Choď na obsah Choď na menu
 


Niečo o nechtoch

Špeciálna výživa na nechty

OPI Envy

 

OPI Nail Envy

 

Nail Envy je tým pravým riešením pre nechty, ktorým chýba pevnosť. A pretože nie všetky nechty sú rovnaké, OPI bralo vo vývoji ohľad na ich rozdielne potreby a danosti a ponúka Vám 5 podôb Nail Envy. Nail Envy je rada pre špeciálnu starostlivosť o vaše nechty. Dodajte nechtom všetko, čo potrebujú pre pevnosť.
Nail Envy ponúka:

 

Original Nail Envy
Svojím zložením zabezpečí maximálne spevňenie. Poskytuje nechtom najvyššiu úroveň v proteínovej výžive a spevnenie pre docielenie tvrdých, dlhých a odolných prirodzených nechtov. Je ideálny pre veľmi oslabené a poškodené nechty.

 

Matte Nail Envy
Má rovnaké zloženie ako Original Nail Envy, ale s absolútne prirodzeným konečným efektom, zanecháva matný povrch. Je vhodný tiež pre mužov.

 

Soft & Thin Nail Envy
Extra silné kalcium a morské minerály vyživia a spevnia jemné a tenké nechty.

 

Dry & Brittle Nail Envy
Prípravok na výživu suchých a krehkých nechtov so zvláčňujúcimi zložkami na posilnenie nechtov. Obsahuje antioxidanty a vitamíny E a C.

 

Sensitive & Peeling Nail Envy
Posilňuje a lieči nechty citlivé a štiepivé, neobsahuje formaldehyd. Nechty posilňuje pomocou antioxidantov, vitamínu E, zvláčnenie zabezpečia oleje z orechov Kukui a výťažky z Aloe Vera.

Zdravé nechty od základu

Avoplex

Avoplex Moisture Replenishing System

 

Dôvodom magických účinkov Avoplex Replenishing System je prítomnosť avokáda. Prípravky sú bohaté na výživné zložky a obsahujú unikátny OPI avokádový komplex lipidov. Práve prírodný avokádový olej spoločne s ďalšími fosfodolipidmi preniká hlboko do pokožky, čo má výrazne pozitívny vplyv na jej vyživovanie. Takáto pokožka je potom hladká, vláčna a predovšetkým zdravá, čo priaznivo pôsobí aj na rast a kvalitu nechtov.

 

 

Avoplex Enzyme Skin Therapy Cleanser:
Čistiaca emulzia napomáha k zvýšeniu bunkovej obnovy, pevnosti pokožky a omladeniu pokožky vašich rúk. Jemné enzýmy papáye odstránia matnosť pokožky a kofeínový komplex zlepší jej vzhľad. Denným používaním docielite výrazné zlepšenie vzhľadu vašich rúk. Vaše ruky sa budú cítiť lepšie a zdravšie.

 

 

Avoplex Moisture Replenishing Lotion:
Vďaka unikátnemu výživnému OPI komplexu avokádových lipidov Avoplex ošetruje, ukludňuje a zvláčňuje pokožku rúk i celého tela. Má osviežujúcu citrusovú vôňu obohatenú vonnými esenciami z ľalií.

 

 

Avoplex Nail&Cuticle Replenishing Oil:
Výživný olej s obsahom OPI komplexu avokádových lipidov Avoplex je určený k starostlivosti o nechtovú kutikulu (kožičku v okolí nechtu) . Pravidelným používaním sa zlepší nielen stav kutikuly, ale aj kondícia a rast nechtov. Priaznivo pôsobí tiež na suché časti pokožky na lakťoch a pätách.

 

 

Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment:
Predstavuje unikátnu kombináciu alfa hydroxykyselín a výživného OPI komplexu avokádových lipidov Avoplex, ktorá eliminuje vysúšanie a hrubnutie kutikuly (kožička v okolí nechtu) Jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a umožňuje tak odkrytie jemnej a hladkej kutikuly.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.