Choď na obsah Choď na menu

Black life 11

 

Otočila som sa späť a sadla si vedľa Louisa. Čakala som kto začne prvý. „Mi čakáme,“ popohnal ich Louis. Naozaj nemáme celý deň čas. Potrebujeme premyslieť všetko čo sa bude diať. Zayn sa nadýchol a pomaly začal. „No.... ehmm.....hm..,“ koktal. Myslela som, že ho zabijem. Tak ma toto dokáže vytočiť. Už som sa stavala, ale niečie ruky sa ovinuli okolo môjho pásu a stiahli ma späť na gauč. Pozrela som sa aby som zistila kto to je. Bol to Louis, ktorý sa na mňa pozeral tak vážne. Pohľad som mu opätovala. „Chalani pohnite, inak ju neudržím,“ vravel Louis. Snažila som sa mu vytiahnuť zo zovretia, ale držal ma naozaj pevne. „Takže, včera sme mali tú akciu,“ prerušila som Harryho. „Akú akciu?“ pozrela som sa na Louisa, ktorý sa ospravedlnene pozrel na mňa. To ma akože vynechal? „Pokračuj,“ povedal Louis a mňa ignoroval. „No a boli sme presne dohodnutý kde kto má čo robiť. Lenže nejako sme sa nepochopili a ja  a Zayn sme urobili to isté a dopadlo to preto sme sa tu skoro pozabíjali,“ dokončil Harry. Fajn to by sme mali a teraz som svoj pohľad upriamila na Louisa. Čakala som nejaké vysvetlenie ale on nič. „Louis, ja čakám,“ povedala som hrubo. Ak si myslí, že je tu jediný kto dokáže hrať šéfa tak je na omyle. Som spolu šéfka s ním a chcem vedieť o čo tu ide. Som silnejšia než on, aj keď sa v tom až tak dobre nevyznám. Verím si a viem že mám šancu väčšiu ako on sám. „Fajn, boli pre drogy,“ vzdychol si Louis. Pozrela som sa na Nialla aby mi to potvrdil. Ten prikývol na znak súhlasu. „Na čo sú ti drogy,“ spýtala som sa prísne. Musím si udržať svoj postoj. „To nie je tvoja starosť,“ zavrčal. „Že nie je! Pamätáš na čom sme sa dohodli? Ak dohodu porušíš skončíš, tak láskavo hovor!“ skríkla som. Ak ju poruší nedopadne to dobre. V očiach mu šľahali blesky. Bol narovnaný a pripravený zaútočiť. Natiahol ruku a vystrelil ňou k mojej tvári, ale bohužiaľ nestihol. Zachytila som mu ruku a postavila ho spolu so mnou a ruku mu vykrútila. Stále si chce so mnou zahrávať. Mne život nadelil dosť, som vyrastala s mafiánmi. „Pusti ma!“ zvolal Louis. „Lay pusti ho, ja ti to poviem,“ povedal Liam. Louisa som pustila a sadla si k Liamovi. Čakala som čo mi chlapec povie. „Robíme obchod, mi ju kúpime za lacné a predávame o tri krát drahšie,“  vysvetlil mi Liam. Usmiala som sa na neho. Pozrela som sa na Louisa, ktorý ma vraždil pohľadom.

 

O týždeň neskôr

 

S Louisom sa nerozprávame týždeň. Od tej hádky sa nerozprávame. Ani sa nepozdravíme nič. Totálne sa ignorujeme. Neviem čo mám urobiť. Z jednej strany mi je to ľúto a z druhej ani  nie. Naša dohoda bola aj spečatená. Poruší ju, neporuší ju. Týždeň hnijem v tomto dome. Louis ma vynecháva z jeho akcií. Nechce ma ničím informovať. Chalanom zakázal sa so mnou rozprávať. Neviem čo mám robiť. Ale nejako to dopadnúť musí. Mám ho naozaj rada, ale toto naozaj nemusí byť. Nechápem prečo sa hádame kvôli ničomu.

Šla som dolu kde boli ostatní. Už to dlho nevydržím. Sedeli na gauči a niečo riešili. Všade mali papiere a neviem čo. Keď ma uvideli, stíchli. „Musím vám niečo povedať,“ za ten čas som našla iný gang, ktorí by ma prichýlil. „Odchádzam,“ povedala som.

 

Louis

„Odchádzam,“ povedala. Mne išlo srdce puknúť od bolesti. Prečo? Ah samozrejme. Ja, môžem za to ja. Keby som jej povedal pravdu, tak by to takto neskončilo. Som taký debil! Nemôžem ju nechať odísť. „Layla, nechoď,“ presviedčali ju chalani. Nechcela tu ostať, chcela ísť preč. Nezazlievam jej to. „Poď bývať ku mne,“ navrhol jej Harry. Tak to teda nie, k nemu nie. Každú dostane do postele a ju nesmie. „Tak to teda nie, ostaneš tu Layla, nechcem prísť o teba,“ povedal som vážne. Až teraz som si uvedomil čo som povedal. Naozaj som povedal, že o ňu nechcem prísť? Asi áno. Layla na mňa neveriacky hľadela. „Záleží mi na tebe Layla, mám ťa rád, chcem ťa mať pri sebe,“ hovoril som prvé čo ma napadlo. Ale čistá pravda to je. Pozerala sa mi rovno do očí.

 

PS: Po dlhej dobe konečne pridávam Black life. Snáď sa vám to tu páči. Ak by ste mi konečne aj ostatné napísali komentár tak by som nemusela končiť s blogom. Chcela som vedieť vaše názory ale som rozhodnutá, že tento príbeh písať už viac nebudem. Toto je posledná časť čo sem pridávam.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Domča+Kika - nie!!

4. 5. 2014 20:11

Nie to nesmieš prosím!!!
Nemohli sme komentovat lebo sa nám nedá ale čítame to...
Aj teras píšeme asi us desať min. Toto

*dada* - Re: nie!!

4. 5. 2014 22:32

to som myslela celkovo....... a teraz sa budem venovať hlavne Wilde angel..... ale aj tam mi dochádzajú nápady..... Black Life sa teda kvôli vám dvom pokúsim nejako dopísať.... inak baby odkiaľ ste?? ak chcete tak si ma pridajte na Facebooku
https://www.facebook.com/kristinka.mancova?ref=tn_tnmn

Domča a Kika - Re: Re: nie!!

7. 5. 2014 19:23

Z B.B a ty??

*dada* - Re: Re: Re: nie!!

7. 5. 2014 21:22

Ja z Dechtíc, to je za Trnanovou

Domča a Kika - Re: Re: Re: Re: nie!!

10. 5. 2014 9:00

Trnave sme boli cez víkend

*dada* - Re: Re: Re: Re: Re: nie!!

10. 5. 2014 23:03

komu je lepšie ako vám.... chodíte do BA do školy?? Som v BA som skoro st8le mohli by sme niekam zájsť

Domča a Kika - Re: Re: Re: Re: Re: Re: nie!!

11. 5. 2014 19:16

Jopen teras sa učíme na skúšku

*dada* - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nie!!

11. 5. 2014 21:04

Super... teším sa.....

https://www.facebook.com/kristinka.mancova to je môj Facebook...