Choď na obsah Choď na menu
 


Voľný čas

 Milá konkurencia a ostatní,

 tu vám poradíme, na aké krúžky môžete chodiť vo voľnom čase, alebo čo sa hodí na tvoj denný rozvrh popoludní. Tipy a rady vám možno pomôžu orientovať sa vo svojom rebríčku!

 

Decká i Seniori z Prievidze majú šťastie na CENTRUM VOĽNÉHO ČASU! Skladá sa z perfektných ľudí, ktorí vás naučia veľa vecí! Skúste si Lacrosse, Florbal, Malý Vtáčnik (ľudové tance), Mini Zoo alebo Karate! Ak vás baví točenie paličkou vo vzduchu, skúste mažoretky! Spoločenské tance alebo Country vás možno tiež neminú! Ja (Ema) tam chodím na dva krúžky! Je to proste super! Ak sa chcete dozvedieť viac, proste si zapnite stránku:

www.cvcpd.sk                       Adresa: Ul. K. Nováckeho 14
                                                               971 01 Prievidza
 

TIP: S krúžkami to veľmi nepreháňajte! Nemusíte ich stíhať! Radšej si ich nevyberajte viac ako 4!

Super ponuku predstavujeme aj z CENTRUM VOĽNÉHO ČASU POHODA z Banskej Bystrice! Krúžky pre MŠ a prvý ročník ZŠ vás prekvapia: Zamazané pršteky-maľovanie, výtvarná alebo Ateliérik-podobne ako zamazané pršteky alebo vás zaujme Tancujeme spolu? Je to iba na vás, ale ďalšie krúžky aj pre starších samozrejme si môžete pozrieť na ich webe:

www.cvcpohoda.sk             Adresa:  Havranské 9 (Fončorda)
                                                               974 01 Banská Bystrica 
 
 

Decká zo Žiliny, vy máte poriadne šťastie! Ja byť vami, vybehnem von, a bežím do vašeho CVČ. Máte to tam riadne COOL! Navrhovala by som, radšej si rovno kuknite tú stránku, lebo, vy tam máte už jedno upozornenie, ktoré vyzerá takto: UPOZORNENIE: voľné miesta sa rýchlo míňajú - preto neváhaj! a ja preto neváham, a hneď píšem na tú stránku adresu:

www.cvczilina.sk                  Adresa: Kuzmányho 105 
                                                                011 31 Žilina
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.