Choď na obsah Choď na menu

Dulce Maria

24. 3. 2012

untitled.pngMexico city. Meria 165 cm.Rada varí. Pred Clase 406 bola členkou hudobnej skupiny Jeans.Študovala hudobnú školu. Má jednu sestru.


Svoju prvú TV úlohu dostala už ako malé dievčatko v programe Chiquilladas. V roku 1993 vystupovala v programe El club de Gaby.O rok neskôr sa objavila v Quimera.V desiatich rokoch sa prvýkrát objavila v telenovele Retrato de Familia a ešte v tento rok v seriáli Alondra. V roku 1996 dostala rolu v El vuelo del Aguila. Za dva roky dostala už o niečo väčšiu úlohu a to v telenovele Huracán. V roku 1999 dostala zatiaľ jednu zo svojich najväčších úloh v telenovele Nunca te olvidaré.

V tom istom roku si tiež zahrala vo svojom prvom filme s názvom Inesperado amor a ďalej v novele Infierno en el paraiso. Rok 1999 ukončila seriálom DKDA :Suenos de Juventud. Rok 2000 jej priniesol úlohu vo filme Bienvenida al clan a v telenovelách Primer amor... a mil por hora, Siempre te amaré, Locura de amor. Za rok sa objavila v seriáli El juego de la vida. V roku 2002 dostala veľkú úlohu v teen novele Clase 406, kde sa znova stretla s Anahí a spoznala tu ďalších dvoch budúcich kolegov - Christiana Chaveze a Poncha Herrera, s ktorými nakoniec ako v telenovele tak i v skutočnom živote v dobe Clase 406 chodila.

Za dva roky dostala úlohu spolu s Anahí, Christianem, Ponchem atď. v teen novele Rebelde. Po Clase 406 sa s Ponchem rozišla, ale práve Rebelde ich opäť dalo do hromady a znova obnovili svoj milostný vzťah. Boli krásna dvojica. Behom Rebelde Dulce María zmenila až radikálne svoj vzhľad, z kľudnej brunetky sa stala červenovlasá dračica. Tento image sa jej hodil pre úlohu Roberty v Rebelde. Behom tejto teen novely sa stala členkou skupiny RBD, ktorá tvorila hlavnú šesticu Rebelde .

Behom tretej série Rebelde sa Dulce rozišla s Ponchom. Po nejakom čase začala chodiť s futbalistom Memo Ochoa. Ale s tým sa skoro tiež rozišla. Odišiel z krajiny a Dulce zostala opäť sama. Dulce María ako i textárka, napísala pieseň k RBD:La familia s názvom Quiero poder,kde hrajú všetci šiesti.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.