Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 9

27. 11. 2012

On:

Učiť sa dve hodiny matiku je šialené. Všade som videl kopec čísel, neznámych, mocnín a vzorcov. "Radšej to nebudem riskovať." zasmial som sa. "Ďakujem, že si mi pomohla." usmial som sa na ňu.

"Nemáš začo." usmiala sa a začala si baliť veci.

"Už chceš ísť?" vyhŕkol som rýchlo.

"Ehm..Už je dosť neskoro, nechcem..otravovať."

"Neotravuješ. Vlastne, okrem nás dvoch je teraz dom prázdny, takže by som tu aj tak bol len sám.."

"Kam odišla tvoja mama?"

"Do práce. Vždy odchádza vtedy, keď ja prídem."

"Aha..Tak ak chceš, môžem ešte zostať.."

"To nie je na mne." zasmial som sa.

Ona:  

Pokrútila som hlavou a pozrela som na hodinky. Bolo pol šiestej. Mama práve išla do druhej práce a príde až o ôsmej. "Tak fajn, zostanem." zasmiala som sa. 

On:

"Super. Ak chceš, môžeme si pustiť nejaký film, alebo niečo.." povedal som, no potom som stíchol. Komunikácia s opačným pohlavím mi veľmi nejde.. 

Ona:  

Bol zlatý. V živote som takého chlapca nestretla. Mala som šťastie,že som ho stretla a že mám konečne kamaráta. "Aké máš filmy?" usmiala som sa.

Pozrel na mňa a usmial sa. "Väčšinou niečo ako Star Wars, a potom.. Toy Story." začervenal sa.

"Toy Story? To som už dávno nevidela. Koľkatku?"

"Všetky. Vždy som zbožňoval tie filmy." zasmial sa.

"Tak poďme pozerať." zasmiala som sa. Na tom som vyrastala. Vtedy bolo všetko ešte celkom dobré. 

On:  

S úsmevom som do dévédéčka vložil prvé cédečko Toy Story. "Keď som bol malý, rád som sa hrával na Andyho. Mal som skoro všetky hračky, čo aj on." zasmial som sa.

Ona:

Usmiala som sa a otočila som si stoličku k televízoru. "Ja som sa hrala skoro na všetko, čo som videla v televízií." zasmiala som sa.

"Mňa nikdy nič iné nebavilo. Toy Story poznám aj odzadu." zasmial sa. "Nechceš ísť sem za mnou?" ukázal na voľné miesto na posteli vedľa seba. Vstala som teda zo stoličky a sadla som si vedľa neho. Chrbtami sme sa opierali o stenu a nohy sme mali zakryté dekou. Cítila som sa zvláštne ale ja príjemne. Bolo to pre mňa nové. Tráviť s niekým iným čas a normálne sa rozprávať. Okrem mamy samozrejme.

"Prídeš aj zajtra?" spýtal sa ma, keď sa film pomaly blížil ku koncu.

"Aký deň je zajtra?"

"Štvrtok."

"Iba?" zasmiala som sa. "Môžem."

"Nanešťatie iba.." zasmial sa. "Teším sa. Zajtra ma môžeš naučiť španielčinu."

"Ale ja nechcem byť učiteľka."

"Tak nemusíme študovať. Niečo vymyslíme.." zasmial som sa.

"Pozrieme si ďalšie dve časti."

"Dobrý nápad."

Keď Toy story skončilo, vstala som z postele. "Už radšej pôjdem." usmiala som sa a vzala som si tašku.

"Už musíš?" pozrel na mňa.

"Mám štvrť hodinu na to, aby som prišla domov ešte pred mamou, takže hej. A asi budem musieť bežať." dodala som, keď som sa pozrela na hodinky.

"Mama nevie, že si šla preč?" uškrnul sa. "Tak Ťa odprevadím."

"Nebola doma."

"Škoda, že už musíš.. ale zajtra prídeš určite, však?"

"Áno. Sľubujem." usmiala som sa.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

payner - :L

28. 11. 2012 14:38

http://nowmagazine.media.ipcdigital.co.uk/11140/0000154e1/2855/Liam-Payne6.jpg
taak takto neako si predtavujem liama v tejto poviedke :) ô....ale Lauru si neviem predstaviť :)......namohli by ste dať fotku ako si ju predstavujete vy, Maci ? :)

:) - :)

28. 11. 2012 14:27

jeee 14. komentár ! 14 je moje šťastné čislo :) dalšiu časť !§§§ :)

adka - jejó

28. 11. 2012 12:55

toto je velmi pekne :) prosím dalsiu caast ! vzdy kazdy den cakam na vecer ked pridas cast ! :)

Kačenka - ...

28. 11. 2012 12:20

už teraz vyzerajú akoby spolu chodili :)) ale je to úžasné :)) tak ako jednoducho a krásne dokážete opísať aj také obyčajné veci je skvelé :) obdivujem vás :)) a úplne súhlasím s prvými 5 vetami s komentu podomnou :)) ˇˇ a patríte medzi moje najoblúbenejšie, najlepšie a najdokonalejšie príbehy, ktoré čítam :)) a musím povedať, že ich čítam dosť :))

Mája - Vau! Sa mi to páči keď je ten komentár modrý :O :) tak pripravte sa na môj prejav!Milá Katy, milá Marcel!Píšem vám toto sem ..

28. 11. 2012 10:57

Pretože si nesmierne vážim čo robíte, že píšete tento úžastný príbeh. Že pridávate každý ďen. Že myslíte na Liama, kt. nie je až taký populárny zo skupiny ako Harry či Niall. Veľmi vás obdivujem ! Myslím že by ste mohli napísať knihu pre Directionerov! Toto je najlepšia FanFiction stránka akú poznám, bola je aj bude, teda ak to bude pokračovať tak ako doteraz :) Prajem Vám veľa šťastia vo vašej kariére. Posúvam vaše príbehy ďalej prostredníctvom FB stránky : Liam James Payne - Slovakia fans (samozrejme so zdrojom!) a preto by som bola rada, keby ste túto stránku uverjnili aj vy tu :) ďakujem Vám za podopru, pretože vaše poviedky mi pomôžu aj v najťahších situáciách :)
LOVE YA :* <3

Mája - Toto je uplne super, milujem túto poviedku :* a chcem ďalšiu časť , Milujem Liama :OO :) :*

28. 11. 2012 10:48

^
Presne toto vystihuje moje pocity ^_* :)

Niksa - Very nice

28. 11. 2012 7:39

Áno, uznávam, toto je top of the world! Spôsob akým to podávaš je proste na nezaplatienie ! Som rada že sa stránka zase rozbehla a pridávaš každý deň a ak nie tak nám to vynahradíš dvoma častami. Marci a Katy milujem vás zato.....ALE ......myslím si že by moli byť tie časti aj dlhšie, nemyslím rýchli vývoj , to sa mi nepáči, takto pomaly je to super ! Ale mohla by si napríklad viac opisovať ich pocity, aj Liama aj Laury :) Inak je to skvelé ! I' looking rorward next episode :) !! Love ya !! :) :* <3

Anonym - :)

27. 11. 2012 21:00

uplne užasna ako vždy :) pridavaj aj dve do dňa :D prosím :)

Nebudem sa opakovať - Jani

27. 11. 2012 20:51

Och pre boha prečo mi to robíš ?? :O :O toto je úžastné !! Zatial top poviedka tejto stránky je pre mňe Moments, ale neviem, či sa to nezmení lebo toto je nádherné neopísatĺné krásne proste super a také milé !!! Oo už chcem prvú pusu !!! A inak nemohla by byť odmena zato aké sme dobré a ako veľa komentujeme dve časti za deň ??? *le psie oči *-* jee tomu pohľadu neodoláš !!! Zhypnotizujem ťa !! Alebo aspoň dlhšie časti ???? Proste je to supeeer !! Ďalšiu prosíím !!! PS: inak toto píšem cez mobil a to si samo o sebe zaslúži ďalšiu časť !! PSS: ľúbim vás! PSSS: STE NAJLEPŠIE SPISOVATEĽKY !! PSSSS:to by malo byť všetko !!!! Btw. Množte sa v mieri !! :) *-* :*

Kati - omg!

27. 11. 2012 19:47

nádhera ako vždy !!! dalšiiuu !!

Kika - :)

27. 11. 2012 18:49

Tie tvoje príbehy och bože ja ich nenormálne zbožnujem vždy mi vyčarujú úsmev na tvári proste to je skvelé .. teším sa na ďalšiu časť :) pridala by si dnes ešte jednu ?

Lucia - :)

27. 11. 2012 17:42

palec hore ! super to je ;)

lora - neopísateľne úžasné

27. 11. 2012 16:58

ja sa tak neviem nabažiť tých tvojich príbehov ... sú dokonále ..... si nevieš predstaviť tú radosť ked prídem za net a vdím tú časť ... čať úžasná ako vždy perfektná ... :-)

zuzankarybarikova - :D

27. 11. 2012 16:42

I like it :D

majuš - :-)

27. 11. 2012 16:33

pekny pomaly vývoj :-) uzasne dalšiu :-)