Choď na obsah Choď na menu

I love forever 7

24. 4. 2014

 

Harry

Išiel som sa osušiť aj s Nathonom. „ Tá ma ale nervy,“ povedal som. „ Zvykni si, musíš skrátka vedieť ako na ňu, čo sa jej páči,“ vravel Nathan. Má pravdu, len ja o nej skoro nič neviem. „ Myslíš, že by sa jej páčila prechádzka popri jazeru?“ spýtal som sa. Zamyslel sa. No nič iné ma nenapadlo. „ Skús, určite sa jej to zapáči, budete spolu šťastní,“ povedal. Som rád, že sa s nima nehádam. Sú normálny, zábavní, jednoducho lepší než mi. Tak som išiel do izby. Prezliekol som sa a ľahol do postele. Zatvoril som oči. Ale niekto zaklopal. Nechcelo sa mi vstávať tak som len pekne ležal. Zdalo sa mi, že niekto vošiel a díva sa na mňa. To môže napadnúť iba Vevu. Tak som ani oči neotváral. Nechcelo sa mi. Nech si to pekne odpozerá. „ Harold, ako dlho chceš predstierať spánok?“ spýtala sa. „ Pokiaľ si neľahneš vedľa mňa,“ povedal som jej. Dobre viem, že to neurobí, nemá na to odvahu. Otvoril som oči a ona už ležala vedľa mňa. Som ostal prekvapený. „ Harry?- poď dolu,“ povedala. Tak som sa postavil a išli sme za ostatnými. Voľačo robili v kuchyni. A zdá sa že im to aj prihorelo. Chalani nevedia variť. „ Baby, čo ste im to nezatrhli?“ spýtala sa ich Veva. Baby sa na ňu pozreli. „ My sme im dohovárali, ale oni nie a nie prestať,“ obraňovala baby Stela. No aj to tak dopadlo. Chalani sú teda, zlý kuchári. „ Chalani, ukážte mi to sem,“ pribehla k nim Veva. Chalanov ani nenapadlo jej odporovať, sú na jej prítomnosť zvyknutí. Vytiahla z chladničky nejaké potraviny. „ Veva?- čo s tým chceš robiť?“ spýtal som sa jej. Všetci sa na mňa pozreli a zjavne si mysleli, že som to prepískol, ale teraz nie. Podišla ku mne. „ Ak chceš tak mi pomôž,“ šepla. Len som prikývol. Obaja sme sa postavili k sporáku a to ich jedlo vyhodili do koša. „ Dúfam, že nás neotráviš Veva,“ usmial sa Max. „ Dal si mi dobrú myšlienku, ale to by bolo iba pre vás, baby sú milé,“ usmiala sa Veva. „ Tak, to dúfame,“ povedala Lucy. Ja som zatiaľ krájal zeleninu. Ani neviem čo chce variť. Ale to mi povie až keď to bude. Tak sme chodili po celej kuchyni a len sme sa jeden cez druhého naťahovali. Spolu sme všetko navarili. Chalani a baby boli v obývačke. „ Idem ich zavolať,“ povedal som jej. Išiel som za nima do obývačky. „ Môžete ísť jesť,“ povedal som im. Všetci sa postavili a ja som sa chystal ísť hore ale Veva na mňa skočila. „ A ty si sa kam vybral,“ povedala. „ Hore, do izby,“ odvetil som. Usmiala sa. „ Poď sa najesť, potom sa môžeme ísť prejsť,“ povedala mi. Prikývol som a išli sme do kuchyne. Sadli sme si z stôl. „ Tak, čo máte dnes v pláne?“ spýtal sa Jay. „ Mi strávime celý deň v izbe,“ povedal mu Nathan. No to neznie dobre. „ Mi si pozrieme filmy,“ zapojil sa Tom a ostatní len prikývli. „ A čo vy dvaja?“ spýtala sa mňa a Vevi Naty. „ Mi sa ideme prejsť,“ odvetila Veva. „ Hm,.... večer by sme mohli niečo zrobiť,“ povedala Dory. Nikto nenamietal. Po obede sme sa išli s Vevou prejsť.

 

Veva

Išli sme sa prejsť. Prechádzali sme sa popri jazeru. Obaja sme mlčali, mne sa to konkrétne nepáčilo. Okolitá príroda bola veľmi nádherná, krajšia ako tá v okolí nášho domu. Už ma nebavilo skrývať svoje pocity. Jednoducho, keď sa na neho pozriem, cítim sa ako v nebi. Zobúdza vo mne nepoznané pocity. Nedokážem bez neho vydržať. Najradšej by som cítila jeho pery na tých mojich. Bolo to ako za trest. Zastavila som sa a chytila som Harryho ruky. Bez neho sa to nedá. Dala som mu pusu. Krásne sa na mňa usmial. Jeho úsmev vravel za všetko. „ Takže, oficiálne pár?“ spýtal sa. Rozhodne som prikývla. Vlepil mi krásnu pusu. Naša prechádzka pokračovala. Kráčali sme ruka v ruke. Môj pocit bol nepopísateľný. Nič krajšie som v živote necítila. Prechádzali sme sa asi dve hodiny a potom sme sa zhodli, že je načase sa vrátiť. Cestou sme sa rozprávali o blbostiach. „ A nemusel by zatiaľ nikto o nás vedieť,“ pozrela som na neho mojím krásnym pohľadom.  „ Iste, ako si povieš láska,“ usmial sa. Vošli sme dnu. Sedeli na gauči. Pridali sme sa teda k nim. Aby reč nestála vraveli nám chalani pikošky z koncertov. Harry nám tiež vravel pikošky. Naozaj zažívajú zaujímavé veci. Niekedy im normálne závidím, ale ja plánujem tento rok ísť do Talianska a ak by mi otec dovolil tak aj na Aljašku. Síce tam je chladno, ale vždy som tam chcela ísť. Možno by išiel aj Harold. Chalani sa nudili, tak Nathan navrhol horor. Horory milujem. Celá natešená som sa posadila na fotelu k Harrymu.  Baby si sadli k chalanom. Film sa pustil a ja som si ho nehorázne užívala. Nemala som strach. Takéto filmy stoja za to. Baby sa len túlili k chalanom. „ Vôbec ti to nenaháňa strach?“ šepol Harry. „ Nie, ale to neznamená, že ma nemôžeš silnejšie objať,“ šepla som mu. Harry ma pevnejšie objal. Schúlila som sa v jeho náručí. Chalani sa na mňa usmiali a baby tiež. Potom sa zase venovali hororu. Ja som len premýšľala nad tanečnými prvkami. To mi vlastne pripomenulo, že to musím povedať babám. Počkám kým film skončí. Ani neviem ako ale som zaspala.

Ráno som sa zobudila v izbe. Jednak ma sem Harry preniesol. Postavila som sa a išla do kúpeľne. Najprv som sa osprchovala a potom som sa obliekla. Dala som si do poriadku vlasy a trošku sa upravila. Zišla som dole do kuchyne. Nikde nikoho, predsa je ešte len sedem hodín. Tak som sa rozhodla urobiť im raňajky. Urobím im omeletu. Vytiahla som si potrebné veci a začala som variť. Najprv som nakrájala zeleninu, aby som ju potom mohla pridať do omelety. To mi zabralo len pár minút. Na sporák som si dala poriadny hrniec a naliala doň olej. Zapla som ho. Počkala som kým sa olej v hrnci rozohreje a potom som tam dala zeleninu. Nechala som ju chvíľu podusiť a potom som primiešala veľké množstvo vajec. Konečne som to dorobila, to už bolo skoro pol deviatej. Všetko som dala na tanieriky a poukladala na stôl. Ale ešte skočím za Harrym. Opatrne som vyšla po schodoch. Otvorila som dvere do jeho izby. Podišla som bližšie a ľahla si vedľa neho. Samozrejme, že si ma všimol. Len už prísť ako to robí? Objal ma a dal mi jednu pusu na líce a potom ďalšiu na pery. „ Prečo ešte nespíš?“ spýtal sa. „ Nemôžem spať, urobila som raňajky,“ povedala som mu.   Usmial sa a dal mi ďalšiu pusu. „ Poď si ešte pospať,“ povedal ospalý Harry. Prikryla som sa perinou a zatvorila oči. Ale zaspať som nemohla.

 

Harry

Veva mi zaspala v náručí. Tak som ju preniesol do izby a prikryl. Potom som ešte šiel dole za chalanmi a babami. Sadol som si na fotelu. „ Tak ako je to medzi vami?“ spýtal sa ma Max. „ Sme spolu,“ usmial som sa. „ Nie, že jej niečo urobíš,“ hrozil mi Siva „ To nemám v pláne, len nech ma Paul nedonúti chodiť s nejakou babou,“ vzdychol som si. On veľmi rád dohadzuje každému z nás baby aj Liamovi, či Louisovi, len aby mal peniaze. „ Počul som, mal by si mu odvrávať, inak ti to pokazí život,“ zapojil sa Nathan.  „ Veva, je šikovná, len si na ňu musíš zvyknúť,“ pridal sa Jay. „ Nebojte po tých troch fackách ju radšej hnevať nebudem,“ chytil som sa za líce. Strašne im na nej záleží, správajú sa k nej ako k svojej sestre.  A k sebe sa správajú ako k bratom. Síce aj mi sa k sebe správame ale inak. „ Počuj, poviete to aj ostatným členom skupiny?“ spýtal sa Tom. „ Veva to zatiaľ chce držať v tajnosti, vy ste prvý ktorí to vedia,“ oznámil som im. A tak sme sa ďalej rozprávali. Celkom sme sa zblížili. Cítim sa pri nich ako rodina. Rozprávali sme sa o všetkom možno. Chalani ma pozvali na ich koncert, ktorý bude pozajtra a bude tam aj Veva  a nechcú aby tam bola sama. Súhlasil som. Vraveli mi ako sa stretli s babami. A ja som im zase rozprával o všetkých tých babách, ktoré nám vnútil Paul. Len krútili hlavami. Majú pravdu, je načase sa vzoprieť, nenechám si ničiť život. Po dlhej dobe sme všetci šli zaľahnúť. Ľahol som si do postele. Myslel som na Vevu. Som rád, že sme konečne spolu. Dlho by som to bez nej nevydržal.

Ráno sa otvorili dvere, je to Veva. Ľahla si ku mne do postele. Dal som jej pusu na líce a potom jednu na pery. „ Prečo ešte nespíš?“ spýtal som sa. „ Nemôžem spať, urobila som raňajky,“ povedala. Usmial som sa a dal jej ďalšiu pusu. „ Poď si ešte pospať,“ povedal som jej. Prikryla sa  a zatvorila oči. Zaspať nemohla. Pozeral som sa na ňu. Je strašne zlatá, spí ako bábätko. Dal som jej jemnú pusu na líce. „ Tak, ak nemôžeš spať, poďme dolu a chalani o nás vedia,“ povedal som jej. Ani to nerozoberala. Obliekol som sa a zišli sme spolu dolu. Všade ticho, všetci spia. Zasadli sme za stôl a najedli sa. Potom sme sa rozprávali o tom koncerte. „ Ja som to nepovedala ešte babám,“ povedala. V tom schádzali baby dolu. „ Čo si nám nepovedala?“ spýtala sa Kelsy. „ Vieš, chalani na koncerte budú tancovať  a či by ste s nima netancovali,“ povedala narovinu Veva. „ Iste, kde je náš choreograf?“ spýtala sa Dory. „ Práve sa na neho pozeráš,“ odvetila jej Veva. Baby sme poslali do kuchyne sa najesť.  Obaja sme sedeli na gauči a rozprávali sa. Od vtedy čo sme spolu sa rozprávame a to dosť často. Predsa sme len pár, nebudeme mlčať. Teraz si máme čo hovoriť. Ak ju človek počúva je z nej mimo ako ja. Zrozumiteľne rozpráva, má krásnu výslovnosť. Je celá nádherná, som za ňu rád. Je načase žiť život po svojom a nie si nechať rozkazovať.  Cítim sa ako pod papučou. Paul mi nemôže rozkazovať čo mám a čo nemám robiť. Je načase sa mu postaviť. Potom prišli dolu aj ostatní. Najedli sa a išli sme sa zabávať.

Na druhý deň..........

„Veva máš všetko?“ spýtal som sa jej. „ Mám,“ odvetila. „ Jay! Mi už ideme,“ oznámil som mu. „ Dobre, Veva dnes večer po vás prídeme!“ zakričal jej Tom. „ Tom, dnes nie až zajtra, dnes musím ísť na skúšku,“ odvetila mu. „ Tak prídeme sa pozrieť,“ povedal jej Nathan. Prikývla a mi sme nasadli do auta a vyrazili sme na cestu domov. Respektíve k nej domov. Cestou sme sa rozprávali o zajtrajšku. Musí ísť na koncert The Wanted a ja idem s ňou.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.