Choď na obsah Choď na menu

Dejová línia

 

Dejová línia na rokfortschool1.estranky.sk

Dej sa odohráva pri štúdiách Harryho Pottera, ale samotný Harry Potter tu nie je. V tejto hre nikdy neexistoval, môžete ho síce nájsť v nějakých knižných prameňoch, ale riadime sa tým, že v Rokforte ani nikde inde naňho nenarazíte.

Môžte tu šaknaraziť na Draca Malfoya, lorda Voldemorta, Hagrida a Severusa Snapea.

Práve sa nachádzame pred začiatkom štvrtého ročníka, takže sa máte naozaj na čo tešiť. Lord Voldemort, nie je zatiaľ medzi nami, nikto nevie kde je. V Rokforte vládne kľud a pohoda. Podľa kalendára sme práve v druhej polovici roka, teda január-jún (nový školský rok).

V Rokforte sa nachádzajú štyri postavy, ktoré sú nejako spojené s lordom Voldemortom a to presnejšie Ally Bauer, Jasmine Smith, Draco Malfoy a Sarah Raddle-Malfoy. Avšak toto nevedia vaše postavy, ale vy ako RPG hráči, slúži to len pre vašu orientáciu, rozhodne v hre to nebudete ešte moc dlho. Toto si prosím zapamätajte. Nikto iný nemá znamenie zla, vy ako študenti ho zatiaľ mať nemôžete. Rozhdne, postavy nie sú nebezpčné, len majú zlú minulosť a chovajú sa úplne normálne. (Opäť upozorňujem, viete to vy ako hráči NIE vaše postavy! Tie sa to možno niekedy dozvedia, ale nie v tomto roku.)

Taktiež, nemôžete byť moc blízky príbuzný s nejakou postavou z kních od J.K.Rowlingovej, to pravdaže neznamená, že ju nemôžete spomenúť, môžete treba napísať, že je to váš pra pra predok, buďte však originálny, pretože to z vás potom učiní zaujímavým a určite to dotiahnete ďalej.

Opäť opakujem, nikto z Vás sa nehrajte na hrdinov. Z každého z Vás sa hrdina stať môže, ale nie hneď, potrbuje to čas.

Tiež ako študenti neviete ovládať všetky kúzla, viete len to, čo sa naučíte v Rokforte či niekde inde (v tejto RPG hre), nesmiete používať kliatby, ktoré sú neodpustiteľné.

Tak toto by bolo všetko k dejovej línii, prosím všetci sa ňou riaďte.