Choď na obsah Choď na menu
 


Kamaráti či niečo viac 21

5. 5. 2013

...keď budú spievať bude veľa rozruchu a každý sa bude pchať za nimi. Ale keby nespiavjú tak budú komentáre a ohováračky. To nepotrebujeme. Chvíľku sme sa všetci bavili. Jess bola za chalanmi, aby im niečo zaniesla na pitie. My sme zatial boli dole a vítali sme hostí. Zavolala som aj Lili nech teda príde. Po dnešnom dni jej to dlžím. Prišla sama. Začala sa baviť. Tancovali sme a pozerali videá, na ktorých boli aj chalani. Zrazu sa všetko viplo, aj svetlo a začala hrať hudba na Up All Night. Všetci nevedeli čo sa deje. Ja s babami sme sa len usmievali a pozerali na ostatných. Chalani pomaly zišli dole a začali spievať. Všetci sa bavili a ja som sa len obzerala, a hladala som Lili. Našla som ju ľahko. Peťo ju zas obťažoval. Ja som k nemu nabehla a dala som mu facku. Harry ma videl, zišel z pódia a prišiel ku nám. Peťovi jednu vrazil a začal po ňom hučať nech vypadne. Lili začala hučať po mne. Zrazu prišiel Niall, chytil Lili za ruku odtiahol ju pri pódium a prikázal jej nech sedí. Síce nevie po anglicky, ale tomuto rozkazu by mala rozumieť. My sme Peťa vyhodili a Lili sa postavila, a odišla. Harry chcel ísť za ňou, ale ja som ho zastavila.

H: ,,Tvoja sestra odchádza a ty ju len tak neháš?,,

K: ,,Harry! Ona ma neposlúchne, to je po prvé a po druhé nie je to moja sestra. Ja som jej chcela pomôcť ako sestra, ale ona ma ako sestru nevníma. Nemá ma rada.,,

Harry sa pousmial a išiel ďalej spievať. Všetci sa bavili ďalej. U nás toho videli už veľa. Sú zviknutý. Po pol hodine som zavolala mamine či prišla Lili domov. Nie. Pravdaže nie. To robí v jednom kuse. Moja mamina bola pokojná. Kázala mi ísť za Peťom , že tam bude na 100%. Povedala som to Jess a ona išla som mnou. Peťo býva vedľa nás. Jeho rodičia sú na dovolenke takže tam bol sám. Vošli sme dnu. Lili sedela na Peťovi a vedľa nich boli jeho úžastný kamaráti.

S: ,,Ahoj Kaja, ako sa máš?,, - Sebastián je náš kamarát, on bol jediný s Danielom v pohode. Ale od vtedy ako sme sa s Peťom rozišli prestali sme sa vídať. 

K: ,,Ahoj, úžastne. Je tu Lili?,,

S: ,,Hej,, - rozbehla som sa za Peťom a Lili. Chytila som Lili za ruku a ťahala som ju von.

L: ,,Prestaň!,,

J: ,,Lili tebe nestačí povedať raz? Musíš to opakovať dookola?,,

L: ,,Ty sa do toho nestaraj!,,

P: ,,Kde ju beriete?,,

K: ,,čo je už teba do toho?,,

P: ,,Veľa,,-Jess mi kázala zaniesť Lili domov, že ona si to s ním vybaví. Na Jess si nedovolí položiť ruku. Bojí sa jej. Začala po ňom kričať. Sebastián nás zaniesol pred dom naších rodičov. On odišiel a my sme si sadli na lavičku.

L: ,,No ďakujem za prekrásny večer, teraz už choď preč!,,

K: ,,Sadni si sem, trochu sa porozprávame.,,

L: ,,Ja sa s tebou rozprávať o ničom nebudem!,,

K: ,,Moja zlatá, nikto orem mňa, ani tvoji rodičia sa s tebou neporozprávajú. Dajú ti facku a pošlú ťa do izby. Budeš mať všetko zakázané, ale aj tak neposlúchneš.,, - Lili si sadla a počúvala ma.

K: ,,...

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

1D

(anonym , 16. 5. 2013 21:20)

To sa aj dá takéto krásne story napísať ? :D

superr

(Vaness, 5. 5. 2013 20:31)

uplna spisovatelka s teba! .. pis dalsi nemozem sa dockat .. je to fakt uzastne :)