Choď na obsah Choď na menu

Love you 3

4. 10. 2013

 

Chytil ma za ruku a ťahal po schodoch. Na konci chodby bolo to WC. Rýchlo som vstúpila dnu a zamkla sa tam, to len pre istotu. Niall je asi jediný, ktorý je z ich päťky najmilší a v pohode.
Ale mám ho rada ako kamaráta. Zayn to je taký drsňák, ale to iba hovoria ostatný skutočnosti je obyčajný chalan.   Liam, ten nepije aspoň myslím, je občas na nervy. Louis, to je môj obľúbenec, lebo za srandu som aj ja. Na koniec Harry, ktorý je skôr na chľast, ale má výhody ako je jeho úsmev, nádherné zelené oči . Bože čo to rozprávam. Ale naozaj je úžasný. Ježiš, už si zavri hubu!- okrikovala som sa v hlave.
Vyšla som z WC a Niall tam stále bol. Očividne ma čakal. Jéj on je taký zlatý, ale iba ako kamarát s ním chodiť, to si neviem predstaviť. Pozrela som sa na neho a on sa usmial.
Spolu sme zbehli dolu k ostatným, stále sedeli v kuchyni.
„ Čo ste tam tak dlho robili,“ vravel ožratý Harry.
„Určite sme sa neožrali,“ osopila som sa na neho.
Jéje to som nemala, pretože sa pomaly ku mne približoval. Určite ma ide štekliť. Aj sa tak stalo nenávidím, ak ma niekto šteklí.
„ Prestaň!“ smiala som sa.
„ Kto tu je ožratý?“ spýtal sa s úsmevom.
„ Stále ty,“ smiala som sa.
„ Harry!- už ju nechaj, však sa tu popukáme od smiechu“ okrikoval ho Louis.
Harry ho počúvol a prestal ma konečne štekliť. Už som bola aj celkom unavená. Povedala som Louisovi, že idem spať a on mi ukázal hosťovskú izbu, ktorá bola oproti jeho a vedľa Harryho.
Keď mi ju ukázal Harry sa len pousmial, to viem, dačo chystá. To som ho ignorovala. Išla do izby a pekne si ju poobzerala. Zrazu sa mi ani nechce spať. Sadla som si na posteľ a premýšľala som o Harrym. Neviem čím to bolo, ale mám ho rada.
Nie ako kamaráta, ale ako niečo viac. Nejakým spôsobom som sa do neho zaľúbila, a to ho poznám len pár hodín. Na posteli som sedela približne dve hodiny, keď som sa pozrela na hodinky bola jedna hodina ráno. V tom mi niekto zaklopal na dvere, určite nevyspatý Harry.
Podišla som k dverám a otvorila ich. Ako som povedala Harry.
„ Chris, nemohla by si už zhasnúť, nemôžem spať,“ oznamoval mi Hazza.
„ Samozrejme, maj sa,“ odvetila som mu.
„ Čo máš proti mne?“ nechápal.
„ Pozri, Harry, správaš sa ako rozmaznané decko, máš veľké ego, chľastáš ako o život, a tým si ten život ničíš,“  oznámila som mu.
„ OK,“ odišiel nadutý.
Som na to kašľala a išla spať. Ale predtým som sa zamkla.
Ráno som sa zobudila asi okolo jedenástej. Obliekla som sa a zišla dolu po schodoch.
Mierila som si to rovno do kuchyne. Tam sedeli všetci okrem Louisa a El. Sedel tam aj zosypaný Harry. Včera som nemusela byť taká tvrdá. Ale pravda to je. Podišla som k nemu bližšie a chcela som sa mu ospravedlniť, ale nič som nestihla povedať, lebo ma prerušil.
„ Ospravedlňovať sa nemusíš, máš úplnú pravdu, a to vo všetkom,“ odvetil.
„ Som rada, že si si to vzal k srdcu a snáď si z toho vezmeš ponaučenie.,“ vravela som mu.
„ Aj som si ho zobral, uvidíš že od dnes som úplne iný človek,“ usmial sa.
„ Teším sa na toho nového Harolda,“ povedala som mu.

„ Toto si nemala,“ hrozil mi.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.