Choď na obsah Choď na menu
 


O Binny

Binny Naumannovú poznám zo seriálu na Disney Channel. Je to hlavná hrdinka seriálu Binny a duchovia. Ďalší dobrí hlavný hrdinovia sú Melchior a Wanda a Ronald Naumannovi a zlí Hubertus a Bodo, ktorých prezývajú lovci hodín.

 

Takže poďme pekne po poriadku.

 

Binny má 13 rokov a jej rodičia ju odviezli zo starého domova a od kamarátov do starej vily v Berlíne. Keď prídu nájde hodinky vďaka ktorým môže vidieť duchov. Prvý duch ktorého videla sa volal Melchior, ktorý sa neskôr stal jej priateľom a spolu začnú riešiť záhady. Dôvod prečo si založili detektívnu kanceláriu je jednoduchý: Melchior chce zistiť čo sa stalo ten deň kedy sa stal duchom a zomreli jeho rodičia. Spolu sa pustia po stopách, ktoré mu nechali rodičia, aby našli všetky hodinky skôr ako lovci hodín a medzitým riešia rôzne iné záhady.

Tak a teraz niečo k tomu ako Binny vyzerá.

 

Je malej štíhlej postavy. Jej vlasy sú dlhé svetlohnedé, väčšinou ich nosí rozpustené. Oči má tmavohnedé a veľmi nenápadné. Tvár má prívetivú a milú. Krk jej zdobí náhrdelník. Väčšinou nosí vkusné nenápadné oblečenie. Binny má rada zlatunké zvieratká, svojich kamarátov, riešenie záhad s Melchiorom a hlavne svojich rodičov. Jej najlepšia kamarátka zo školy, ktorá vie a vidí tiež Melchiora je Luka.

A to už je o nej asi všetko.wink

melcior2.jpg

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.