoraz viac som začal riešiť dilemu, kedy dám blog von. Neskôr som začal rozmýšlať, že blog dám vonku po prázdninách. Myslel som si, že si ho ako darček na svoje vlastné narodeniny. Moja najlepšia susedka a kamarátka mi v tejto dileme dosť pomohla, prišiel práve august a som si povedal že ho dám von. Prišlo a doteraz to hodnotím, ako to moje najlepšie rozhodnutie.

Blog a moje súčasné plány na rok 2016

Môj vlastný blog vznikol 9. augusta 2015. Keď som ho zakladal, tak som nevedel, čo to spraví s ľudmi okolo mňa. Samozrejme so svojim prvým článkom, som sa snažil ľudí oboznámiť s tým o čom bude môj blog. Teda som vyjadril to, že o čom budem písať. Stále som ešte nemal ešte nosný názov blogu. O 10 dní neskôr som začal zakladať kategórie a napísal som článok o Facebooku.

Ako som začal písať svoje vlastné články. tak som si neskôr začal zakladať kategórie, aby bol môj blog prehľadnejší. Aj keď sa kritika na moju stránku rôznila, ale vždy tam boli názory na ktorých som dokázal stavať. Som si vypočul aj názor, aby som zlepšil štylistiku písania a zlepšil som to. Každý môj článok čo bol napísaný vychádzal z mojich životných skúsenosti. V hlave sa tvorila len myšlienka celého článku, ako sa bude tvoriť a ako to zapôsobí na ľudí.

Potom som začal dávať aj prebraté články, aby nenastal stereotyp a aby sa ma ľudia už neprejedli. Potom ma napadol aj nosný názov blogu Svet obyčajného chalana, potom som to zmenil na výnimočného. K prebratým článkom uvádzam zdroj. Neskôr som začal dávať aj prebraté články kde sú informácie o filmoch, najnovších hrách, hudbe a podobne.

Samozrejme som začal písať hudobné biografie ohľadom mojich obľúbených interpretov ktorých mám rád. Zatiaľ sa to stretlo z veľkým úspechom, že ma to motivovalo v tom pokračovať. Samozrejme mám aj systém kedy píšem články a kedy nie. Štyri dni píšem články a tri dni dávam prebraté články o tom, čo sa deje v našom svete, aké udalosti a podobne. Sem tam som mal aj pohnútky skončiť blog, ale našli sa ľudia, čo ma podporili v tvorbe a dodnes pokračujem.

Moje súčasné plány bude stále na blogu v rozvíjaní článkov. Minulý rok som písal povrchovo a potom som začal viac pracovať s citlivými informáciami a tento rok idem do písania článkov hlbšie. Píšem rôzne druhy článkov, niektoré sú veselé, iné sú filozofické kde riešim svet a jeho materializmus, niektoré sú priame až kritické, kde rozoberám určitú problematiku nášho sveta, niektoré články sú hlboko psychologické priam až duchovné. Tento rok určite chcem obhájiť moju prácu na blogu, ktorá verím že nie je zbytočná. A určite na tento rok, chystám ešte mnoho zaujímavých vecí, ktoré verím že každého oslovia.