Choď na obsah Choď na menu
 


Liam Payne

liam-payne-9.jpg

Celým menom Liam James Payne sa narodil 29. augusta1993 vo Wolverhamptone, Anglicko. Už v detstve mal zdravotné problémy, pretože sa narodil o 3 týždne skôr. Narodil sa mŕtvy a lekári ho museli oživovať. Lekári dlho nevedeli diagnózu, ale neskôr zistili, že sa Liam narodil len s jednou funkčnou obličkou. Preto si musí stále dávať pozor na to čo pije a nesmie fajčiť.
 
V škole sa Liam dostal do skupiny Cross country running team. Pointa tejto skupiny, je beh vo voľnej prírode. Takže Liam od tejto doby vstával každé ráno o šiestej a behal dlhé kilometre. Bol v behaní veľmi dobrý a tak sa dostal do školského tímu. Čoskoro bol nútený začať boxovať, pretože musel nájsť spôsob ako sa brániť pred šikanovaním. Boxovať vie dodnes.
 
Liam je vo vzťahu s Danielle Peazer, v septembri 2012 ich vzťah prešiel krízou. Ale teraz sú opäť spolu.
Jeho rodičia sa volajú Karen a Geoff. Liam s nimi má veľmi dobrý vzťah. Má dve staršie sestry Ruth a Nicola.
 
Liam sa prvýkrát objavil v X-Factor UK v roku 2008. Prespieval sa až do Judge 'House, odkiaľ ho vyhodil Simon Cowel, pretože sa mu nezdal dosť zrelý.
 
O dva roky neskôr sa pokúsil v X-Factore znova o úspech. Spieval pieseň Cry Me a River a vďaka tejto pesničke mal u publika veľký úspech. Samostatne sa dostal len do druhého kola, kde ho porotcovia spojili s Harrym Styles, Louisom Tomlinson, Niallom Horanom a Zaynom Malikom a do Judge 'House ich poslali ako skupinu. Tak vznikla skupina One Direction, ktorá sa v konečnom poradí umiestnila na 3. mieste.
Liam v súčastnosti spieva, hrá na gitaru a klavír.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.