Choď na obsah Choď na menu
 


Bunková výživa zblízka.

Ľudia čo už počuli o našej bunkovej výžive sa pýtajú na určité kľúčové otázky.

Čo je to bunková výživa ?

Čo môže znamenať pre zdravie moje a mojej rodiny ?

Spomíname si na doterajšie rady o stravovaní a výžive. Vytvorili ich zdravotnícke inštitúcie. Hovorili o nadmernom stravovaní, ktoré môže viesť k nadváhe. Toto uvádza do nebezpečenstva obehový systém a vedie k infarktu alebo mozgovej mŕtvici. Tieto rady majú formu   NIE.  Nekonzumujte toľko červeného mäsa, tukov, cukru, soli atď. Aj keď sú tieto rady správne, ľudia sa pýtajú čo by teda mali jesť, aby mali istotu,že bunky dostávajú 100 % zloženie výživy ako sú proteíny, vitamíny, minerály a stopové prvky.

Uvedomili sme si, že tie isté nesprávne návyky, na jednej strane vedú k zvýšeniu tukov a cholesterolu v tele, na druhej strane vedú tiež k nedostatku kľúčových živín každodenne potrebných pre bunky, ich rast, regeneráciu a udržanie najvyššej funkčnosti. Smutné je, že všeobecne zaužívané zloženie stravy dvakrát ohrozuje zdravie. Strava je na jednej strane kaloricky silná a škodlivá a môže viesť k chorobám. Na druhej strane naše bunky trpia na nedostatok ostatných látok, ktoré sú potrebné pre udržanie kvality zdravia a vysokej vitality. 

Bunková výživa jednoducho znamená výživný program, ktorý je zostavený tak, že bunky sú plne vyživované. Toto bunkám umožňuje rast, regeneráciu a vykonávanie svojej funkcie s najväčšou efektívnosťou. Výsledok je, že sa cítime a vyzeráme lepšie a máme väčšiu imunitu a taktiež máme predpisovú váhu.

Dodanie ideálnej výživy je komplikovanejšie ako sa jednoducho vyhnúť prostredníctvom nejakých bežných diét určitým kalorickým nadbytkom. Je to dokonca komplikovanejšie ako len jednoduché pridanie pár vitamínov, zdravého jedla, džúsu a pod.

Bunková výživa predstavuje kompletný výživný program, ktorý zahŕňa všetky potrebné základné látky. Bunková výživa ďalej znamená vyvážené zloženie výživných látok s vyhnutím sa škodlivým látkam. Bunková výživa zároveň znamená využitie všetkých historických vedomostí z botanického sveta o bylinách.

Náš výnimočný výživný program je ale len začiatok úspechov pri uvádzaní do života. Len používanie dobrej výživy ešte stále znamená málo ak telo nie je schopné naplno stráviť a hlavne absorbovať všetky živiny.

Väčšina živín, ktoré konzumujeme sú absorbované do nášho tela prostredníctvom klkov v tenkom čreve. Klky sú malé výbežky , ktoré sú špecializované na absorbovanie živín. Väčšinou považujeme za samozrejmé, že naše telo absorbuje všetko plne a efektívne. Nanešťastie je absorbovanie živín do nášho tela znížené a ovplyvnené zlými stravovacími návykmi, neustálymi diétami a stresom, ktorý sprevádza dnešný moderný život.

Mnohí sa stravujeme správne ale aj tak nedosahujeme plné výživné hodnoty. Naša bunková výživa predstavuje istotu, že telo absorbuje najvyšší možný rozsah výživy, ktorú požívame.

Týmto spôsobom môžeme bojovať proti niektorým škodlivým efektom ako sú napríklad zlé stravovacie návyky, stres a dokonca aj menšie choroby čím začne proces regenerácie a povzbudenie buniek správnou výživou. Bunková výživa zachádza dokonca ešte ďalej. Dôležitá časť bunkovej výživy je skupina mikroživín a bylín, ktoré pomáhajú energizovať bunky v tele. Zvyšujú teda efektivitu a prispievajú k podpore zlepšenia zdravia a vitality. Tento proces je výsledkom exkluzívnej a vyváženej mikrovýživnej formule ktorá je obsiahnutá v bunkovej výžive. Konečný výsledok je, že cítime vysokú kvalitu a efektivitu.

Bunková výživa je novátorská, pretože vyhovuje bežným doporučeniam vo výžive, akým jedlám sa vyhnúť a atď. Poskytuje najlepšie možné byliny a mikrovýživu, ktorá je v jednoduchej a príjemnej forme na užívanie. Je tiež zostavená tak, že naše telo je schopné vstrebať všetky výživné látky, ktoré naše bunky môžu efektívne a kompletne využiť. Prirodzeným výsledkom tohto procesu je, že sú naše bunky lepšie vyživované. Ako my toto môžme pocítiť ? Celkovým vzrastom energie,vitality a činorodosti. Zároveň si môžme byť istí, že dostávame ten druh výživy, ktorý nám pomôže zlepšiť prevenciu a boj proti chorobám.

 Pre väčšinu ľudí, ktorí sa stravujú bežným spôsobom, je výsledok skutočne dramatický. Môžu skutočne cítiť a vidieť ten rozdiel. Zistíte, že Vaše zdravie sa dostalo na novú, vyššiu vitálnu úroveň. Cítite sa lepšie a živšie. Tieto výsledky nás viac motivujú a je jednoduchšie zostať na tomto programe, aby sme kontrolovali našu váhu.

Je ťažké prejsť všetky výživné a biochemické aspekty v niekoľkých odstavcoch. Na druhej strane je jednoduché vyskúšať bunkovú výživu a poznať ten rozdiel.

Tu je naše doporučenie. Ak hľadáte taký nutričný program, ktorý Vám pomôže pocítiť rozdiel, tak sme presvedčení, že to nájdete v našej bunkovej výžive.

Vyskúšajte to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Jačmeň a chlorella

(Bibiana Kirschnerová, 26. 8. 2013 10:20)

Čítam váš článok a konečne ľudia začínajú o tom hovoriť a niečo aj robiť. Pred dvoma rokmi som našla zelené potraviny ktoré sítie, čistia a štartujú imunitu. Jačmeň a chlorella obsahuje všetko čo človek potrebuje. Verím v jednoduchosť. Verím, že vyváženú a preto funkčné potraviny ponúka iba príroda sama. Tráva /jačmen/ je základom potravinového reťazca a zázračnú sílu.Antilopa jej vďačí za rýchlosť, Arabský žrebec za vytrvalosť a býk za svoju silu...Chorella je vodným reťazcom.Keby tým maličkým, zeleným organizmom menším ako červená krvinka chýbala jediná významná nutričná zložka, chýbala by aj reťazcu na nej stojaciemu.Slovami českého odborníka na výživu Jiřiho Šnajdra sú riasi "najvyššou formou ošetrenia organizmu potravou..." Je toho veľa, môj kontakt bibiana.kirschnerova@gmail.com