Choď na obsah Choď na menu

Fraud-2.časť

No konečne idem napísať 2 diel komixu Fraud. Som ho chcela napísať včera ale nestihla som. Tak tu je.

 


 

 
Fraud-2.časť

 
A bolo znova ráno. 8:00. Prečo Molly ešte spí? Ved dnes mala mať súťaž. Ano presne tak! Zaspala.

 

 

 
Molly? No tak vstávaj ty spachtoška! Do školy. oznámila (jej) mama a zvláštne sa na ňu pozrela. Molly sa pomaličky prebúdzala. Klakla si na posteľ a vystrašene sa pozrela na mamu. Mami? Koľko je hodín? Je 8:21. Ja viem zaspala si do školy no to nič. Zaveziem ťa na aute a ospravedlním ťa učitelke. No tak obliekaj sa. Po týchto slovách Molly doslova strnula. 8:21?! stále si opakovala až kým sa nespamätala. AAaaaa! Ja som zaspala! Nie mna asi zahubí celá škola! Rýchlo kde mám gate? pýtala sa sama seba Molly a rozhadzovala celú izbu, len aby našla gate. Ked už bola oblečená chcela ísť von. Ale bolo zamknuté. Tak sa opäť vybrala hore a nič iné ju nenapadlo, než ísť von oknom.

 
Tak teda otvorila okno a držala sa parapety. Rozmýšlala či má skočiť alebo nie čo ked sa jej niečo stane? No tak Molly! skríkla z dola jej mama a Molly sa okamžite pustila. Pravdepodobne od strachu. Dopadla dosť tvrdo. Au moja noha! Presne tak! Molly si buchla nohu. No to ju už netrápilo a rýchlo sa rozutekala tam, kam bolo treba.

 

 

 
Po ceste jej ešte volala Lilien. Molly! Kde trčíš? Všetci tu čakajú len na teba! Ja viem Lilien ale ja agrh! Potom ti to vysvetlím musím ísť! zložila telefon a rýchlo sa ponáhlala.

 

 

 
Lilien na Molly už čakala pri vchode. Molly rýchlo dobehla a začala všetko vysvetlovať. Lilien vieš čo? Moja mama mi zamkla dvere tak som musela ísť oknom a pri tom som si riadne šlahla nohu! Dúfam že sa to neodrazí na plávaní! Ty si teda! No ale pod už!

 

 

 
Lilien sa už pobrala k bazénom ale Molly ešte stála. Okey vlasy v poho, plavky mám... Čo to kecám? Vlasy aj tak budem mať otrasné vo vode. No už dosť idem!

 

 

 

 
Molly vchádzala do vody. Ešte videla ako ju ľudia prebodávajú pohladmi. Za to že meškala. Voda bola studená.

 

 

 
A začala súťaž. Molly sa snažila ako len vedela. Za sebou počula ako ľudia kričia a fandia tomu svojmu favoritovi.

 

 

 
Molly sa už blížila k cielu.

 

 

 
Molly! No tak už si skoro tam! Kričala za Molly Lilien.

 
Lilien by aj mala pravdu keby Molly nezačala bolieť noha. Tým ju to spomalilo a vyhral...

 

 
Blake. Molly ihned vyšla z vody a hned za ňou utekala Lilien.

 
Molly sa ihned zrútila na Lilienine rameno a začala plakať. Všetko to bolo zbytočné! Aj ten útek! Teraz ma v škole vysmejú a mama ma asi zmláti. Ale no tak Molly. Ty si asi neni naučená prehrávať však?

 
No tak pod ideme domov. Molly súhlasila ale v momente ako sa otočili, uvideli niečo hrozné!

 

 

 
Nela sa tam ukazovala nahá! Mala iba vršok plaviek a na spodku nič! Všetci na ňu pozerali ako na sprostú. Ved to aj bola pravda. Potom si ju odviedla jej sestra. Naštastie.

 

 

 

 
Molly prišla domov, no tam už na ňu čakala mama. Molly! Si ty vôbec normálna? Kde si bola?! To ti mám zopakovať čo som včera hovorila? A stou tvojou Lilien si... Mami! No tak dosť! Lilien za nič nemôže! Prečo si taká hrozná?! Dokonca ani Lilienina mama jej nedala domáce vezenie! To len ty! Lebo si hrozná!

 

 
Ach Molly máš pravdu. Bohužial. Ale máš ju. V poslednej dobe som nejaká divná. To asi za to, že som už mesiac nemala frajera. :P Vieš čo? Chod sa prezliecť do pyžama a ja zatial prichistám nejaké hry. Molly súhlasila aj ked sa jej zdala jej mama taká zvláštna.

 

 
Mami dúfam že už nebudeš taká zlá aká si bola v poslednej dobe. Nie nebudem neboj. A čo ako dopadla súťaž vyhrala si? Alebo vieš čo? Skúsim hádať. Určite áno lebo si moje šikovné dievčatko.

 

 
Mami vieš čo? Nechám ťa hádať. No neskončila som prvá. Idem spať. Dobrú noc! štekla Molly a rozutekala sa do svojej izby.

 

 
Tam si lahla. No čo ju veľmi prekvapilo bolo, že mala inú posteľ. No bola unavená tak na riešenie novej postele náladu nemala.

 
V okamihu ako lahla do postele zaspala. Na další deň sa netešila. To vôbec. Určite ju čaká v škole zosmiešnenie. Ešte že má takú dobrú kamarátku.

 

 

 
Pokračovanie na budúce... Mimochodom komix som ledvaj dokončila. Vôbec ma to nebavilo.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Martina Maradová - bylo to trapný :)

3. 10. 2014 18:17

je to hrozný :/

SaSa - Dobrý komix

6. 5. 2012 19:24

a aj ja mám sims3 a nemám takéto účesy :(

kika - odkade máš v tej hre takéto účesy?

13. 1. 2012 20:45

no máš peknú stránku len by som chcela vedieť že odkade máš takéto účesy, lebo ja mám tak isto sims3 a nemám tam takéto účesy poradíš mi prosím?

Ester - jéj

31. 12. 2011 20:11

Milujem náhody pretože tak som prišla na tvoju perfeknú stránku s dokonalími komixmy teba to možno nebavilo ale mna hej je to velmi krásne